قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: افزایش ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان به ۴۰۰ مگاوات تا پایان سال بانک مرکزی: فروش ارز اربعین از سوی بانک سپه امکان پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد ایران خودرو ۵ روز تعطیل شد + جزئیات نظام افزایش حقوق و دستمزد دوبار در سال در دستور کار شورای عالی کار قرار گیرد وام‌های ازدواج و خرد باید فقط با یک ضامن پرداخت شوند قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی همچنان در مسیر صعود قطع برق ۹۰۰ مشترک پرمصرف تجاری و خانگی در خراسان رضوی راه‌اندازی پرواز مشهد ـ زاهدان ـ کویته از فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) صدور مجوز راه‌اندازی خط کشتیرانی پاکستان- ایران دلالی ارز، آفت گردشگری | چرا نرخ ارز در بازار و صرافی‌ها متفاوت است؟ آخرین قیمت معاملات توافقی دلار، (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) کاهش قیمت دینار برای زائران اربعین (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) افزایش قبوض برق و گلایه‌ها و درخواست شهروندان مشهدی | محاسبه قبوض برق روشن باشد آیا باید منتظر بیت کوین ۵۰۰ هزار دلاری باشیم؟ پیش‌بینی قیمت دلار چهار‌شنبه (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) | دلار در فضای بی‌اعتمادی معلق ماند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) | عقب‌نشینی قیمت‌ها در بازار طلا تاکسی‌های اینترنتی مجاز به انجام سفر برون‌شهری نیستند سرمایه گذاری ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی در پروژه «دیجیتال بُرد» شهری مشهد پیش فروش قطعی سکه به زودی آغاز می‌شود شعب بانکی ارائه ارز اربعین تعطیل نیست بازار ارز تجاری چهارشنبه (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست قیمت امروز دینار عراق در مشهد (سه‌شنبه، ۱۴ مرداد ۱۴۰۴) سقوط بورس از کانال ۲.۶ میلیون واحد | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چرا «هویج» ارزان نمی‌شود؟

  • کد خبر: ۷۸۲۰۲
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۶
  • ۱
چرا «هویج» ارزان نمی‌شود؟
مصرف هویج در روزهای کرونایی سیر صعودی داشته و همین امر باعث شده است قیمت این محصول در میادین میوه و تره‌بار به کیلویی ۳۰ هزار تومان هم برسد.

طنین همتی|شهرآرانیوز، تولید هویج محدود است اما تقاضا برای این محصول در روزهای کرونایی در چند هفته گذشته سیر صعودی داشته است، به‌طوری‌که اگر در هفته‌های قبل این محصول ۱۰ هزار تومان عرضه می‌شد، اکنون به حدود ۳۰ هزار تومان رسیده است.

رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار مشهد درباره اینکه آیا قیمت این محصول باتوجه‌به این روند صعودی متعادل خواهد شد یا نه، گفت: تولید هویج مانند سال‌های قبل هیچ تغییری نکرده است و روال تولید معمول خودش را داشته است؛ اما اکنون با تقاضای زیاد این محصول در روزهای اوج کرونا در همه نقاط کشور روبه‌رو هستیم که همین امر باعث شده است قیمت این محصول روند صعودی طی کند.


به‌گفته مصدق، اکنون در هر خانواده‌ای یکی‌دو مریض کرونایی وجود دارد و خانواده‌ها معمولا برای آن‌ها زیاد هویج می‌خرند. مغازه‌دار هویج را از میادین تره‌بار کیلویی ۲۹ تا ۳۰ هزار تومان می‌خرد که اگر سود مغازه‌دار را در نظر بگیریم، باید کیلویی ۴۰ هزار تومان عرضه شود، اما از این مبلغ کمتر عرضه می‌شود. خرید هویج از سوی فروشنده از میادین تره‌بار ضرر است، به این دلیل که اگر کیسه‌ای بخرد، بخشی از آن هویج خراب و شکسته‌شده است که باید با قیمت کمتری آن را بفروشد. اما چون تقاضا برای این محصول زیاد است، فروشنده هم مجبور است آن را عرضه کند، وگرنه آن‌چنان سودی در خرده‌فروشی هویج نیست.


رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار مشهد درباره قیمت سایر میوه‌ها در بازار گفت: به‌دلیل کم‌آبی و خشک‌سالی، میوه‌ها نسبت به سال‌های قبل کیفیت مطلوبی ندارند و اینکه بخشی از محصول هم به ثمر نمی‌رسد. همین موضوع باعث شده است میوه‌ها نسبت به سال قبل گران‌تر شوند و احتمال کمی وجود دارد که قیمت میوه کم شود. مصرف و تقاضای میوه‌هایی مثل هویج و سیب و پرتقال به‌دلیل شیوع کرونا بیشتر شده و ممکن است در ماه‌های آینده قیمت آن به حالت قبل برگردد. اکنون در بازار هم میوه ارزان، هم با قیمت متوسط و هم گران موجود است و مصرف‌کننده متناسب با توان مالی‌اش خرید می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۵/۳۱
0
0
هویج کاهو و..داره صادر می‌شود که دلار بیارندکسی به فکر مردم نیست.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->