ویدئو | رونمایی از نسخه‌ نفیس قرآن کریم، اهدایی رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر امام رضا(ع) اینفوگرافی | حداقل حقوق کارگران در ۱۰ سال اخیر برابر با چند گرم طلا و چند دلار بوده است؟ ویدئو | سوال پدر یکی از شهدای مدرسه میناب از مردم کل جهان ویدئو | پرداخت عوارض ۲ میلیون دلاری در تنگهٔ هرمز غافلگیرکننده نخواهد بود ویدئو | توضیحات سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص توییت عراقچی راجع‌به تنگه هرمز پنجاه شب در خیابان | مردم سنگر را رها نکردند (۳۰ فروردین ۱۴۰۵) ویدئو | حال و هوای مردم در خیابان کشوردوست در نزدیکی بیت رهبر شهید انقلاب اسلامی ویدئو | آخرین دیدار شهید سید عبدالرحیم موسوی با فرزند شهید جنگ ۱۲ روزه ویدئو | توقف کشتی‌ها و نفت کش‌ها در خلیج‌فارس - تنگه هرمز (۳۰ فروردین ۱۴۰۵) ویدئو | روایت شنیدنی از حضور سیدمجتبی خامنه‌ای در تئاتر شهر تهران ویدئو| سخنگوی دولت: مبلغ کالابرگ افزایش می‌یابد ویدئو| انیمیشن «موشکانه» منتشر شد | نگاهی طنازانه به ناتوانی نظامی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران موشن گرافی | سر مقابل چشم | پاسخ کوبنده ایران پس از حمله دشمن به یک پالایشگاه ویدئو | اعزام ۳۰۰ نفر از خانواده شهدای دانش‌آموز میناب به مشهد مقدس کارتون | جراید: توپ در زمین آمریکاست و ایران عجله ای در مذاکرات ندارد ویدئو | دوربین مخفی | شنیدیم روزی ۲ میلیون می‌گیرید، با سهمیه بنزین! ویدئو | حال و هوای حرم مطهر امام رضا (ع) در روز ولادت حضرت معصومه (س) (۳۰ فروردین ۱۴۰۵)
سرخط خبرها

گپ و گفت با جعفر دهقان درباره ژانر دفاع مقدس | جنگ که تمام شد، سینمای جنگ هم تمام شد

جعفر دهقان بازیگر کهنه‌کار سینما و تلویزیون ایران مهمان برنامه کافه شهر بود. او که روزگاری نقش اول فیلم‌های سینمایی ژانر دفاع مقدس را بازی می‌کرد در این گفت‌وگو از کم توجهی به سینمای دفاع مقدس گفت و تجربیات و خاطراتش را مرور کرد. بازی در سریال‌های تلویزیونی همچون «یوسف پیامبر(ص)»، «مختارنامه» و «معمای شاه» از جمله آثار اوست.
  • کد خبر: ۷۷۳۲۶
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۹

احسان خزاعی | شهرآرانیوز؛ جعفر دهقان از جمله بازیگرانی است که کارش در تئاتر و سینما را پیش از انقلاب آغاز کرده و تا به امروز نیز در این عرصه فعالیت داشته است. هنرمندی که بیشتر با نقش آفرینی در آثار دفاع مقدسی، تاریخی و دینی شناخته می‌شود و یک سیمرغ بلورین از دوازدهمین دوره جشنواره فیلم فجر را برای بازی در فیلم «حماسه مجنون» در کارنامه دارد.

 

از دیگر آثاری که دهقان در آن به ایفای نقش پرداخته می‌توان به «مردان آنجلس»، «مریم مقدس»، «مختارنامه»، «یوسف پیامبر»، «پرواز در شب»، «بوی پیراهن یوسف»، «شیر‌های جوان» و «یاس‌های وحشی» اشاره کرد. فرصتی پیش آمد تا با این هنرمند گفت وگویی درباره وضعیت سینما به ویژه سینمای دفاع مقدس داشته باشیم که در ادامه می بینید.

 
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->