به گزارش شهرآرانیوز، شهروندان مشهدی در تماسهای تلفنی از هزینه بالای تزریق آمپول رمدسیویر شاکی بودند. انتقاد شهروندان از این بود که مراکز درمانی به آنها صورت حسابی از خدماتی مانند مانند ویزیت دکتر متخصص و یا کنترل فشار خون ارائه میکنند در حالیکه بیماران این خدمات را دریافت نکرده اند، ولی ملزم به پرداخت صورتحساب شده اند، ضمن اینکه هزینه تزریق این آمپول روز به روز تغییر میکند.
انجیدنی دبیر کمیته مراقبت و درمان بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این خصوص گفت:آمپول رمدسیویر داروی بیمارستانی است و فقط هم باید در بیمارستان تزریق شود، اما برای تسهیل شرایط و اینکه تراکم بیماران کم شود مراکزی به عنوان کلینیک سرپایی تزریق رمدسیویر از موج چهارم کرونا راه اندازی کرده ایم.
او افزود: در حال حاضر پنج مرکز فعال در سطح مشهد داریم این مراکز شامل بنت الهدی و بیمارستان رضوی به صورت شبانه روزی، بیمارستان ثامن الائمه ناجا، بیمارستان جواد الائمه قلب، بیمارستان ناظران و بیمارستان امام سجاد است.
این مسئول ادامه داد:اما در کنار این مراکز خود بیمارستانهایی که پذیرش بیمار کرونایی دارند تزریق رمدسیویر را دارند، اگر تا قبل این، در درمانگاهها تزریق انجام میشده به صورت غیر مجاز بوده است.
انجیدنی بیان کرد: تعرفه هزینه تزریق رمدیسیویر دولتی است و اضافهتر از تعرفه نباید از مردم گرفته شود اگر کسی شکایتی دارد با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرد تا بررسی کنیم، سرم، ماسک اکسیژن، وسایل تزریقی از جمله خدماتی است که باید همراه تزریق این آمپول انجام شود و مبلغ مازاد مربوط به این موارد است.
اظهارات این مقام مسئول در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حالی است که این مراکز درمانی لیست خدماتی را ارائه میدهند که انجام نشده است طبق این صورتحساب در شرح خدمات ماسک اکسیژن، ویزیت پزشک، و آمپول دگزامتازون وارد شده و هزینه آن از بیماران دریافت میشود در حالی که هیچ گونه خدماتی ارائه نشده است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان