پیش‌بینی بورس برای فردا سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ | افت سنگین بازار سهام تا خبر قطعی مذاکرات سیاسی ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار ‌در روز سه‌شنبه (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) | شوک عصرگاهی خرید‌های بزرگ دلار را ۹۳ هزار تومانی کرد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای فردا (سه‌شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴) ۷۵ درصد مستاجران در خراسان رضوی زیر خط فقر هستند مسئله «پدیده» به زبان ساده - قسمت اول پرداخت ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به کشاورزان خراسان رضوی در ۴ ماهه نخست ۱۴۰۴ + فیلم طرح بانک مرکزی برای تأمین مالی ۲۵۰ همتی بنگاه‌های اقتصادی با گواهی سپرده خاص چیست؟ سرگردانی ۸ ساعته مسافران پرواز آبادان به مشهد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) تمدید مهلت استفاده از کالابرگ الکترونیکی تا پایان شهریورماه ۱۴۰۴ سهم ۹۰ درصدی شبکه بانکی در تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی | ضرورت تنوع‌بخشی روش‌های تامین مالی یارانه نقدی چه کسانی در شهریورماه ۱۴۰۴ حذف می‌شود؟ شاخص کل به کف کانال ۲.۵ میلیون واحدی رسید | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) افزایش قیمت طلا و سکه در بازار مشهد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) نتایج قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی مرداد ۱۴۰۴ اعلام شد + نحوه مشاهده اسامی برندگان زمان پرداخت سود سهام عدالت اعلام شد + مبلغ سود سهام عدالت ادارات و بانک‌های کدام استان‌های کشور روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ آیا ادارات اهواز و خوزستان روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ سهام مانده دولت در سرخابی‌ها در فرابورس عرضه می‌شود آیا سود سهام عدالت تا پایان تابستان ۱۴۰۴ واریز می‌شود؟ | مبلغ مرحله دوم سود سهام عدالت چقدر است؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴) ثبت‌نام استخدام بانک مرکزی از سه شنبه (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) آغاز می‌شود پیش‌بینی قیمت دلار برای دوشنبه (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ( ۲۰ مرداد ۱۴۰۴) | افت حباب، بازار طلا را وادار به عقب‌نشینی کرد رئیس خانه صمت خراسان رضوی: با تداوم قطعی برق، خیلی از واحد‌های صنعتی تعطیل می‌شوند + فیلم سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی: تعدیل نیرو کار ناشی از ناترازی انرژی نداشتیم | کاهش ۸ درصدی دریافت‌کنندگان بیمه بیکاری + فیلم ریزش ۸ هزار واحدی شاخص بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زنگ خطر افزایش قیمت مسکن | گزارش مرکز آمار از کاهش ۲۳ درصدی صدور پروانه‌های ساختمانی ویدئو| وزیر کار زمان حذف یارانه سه دهک پردرآمد را اعلام کرد قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | بازار جهانی طلا غافلگیر شد
سرخط خبرها

پیش بینی بورس شنبه ۲۳ مرداد

  • کد خبر: ۷۷۴۸۷
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۲
پیش بینی بورس شنبه ۲۳ مرداد
صعود شاخص کل طی یک ماه گذشته کارنامه سبزی برای بازار سرمایه رقم زده است، اما همچون گذشته این شاخص بیان گر وضعیت سبد سهامداران بازار سرمایه نیست. درگذشته نیز میزان سقوط شاخص کل در مقایسه با ضرر معامله گران کمتر بود و اکنون بالعکس در فرآیند صعودی، رشد نماگراصلی بازار سرمایه از سود سبد معامله گران بورسی بیشتر است و انتظار سهامداران بورسی را برآورده نکرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ایمان رئیسی، کارشناس بازار سرمایه گفت: شاخص بدون استراحت به حرکت صعودی خود ادامه می‌دهد. تحرکات شاخص به سمت بالا این نگرانی را بیشتر می‌کند که اکثر نماد‌های بازار به اندازه شاخص در یک ماه گذشته رشد نکردند و از جو کلی بازار جدا مانده‌اند.

رئیسی افزود: اگر مذاکرات برجام به نتایج مثبتی برسد، نرخ دلار روند ریزشی را در پیش می‌گیرد و شاخص کل و نماد‌های بازار هم متناسب با کاهش نرخ دلار روند ریزشی را خواهند داشت.

رئیسی در بخش دیگری به گروه‌های پیش‌رو در بازار امروز اشاره کرد و گفت: گروه نماد‌های فلزات اساسی و ساختمانی می‌توانند از گروه‌های پیش‌رو بازار باشند. به خصوص گروه ساختمانی که از زمان ریزش بازار تا به حال در آن اصلاح قیمتی به شکل گسترده‌ای رخ داده است.

علیرضا تاجبر، کارشناس بازار سرمایه نیز افزود: باید به این نکته توجه داشت در گذشته که شاخص به عدد دو میلیون و ۷۸ هزار واحد رسید با شتاب بسیار سریعی به این عدد رسید و همین مساله باعث حضور گروهی مردم و توده‌ای آنان در بازار شد. علاوه بر این در بخش‌هایی از بازار هم حباب وجود داشت و همچنان هم در بخشی از بخش‌ها حباب تخلیه نشده و برخی از سهم‌ها هستند که با فروش سنگین مواجهند و هنوز حباب این سهم‌ها گرفته نشده است. ولی در سال‌جاری چند مساله وجود دارد: یکی اینکه شرکت‌های صادرکننده و شرکت‌هایی که نرخ‌های آنان به نرخ‌های جهانی وابسته است به دلیل افزایش نرخ‌های جهانی سودآوری بیشتری داشته‌اند و سودآوری آن‌ها جهش داشته است.

 

از سوی دیگر در بازار‌های موازی بازار سرمایه هم مباحث مالیاتی مطرح است و شاهد حباب در این بازار هستیم که این مسائل مطمئنا در اقبال مردم به بازار سرمایه اثرگذار خواهد بود. اما الان خیلی زود است که از شاخص دو میلیونی صحبت کنیم؛ شاخص دو میلیونی هنوز هم با این سودآوری شرکت‌ها خیلی زیاد است، با وجود اینکه یکسری از شرکت‌ها هم به تازگی وارد بازار شده‌اند. با این حال می‌شود درباره شاخص یک میلیون و ۸۰۰ هزار واحدی تا پایان سال صحبت کرد.

 

البته اقتصاددانان به دلیل مسائل پولی که در کشور جاری است تورم بالایی را پیش‌بینی می‌کنند و این تورم ممکن است هر عددی را برای شاخص رقم بزند. ولی اگر این تورم را در نظر نگیریم با این شرایط و با این P/ E که بازار دارد رسیدن به شاخص دو میلیونی خیلی سخت است. با این حال روند صعودی بازار حتما تا پایان سال صعودی پیش‌بینی می‌شود و مطمئنا از سایر بازار‌ها هم سوددهی بالاتری دارد.

 

منبع: اقتصادبرتر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->