جدیدترین اثر حسن روح‌الامین، در ایام فاطمیه اول به چه چیزی اشاره دارد؟ علت ساخته نشدن «اخراجی‌ها ۴» چیست؟ معرفی برگزیدگان هفته کتاب در آیین ملی بزرگداشت روز «کتاب، کتابخوانی و کتابدار» منیژه حکمت با «ترس و لرز» در راه هند رونمایی از مجموعه چهارجلدی «رخداد‌های موشکی» (۲۴ آبان ۱۴۰۳) چطور می‌توانیم شهری کتاب دوست داشته باشیم؟ هنر مقاومت تمام شدنی نیست | گفتگو‌ی شهرآرا با هنرمندان حاضر در رویداد هنری «پرچم بر زمین نمی‌افتد» کلمه‌ها و ترکیب‌های تازه | اعضای تحریریه «شهرآرا» از کتاب‌هایی می‌گویند که از خواندنشان لذت برده‌اند آغاز یازدهمین دوره آیین «کتاب‌گردی» به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی (۲۴ آبان ۱۴۰۳) «مرگ فروشنده»، روی صحنه مشهد | ماجرای تلخ تبلیغ رؤیای آمریکایی آخر حکایت کتاب صوت | دانلود آهنگ جدید حسین حقیقی با نام «من با تو می‌مونم» + متن آهنگ فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۲۴ و ۲۵ آبان ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ شرکت‌کنندگان سری جدید جوکر بانوان مشخص شدند + تیزر و زمان پخش انتقاد سید حسن خمینی از فیلترینگ و ممیزی‌های سخت‌گیرانه کتاب تصویر جدید از پشت صحنه فیلم «بُت» حمید نعمت‌الله + عکس نگاهی به یکی از مطبوعات قاجاری مشهد | اخبار آستانه در نشریه «شرق ایران»
سرخط خبرها

ساخت مجسمه‌های فرامتنی از کتاب‌ها

  • کد خبر: ۷۶۶۱۳
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۹
ساخت مجسمه‌های فرامتنی از کتاب‌ها
 زمانی که استفان دویل، طراح گرافیک آمریکایی، کودک بود، پرستارش بازی جدیدی خلق کرد. او روزنامه‌ها را به‌صورت افقی می‌خواند و برای سرگرم‌کردن خودش و استفان، با چسباندن جملات ستون‌های عمودی بی‌ربط، معنای جدیدی ایجاد می‌کرد. این بازی با روزنامه‌ها، الهام‌بخش دویل برای ساختن مجسمه‌هایی با استفاده از جملات مختلف کتاب‌ها بود.
 عاطفه همایونی | شهرآرانیوز - زمانی که استفان دویل، طراح گرافیک آمریکایی، کودک بود، پرستارش بازی جدیدی خلق کرد. او روزنامه‌ها را به‌صورت افقی می‌خواند و برای سرگرم‌کردن خودش و استفان، با چسباندن جملات ستون‌های عمودی بی‌ربط، معنای جدیدی ایجاد می‌کرد. این بازی با روزنامه‌ها، الهام‌بخش دویل برای ساختن مجسمه‌هایی با استفاده از جملات مختلف کتاب‌ها بود. دویل می‌گوید: «با خودم فکر کردم چه می‌شود اگر جملاتی بی‌ربط از بخش‌های مختلف یک کتاب را به هم پیوند دهم؟» از همین نقطه ساخت مجسمه‌های کتابی او آغاز شد. برخی ممکن است این کار را توهینی به کتاب و ادبیات بدانند، اما دویل که همه کتاب‌های استفاده‌شده در آثارش را از پیش خوانده است، نظر دیگری دارد: «این مجسمه‌ها گواه قدرت زبان هستند؛ من فکر می‌کنم آن‌ها ایده‌هایی هستند که شکل فیزیکی دارند و این فرم باعث می‌شود که با شکل‌ها و سایه‌ها چیزی فراتر از متن ارائه دهند!»

 
ساخت مجسمه‌های فرامتنی
 
رمان «مرد نامرئی» اثر اچ‌جی ولز، نویسنده انگلیسی.
 

 

ساخت مجسمه‌های فرامتنی


رمان «پیله‌ور، خیاط، سرباز، جاسوس» اثر جان لوکاره، نویسنده بریتانیایی.
 

 
 
ساخت مجسمه‌های فرامتنی

رمان «یادداشت‌های زیرزمینی» اثر فیودور داستایفسکی، نویسنده روس.
 

 
ساخت مجسمه‌های فرامتنی

کتاب «مقدمه‌ای بر روانکاوی» اثر زیگموند فروید، عصب‌شناس و روان‌شناس اتریشی.
 
ساخت مجسمه‌های فرامتنی

رمان «در» اثر ماگدا سابو، نویسنده مجارستانی.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->