بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم میلیونی مسافران در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد
سرخط خبرها

نحوه استفاده از کپسول اکسیژن و نگهداری از آن در منزل

  • کد خبر: ۷۸۳۵۷
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۱
نحوه استفاده از کپسول اکسیژن و نگهداری از آن در منزل
با شیوع کرونا استفاده از کپسول اکسیژن بیشتر از گذشته شده است و خانواده‌های زیادی این وسیله را تهیه کرده اند، بنابراین باید شیوه صحیح استفاده از آن را بدانند. ب

شهرآرانیوز، این روزها با فراگیری کرونا نیاز به کپسول اکسیژن افزایش پیدا کرده که استفاده درست از آن نکاتی دارد، به نکاتی در این باره اشاره کرده ایم که در ادامه می آید:

 

مراحل  استفاده از کپسول اکسیژن

۱- ابتدا باید مانومتر را روی کپسول نصب کنید.
۲-  هنگام نصب مانومتر توجه  کنید که واشر مخصوص آن در جای خود باشد.
۳-  قبل از استفاده از کپسول، درون لیوان مرطوب کننده، آب مقطر یا آب جوشیده سرد شده به مقدار لازم  بریزید.
۴- از ریختن آب شیر یا هر مایع دیگری جدا خودداری کنید.
۵-  ماسک مخصوص را به  ورودی دستگاه  وصل کنید. بیمار از طریق کانولا(لوله ای که دو اتصال کوچک برای گذاشتن در سوراخ‌های بینی دارد) یا ماسک که روی دهان و بینی قرار می گیرد اکسیژن را دریافت می کند.
۶-  پس از نصب ماسک روی صورت بیمار، شیر کپسول را باز و با پیچ موجود روی مانومتر میزان اکسیژن خروجی را تنظیم کنید.
۷-  میزان اکسیژن خروجی بستگی به تشخیص پزشک معالج دارد.

 

نکاتی برای نگهداری کپسول اکسیژن در منزل

در کنار کپسول اکسیژن، الکل، تینر، روغن، گازوئیل و بنزین قرار ندهید.

از استفاده از وسایلی مانند فندک سیگار و ریش تراش در کنار کپسول اکسیژن خودداری کنید و مراقب باشید کپسول اکسیژن زمین نیفتد و به آن ضربه وارد نشود.

کپسول اکسیژن را کنار بخاری قرار ندهید.

هر چند روز یک بار ظرف محتوی آب مقطر را با مواد ضد عفونی کننده و آب، جرم گیری کنید.

هرگز با دست های چرب و روغنی به کپسول اکسیژن دست نزنید.

دمای اتاقی که کپسول اکسیژن درآن نگهداری می‌شود نباید زیاد بالا باشد.

هرگز روغن و مواد ضدعفونی کننده دارای گلیسیرین، به محل اتصال شیر کپسول برخورد نکند، زیرا موجب انفجار می‌شود.

 

نحوه استفاده از کپسول اکسیژن و نگهداری از آن در منزل

 

نکاتی برای  استفاده از کپسول اکسیژن

لوله بینی و ماسک را دو بار در هفته با آب و صابون بشویید و خشک کنید.

حین دریافت اکسیژن بیمار در دهان و بینی خود احساس خشکی خواهد کرد، بنابراین چند بار در روز دهان و بینی بیمار را با آب شست وشو دهید.

اگر لوله کانولا روی گوش بیمار قرار دارد مراقب باشید که زیر آن قرمز نشود و چندین بار در روز آن را از نظر قرمز شدن و زخم شدن بررسی کنید.

میزان اکسیژن و نحوه کار با کپسول اکسیژن را از پزشک یا پرستار بیمار سوال کنید. اگر عقربه مانومتر اکسیژن را باز کردید و عقربه زیر ۵ لیتر را نشان داد، یعنی اکسیژن در کپسول موجود نیست یا میزان اکسیژن کم است و باید مجدد پر شود.

بهتر است بار اول برای تنظیم دستگاه از یک پرستار کمک بگیرید.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->