صوت | دانلود آهنگ جدید فرزاد فرزین به نام ایران + فایل صوتی ویدئو| اعتراف بی‌سابقه نخست‌وزیر سابق رژیم اسرائیل: از موشک‌های بالستیک ایران ترسیدیم! ویدئو| انفجار مهیب انبار مهمات سوریه توسط رژیم اسرائیل (۱۶ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| قطع برق بیمارستان شهدای اقصی در دیرالبلح تهدیدی برای جان بیماران ویدئو | افشای هویت سربازان اسرائیل با کمپین هکرهای حنظله ویدئو | شبکه اسرائیلی: از وحدت مردم ایران شکست خوردیم اینفوگرافی| برق هسته ای چیست و چه مزایایی دارد؟ اینفوگرافی| خمیردندان‌های مختلف چه تفاوتی باهم دارند؟ اینفوگرافی| بزرگترین صنایع جهان در سال ۲۰۲۵ ویدئو | به یاد شهدای کربلا خیمه‌ها می‌سوزند | آیین خیمه‌سوزان در چند نقطه از مشهد با حضور عزاداران حسینی برگزار شد ویدئو | غوغای موکب‌های محرمی در مشهد | حال‌وهوای محرمی مشهد باوجود موکب‌ها صدچندان شده است ویدئو | محفلی برای هیئت گردان‌ها | در مراسمی سالیانه چهل هیئت از هیئت‌های مشهد دور هم جمع می‌شوند ویدئو| اسلامی: دشمن فکر می‌کند با بمباران ساختمان و تاسیسات می‌تواند پیشرفت ملت ایران را متوقف کند ویدئو | قدر و قدمت در دسته عزای مروی‌ها | هیئت متحده ابوالفضلی مروی‌ها بیش از یک قرن است که برپاست مراسم شام غریبان حسینی در حرم مطهر رضوی (۱۵تیر۱۴۰۴) +فیلم ویدئو| عزاداریِ حسن یزدانی در مراسم روز عاشورای جویبار ویدئو| مراسم خیمه سوزان عصر عاشورا در خیابان احمدآباد مشهد (۱۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گپ و گفت با جعفر دهقان درباره ژانر دفاع مقدس | جنگ که تمام شد، سینمای جنگ هم تمام شد

جعفر دهقان بازیگر کهنه‌کار سینما و تلویزیون ایران مهمان برنامه کافه شهر بود. او که روزگاری نقش اول فیلم‌های سینمایی ژانر دفاع مقدس را بازی می‌کرد در این گفت‌وگو از کم توجهی به سینمای دفاع مقدس گفت و تجربیات و خاطراتش را مرور کرد. بازی در سریال‌های تلویزیونی همچون «یوسف پیامبر(ص)»، «مختارنامه» و «معمای شاه» از جمله آثار اوست.
  • کد خبر: ۷۷۳۲۶
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۹

احسان خزاعی | شهرآرانیوز؛ جعفر دهقان از جمله بازیگرانی است که کارش در تئاتر و سینما را پیش از انقلاب آغاز کرده و تا به امروز نیز در این عرصه فعالیت داشته است. هنرمندی که بیشتر با نقش آفرینی در آثار دفاع مقدسی، تاریخی و دینی شناخته می‌شود و یک سیمرغ بلورین از دوازدهمین دوره جشنواره فیلم فجر را برای بازی در فیلم «حماسه مجنون» در کارنامه دارد.

 

از دیگر آثاری که دهقان در آن به ایفای نقش پرداخته می‌توان به «مردان آنجلس»، «مریم مقدس»، «مختارنامه»، «یوسف پیامبر»، «پرواز در شب»، «بوی پیراهن یوسف»، «شیر‌های جوان» و «یاس‌های وحشی» اشاره کرد. فرصتی پیش آمد تا با این هنرمند گفت وگویی درباره وضعیت سینما به ویژه سینمای دفاع مقدس داشته باشیم که در ادامه می بینید.

 
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->