واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است زمین لرزه نسبتا شدید در برازجان استان بوشهر (یکم آذر ۱۴۰۳) تأثیر قابل‌توجه ارتباط با دوستان بر بهبود سلامت روان ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

نحوه استفاده از کپسول اکسیژن و نگهداری از آن در منزل

  • کد خبر: ۷۸۳۵۷
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۱
نحوه استفاده از کپسول اکسیژن و نگهداری از آن در منزل
با شیوع کرونا استفاده از کپسول اکسیژن بیشتر از گذشته شده است و خانواده‌های زیادی این وسیله را تهیه کرده اند، بنابراین باید شیوه صحیح استفاده از آن را بدانند. ب

شهرآرانیوز، این روزها با فراگیری کرونا نیاز به کپسول اکسیژن افزایش پیدا کرده که استفاده درست از آن نکاتی دارد، به نکاتی در این باره اشاره کرده ایم که در ادامه می آید:

 

مراحل  استفاده از کپسول اکسیژن

۱- ابتدا باید مانومتر را روی کپسول نصب کنید.
۲-  هنگام نصب مانومتر توجه  کنید که واشر مخصوص آن در جای خود باشد.
۳-  قبل از استفاده از کپسول، درون لیوان مرطوب کننده، آب مقطر یا آب جوشیده سرد شده به مقدار لازم  بریزید.
۴- از ریختن آب شیر یا هر مایع دیگری جدا خودداری کنید.
۵-  ماسک مخصوص را به  ورودی دستگاه  وصل کنید. بیمار از طریق کانولا(لوله ای که دو اتصال کوچک برای گذاشتن در سوراخ‌های بینی دارد) یا ماسک که روی دهان و بینی قرار می گیرد اکسیژن را دریافت می کند.
۶-  پس از نصب ماسک روی صورت بیمار، شیر کپسول را باز و با پیچ موجود روی مانومتر میزان اکسیژن خروجی را تنظیم کنید.
۷-  میزان اکسیژن خروجی بستگی به تشخیص پزشک معالج دارد.

 

نکاتی برای نگهداری کپسول اکسیژن در منزل

در کنار کپسول اکسیژن، الکل، تینر، روغن، گازوئیل و بنزین قرار ندهید.

از استفاده از وسایلی مانند فندک سیگار و ریش تراش در کنار کپسول اکسیژن خودداری کنید و مراقب باشید کپسول اکسیژن زمین نیفتد و به آن ضربه وارد نشود.

کپسول اکسیژن را کنار بخاری قرار ندهید.

هر چند روز یک بار ظرف محتوی آب مقطر را با مواد ضد عفونی کننده و آب، جرم گیری کنید.

هرگز با دست های چرب و روغنی به کپسول اکسیژن دست نزنید.

دمای اتاقی که کپسول اکسیژن درآن نگهداری می‌شود نباید زیاد بالا باشد.

هرگز روغن و مواد ضدعفونی کننده دارای گلیسیرین، به محل اتصال شیر کپسول برخورد نکند، زیرا موجب انفجار می‌شود.

 

نحوه استفاده از کپسول اکسیژن و نگهداری از آن در منزل

 

نکاتی برای  استفاده از کپسول اکسیژن

لوله بینی و ماسک را دو بار در هفته با آب و صابون بشویید و خشک کنید.

حین دریافت اکسیژن بیمار در دهان و بینی خود احساس خشکی خواهد کرد، بنابراین چند بار در روز دهان و بینی بیمار را با آب شست وشو دهید.

اگر لوله کانولا روی گوش بیمار قرار دارد مراقب باشید که زیر آن قرمز نشود و چندین بار در روز آن را از نظر قرمز شدن و زخم شدن بررسی کنید.

میزان اکسیژن و نحوه کار با کپسول اکسیژن را از پزشک یا پرستار بیمار سوال کنید. اگر عقربه مانومتر اکسیژن را باز کردید و عقربه زیر ۵ لیتر را نشان داد، یعنی اکسیژن در کپسول موجود نیست یا میزان اکسیژن کم است و باید مجدد پر شود.

بهتر است بار اول برای تنظیم دستگاه از یک پرستار کمک بگیرید.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->