ویدئو | آماده‌سازی بسته‌های متبرک رضوی برای زائران اربعین حسینی ویدئو | بی‌تابی پدر و مادران شهدای دانش آموز مدرسه شجره طیبه میناب در لحظه تدفین داغ میناب تازه شد | تشییع بقایای پیکر شهدای مدرسه شجره طیبه میناب (۳۱ تیر ۱۴۰۵) + فیلم ویدئو | بغض المیرا شریفی مجری تلویزیون هنگام خواندن خبر درباره کودکان میناب ویدئو | نمایی از مراسم تشییع شهدای تازه شناسایی شده مدرسه شجره طیبه میناب ویدئو | تصاویر اختصاصی شهرآرانیوز از حال و هوای آماده‌سازی اعضای پیکرهای شناسایی شده شهدای دانش آموز مینابی روایت شهرآرانیوز از میناب | گلزار شهدای میناب در آستانه مراسم خاکسپاری ۶۲ قطعه شناسایی شده از پیکر شهدای دانش‌آموز شجره طیبه + فیلم (۳۱ تیر ۱۴۰۵) ویدئو | یکصدوچهل‌وسومین شب حضور مردم مشهد در خیابان (۳۰ تیرماه ۱۴۰۵) ویدئو| تریلر رسمی «مرد عنکبوتی: روزی کاملاً تازه» (Spider-Man: Brand New Day) منتشر شد ویدیو| تشییع ۶۲ قطعه از پیکر تازه تفحص‌شده شهدای دانش‌آموز میناب در بندرعباس گزارش شهرآرانیوز از بازار ماهی فروشان بندرعباس در روزهای جنگ | روایت مردمی که نترسیده‌اند ویدئو| پیش‌نمایش قسمت هشتم سریال «کلاغ» منتشر شد ویدئو| آتش‌سوزی‌های گسترده در الجزایر اینفوگرافی| بزرگترین مصرف کنندگان نفت در جهان ویدئو| حضور خانواده شهید جاویدالاثر ماکان نصیری در حرم مطهر رضوی ویدئو| مزار شهید زهرا محمدی گلپایگانی در حرم رضوی، میزبان دختران خردسال شد ویدئو | ماجرای آشنایی مونا کرمی و سپند امیرسلیمانی در برنامه «بفرمایید جام» ویدئو | برپایی بزرگترین سفره حضرت رقیه (س) در کربلا ویدئو | حالا همه دنیا به رهبر ما افتخار می‌کنند ویدئو | شرایط بندرعباس آرام است (۳۰ تیر ۱۴۰۵)
سرخط خبرها

لحظه ترور ناموفق فرمانده ارشد رژیم صهیونیستی + فیلم

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» مدعی شد، در آخرین دور درگیری میان رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌‌ها در ماه می (معروف به سیف القدس) «یونتان اشتاینبرگ» فرمانده ارتش این رژیم در مرکز کرانه باختری مورد سوءقصد قرار گرفت اما از این ترور جان سالم به در برد.
  • کد خبر: ۷۸۱۰۰
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۴

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه‌ای صهیونیستی در ادعایی نوشت، یک فرمانده ارشد ارتش این رژیم در درگیری اخیر میان فلسطینی‌ها و رژیم صهیونیستی مورد سوءقصد قرار گرفته، اما جان به در برده است.

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت»  مدعی شد، در آخرین دور درگیری میان رژیم صهیونیستی و فلسطینی‌ها در ماه می (معروف به سیف القدس) «یونتان اشتاینبرگ» فرمانده ارتش این رژیم در مرکز کرانه باختری مورد سوءقصد قرار گرفت، اما از این ترور جان سالم به در برد.

وب‌سایت این روزنامه با انتشار فیلمی مدعی شد،   فرمانده مذکور به همراه تعدادی از نظامیان دیگر در آن زمان  در حال نظارت بر تظاهرات هزاران فلسطینی در نزدیکی شهرک «بیت ایل» در شمال کرانه باختری بوده‌اند که صدای گلوله شلیک شده در فاصله کمی از این فرمانده شنیده شده است.

یدیعوت افزود، ده‌ها گلوله به سمت این نظامیان صهیونیستی به صورت غافلگیرانه شلیک شده و بر اساس تحقیقات نظامی انجام شده، فلسطینی‌های مسلح بیش از صد گلوله شلیک کرده‌اند. در این حین دو نظامی جراحات متوسطی بردشتند و فرمانده یاد شده از مرگ حتمی نجات پیدا کرده است.

*عکس خبر تزئینی است.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->