ویدئو | سلاح آمریکایی در دست یک اغتشاشگر مسلح در لردگان ویدئو | نجات خودروی شهروند بجنوردی از میان آتش اغتشاشگران توسط یگان ویژه ویدئو| ترور فرمانده پاسگاه منطقه شهردراز در ایرانشهر توسط جیش الظلم ویدئو | نام امیرالمومنین علی (ع) بر یکی از دیواره‌های صحن غدیر حرم مطهر امام رضا(ع) ویدئو | تولیت آستان قدس رضوی: ربایش رئیس‌جمهور ونزوئلا، نماد لگدزدن به تمامی قوانین بین‌المللی و قواعد دنیاست طرح جدید کالابرگ در یک نگاه + اینفوگرافی ویدئو| جزییات افزایش ۴۰ درصدی حقوق کارکنان دولت ویدئو| نحوه و زمان استفاده از طرح کالابرگ برای دهک‌های مختلف اعلام شد ویدئو| پزشکیان: مقصر شرایط موجود من هستم نگاهی به کتاب «مرحوم ماتیا پاسکال»، اثر لوئیجی پیراندلو ویدئو| مروری بر آثار مرحوم سعید پیردوست کارتون | از طبیعت، راه و رسم روشنایی را بیاموزیم ویدئو| وداع معتکفین در حرم مطهر رضوی گزارش دیوان محاسبات کشور از تفریغ بودجه۱۴۰۳ ویدئو| وضعیت نگران‌کننده سد فریمان در دی ماه ۱۴۰۴ اینفوگرافی| میزان مالیات بر حقوق سال ۱۴۰۵ چقدر است؟
سرخط خبرها

ویدئو| خاطره بازی با مشهد: قسمت دهم، ملک‌الشعرا ۳

قدمت کوچه ملک‌الشعرای بهار ۳ در مشهد که روزگاری به کوچه سلام معروف بوده است به بیش از ۱۰۰ سال می‌‌رسد. اهالی محل نام سلام را روی این کوچه گذاشته‌اند.
  • کد خبر: ۷۷۴۸۵
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۸
شهرآرانیوز، سلامِ صد ساله. قدمت کوچه ملک‌الشعرای بهار ۳ در مشهد که روزگاری به کوچه سلام معروف بوده است به بیش از ۱۰۰ سال می‌‌رسد.
 
روایت‌هایی از دهه ۳۰ درباره نام این کوچه وجود دارد. اهالی محل نام سلام را روی کوچه به این دلیل گذاشته‌اند که در آن روزگار بارگاره حضرت رضا(ع) از کوچه دیده می‌شده است. . یک دقیقه در این کوچه پرخاطره قدم بزنید.
 
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->