استاندار خراسان رضوی: «پدیده» تنها یک طرح عمرانی نیست بلکه سرمایه جمع بزرگی از مردم و خانواده‌ها در آن نهفته است روزانه بیش از ۶۵۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود افت شدید قیمت طلا و سکه در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز گوشت گوسفندی، گوساله و مرغ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت خورشتی در مشهد چقدر قیمت دارد؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سقوط دلار و طلا به کانال پایین‌تر قیمت جدید تخم‌مرغ برای سال ۱۴۰۴ اعلام شد واریز ۱۰ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز به صندوق توسعه ملی بررسی فایل‌های اجاره ملک با رهن ۳۰۰ میلیون تومان در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکسیناسیون هاری امسال نیز بدون محدودیت در خراسان رضوی انجام می‌شود ۸۷ تن برنج و روغن خوراکی احتکارشده در مشهد کشف شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰درصد ظرفیت شهرک‌های صنعتی به علت قطع برق تعطیل شده است بررسی وضعیت تسهیلات دهی بانک‌های خراسان رضوی | نسبت مصارف به منابع بانکی افزایش می‌یابد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | هلو و زردآلو به بازار آمد مقایسه قیمت گوشت در ایران و سایر کشورهای دنیا | آیا گوشت در ایران واقعا از همه کشور‌های دنیا گران‌تر است؟ گران‌فروشی نان، در صدر شکایات مردم طرح تعویض کولر‌های گازی برای عبور از بحران کمبود برق از سوی دولت | عملی خواهد بود؟ پیش بینی قیمت دلار (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین وضعیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن | برای ۶۱۳ هزار واحد، پروانه صادر شد قطعی برق، بورس را مجبور به عقب‌نشینی کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارزش بازار فرابورس از ۳ هزار همت فراتر رفت ارائه تخفیف در خدمات نمایشگاهی به واحد‌های تولیدی مشهدی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت ۴۰ میلیونی هونگچی درآمد‌ها کجا دررفتند! قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کوییک ۴۹۰ میلیون تومان قیمت جدید شکر تولید داخل و وارداتی اعلام شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراض صنایع به محدودیت ۹۰ درصدی برق در نامه به رئیس جمهور برق ۴۵۴ اداره و بانک پرمصرف در خراسان رضوی قطع شد عقب‌گرد بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طلا در کانال ۶.۳ میلیون تومان در مشهد معامله می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار «ایران خودرو» به متقاضیان در مورد فروش دعوتنامه‌های جعلی (۱۳ مردادماه ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۷۶۴۸۴
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۷
هشدار «ایران خودرو» به متقاضیان در مورد فروش دعوتنامه‌های جعلی (۱۳ مردادماه ۱۴۰۰)
به دنبال بروز برخی سوء استفاده‌ها از شرایط ویژه بازار خودرو و ظهور اقدامات مجرمانه و کلاهبرداری از متقاضیان، ایران خودرو با اعلام هشدار در مورد فروش دعوتنامه‌های جعلی، از خریداران درخواست کرد تا اطلاعات و اخبار مرتبط را از مبادی رسمی دنبال کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، این روز‌ها شاهد آن هستیم که عده‌ای اقدام به جعل دعوتنامه خودرو کرده و با آگهی فروش حواله در برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی، متقاضیان و مشتریان خودرو را وسوسه و پس از برقراری ارتباط از سوی متقاضیان، بر خلاف ضوابط ایران خودرو و با شگرد‌های مختلف، به کلاهبرداری و فروش دعوتنامه جعلی اقدام می‌کنند و از طریق دفاتر ثبت اسناد رسمی کشور حواله و یا دعوتنامه جعلی را به خریدار واگذار کرده و مبالغ توافق شده را دریافت و سپس متواری می‌شوند و در زمان مراجعه و پیگیری خریدار دعوتنامه به شرکت ایران خودرو، متاسفانه جعلی بودن دعوتنامه مشخص و خریدار متضرر می‌شود.
ایران خودرو تاکید کرده، تمامی اطلاعات مربوط به قرارداد‌های منعقد شده بین مشتریان و شرکت ایران خودرو بر اساس ردیف قرارداد اختصاصی، در پروفایل مالک اصلی خودرو (صاحب دعوتنامه) از طریق سایت رسمی این شرکت قابل پیگیری است و در صورتی‌که امکان صلح و انتقال امتیاز در بخشنامه مجاز باشد، این اقدام فقط از طریق نمایندگی مجاز محل ثبت‌نام و پس از ثبت همزمان در نمایندگی و دفتر اسناد رسمی، امکان پذیر بوده و واگذاری این امتیاز از طریق اعطای وکالت بلاعزل در دفاتر رسمی اسناد کشور، بدون هماهنگی با نمایندگی و عدم ثبت در سیستم فروش شرکت ایران خودرو، غیر قانونی بوده و این شرکت هیچ‌گونه مسوولیتی در این خصوص نداشته و عواقب انجام آن معطوف به طرفین معامله است.
ایران خودرو بر اساس مصوبات کمیته خودرو در تمامی بخشنامه‌های اعلامی در قالب طرح‌های فروش فوق‌العاده، پیش فروش و مشارکت در تولید، موضوع ممنوعیت فروش، نقل و انتقال خودرو (حتی به صورت وکالتی) و یا واگذاری امتیاز منتخبین قرعه‌کشی را تا پایان زمان ترهین آن (مدت یکسال) متذکر شده و تمامی شرایط و محدودیت‌های اعلامی، در سایت رسمی شرکت ایران خودرو به نشانی esale.ikco.ir قابل مشاهده برای مشتریان ایران خودرو است.
شایان ذکر است، نقل و انتقال برخی خودرو‌های مربوط به تعهدات قبلی که از شرایط صلح برخوردار بوده نیز فقط از طریق نمایندگی‌های مجاز محل ثبت‌نام امکان پذیر است.

منبع: ایکوپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->