مهاجم استقلالی بازی با پرسپولیس را از دست داد مهری پرسپولیسی‌ها را تهدید کرد تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و فجرسپاسی | رونمایی از سرمربی بوندس‌لیگایی حردانی و رضاییان هر دو در ترکیب اصلی برکناری تاجرنیا تکذیب شد| حاشیه‌ها علیه استقلال ساپینتو به بازیکنان استقلال:باید باخت سوپرجام را جبران کنیم ویدیو| درگیری علی هیبتی، مبارز ایرانی با فایتر مشهور روس! نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و ولورهمپتون (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت پپ و هالند رفتار زننده هاشمیان با امیری در تمرین پرسپولیس| کاپیتان دور زمین می‌دود! ساعات حیاتی برای درویش و پرسپولیس معمای هاشمیان در پرسپولیس| سرمربی یا سپر مدیرعامل؟ یزدانی در فینال تنیس صربستان باکیچ مجوز گرفت استقلال نه سرمربی دارد نه سرپرست| شرایط عجیب در بازی با تراکتور تاریخ و ساعت بازی منچستریونایتد و آرسنال | اسلحه‌های مرگبار در اولدترافورد فاتح تریم جانشین یواخیم لو می‌شود؟ انزو کریولی، خرید جدید سپاهان از فرانسه آمد غیبت زاهدی مقابل کاشیما بازگشت مورایس به ایران درگیری لیدر‌های پرسپولیس با هواداران این تیم
سرخط خبرها

آیا می‌شود از عملکرد والیبال در المپیک دفاع منطقی کرد؟

  • کد خبر: ۷۶۹۲۶
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۴
آیا می‌شود از عملکرد والیبال در المپیک دفاع منطقی کرد؟
در ماراتنی سنگین تیم والیبال فرانسه سه بر دو روسیه را شکست داد و برای نخستین بار قهرمان المپیک شد؛

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم ملی والیبال فرانسه که در آستانه حدف شدن از دور مقدماتی رقابت های المپیک توکیو بود حالا صاحب مقام اول المپیک است تا ارزش‌های یک مربی باکلاس مانند تیله مشخص شود، مردی که به بریزاردو کلونت جوان و کم نام و نشان اعتماد کرد و هر وقت لازم بود از جان پارتی بازی گرفت و در کنار دو ستاره بی نطیر انگاپت وگربینکوف یک مجموعه عالی و کم مانند را به وجود اورد و شگفتی‌های المپیک را کامل کرد چایی که امریکا، برزیل، ایتالیا، کانادا، ژاپن و از همه مهمتر لهستان از دور خارج شدند قهرمانی خروس‌های فرانسوی تاریخ ساز شد کشوری به اندازه یک استان ما که در بسکتبال هم فینالیست شد و در هندبال قهرمان؛ باید دید در برزیل که خوره ورزش هستند و در لهستان و... دنبال مقصر می‌گردند یا راه تازه‌ای را در سایه بر نامه ریزی مدرن پی می‌گیرند.
در جواب یکی از آقایان فدراسیون که به طعنه گفته بود شما (روزنامه نگاران) هزینه تیم ملی را هم بدهید که اینهمه ادعا دارید باید بنویسیم تا انجا که می‌دانیم در این فدراسیون والیبال هیچکس دیناری از جیب خود هزینه نمی‌کند. این والیبال است که به واسطه جاذبه‌های کم نطیرش حمایتگران مالی را جلب می‌کند کما اینکه در زمان یزدانی خرم و مدت کوتاه ریاست کوتاه احمد ضییایی هم بانک‌ها در صحنه بودند.
وظیفه ما هم‌نقد و بیان ایده آل‌های افکار عمومی است سوال این است آیا می‌شود از این عملکرد در المپیک دفاع منطقی کرد؟ مسوولیت نپذیرید و اگر وارد گود شدید انتقاد پذیر باشید، چون جامعه والیبال یکی از فهبم‌ترین اقشار ورزش به شمار می‌آیند؛ و ختم کلام حق ندارید نقش رسانه‌ها را در ارتقا و انتشار والیبال نادیده بگیرید و بهتر است به این یقین برسید؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->