وزیر کشور مطرح کرد: افزایش اختیارات استانداران، گامی برای تسریع در روند توسعه کشور برنامه جهانی غذا: غزه در میانه بدترین بحران بشری روی زمین است هزاران نفر در آتن به حملات رژیم صهیونیستی در غزه اعتراض کردند ایران و اروپا در دور جدید گفت‌وگوها در ژنو مذاکره خواهند کرد پزشکیان: هیچ وظیفه دیگری جز خدمت به مردم و باز کردن گره‌های آن‌ها نداریم تجدید میثاق دولت با آرمان‌های امام خمینی(ره) + فیلم (۳ شهریور ۱۴۰۴) حمله با سلاح سرد به تظاهرات حامیان فلسطین در بروکسل عراقچی: توهم اسراییل بزرگ تهدیدی برای صلح و امنیت بین المللی است جهاد اسلامی فلسطین: تجاوز علیه یمن جنایت جنگی جدید آمریکا و اسرائیل است اعتراف رسانه اسرائیلی به شکست در رهگیری موشک هایپرسونیک یمنی انصارالله یمن: پشتیبانی از غزه ادامه می‌یابد حماس: پاسخ رسمی به پیشنهاد اخیر آتش‌بس داده نشده است ایران حمله رژیم صهیونیستی به یمن را به شدت محکوم کرد (۲ شهریور ۱۴۰۴) واکنش یمن به حمله اسرائیل به صنعا | بینی رژیم اسرائیل را به خاک می‌مالیم مصوبات مهم سفر تاریخی شعائر اسلامی به مشهد | از تامین ۶۰ واگن قطار شهری تا پیگیری قطار سریع السیر در سطح سران وزیر خارجه رژیم صهیونیستی راهی آمریکا می‌شود پزشکیان به چین سفر خواهد کرد پیش‌بینی بورس برای فردا (دوشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۴) جلیلی: وظیفه داریم به موفقیت دولت کمک کنیم سرلشکر حاتمی: در برابر تهدیدات دریایی آمادگی کامل داریم فرمانده سابق نیروی دریایی اسرائیل: یمنی‌ها قدرت تولید موشک دارند روسیه: دیداری میان زلنسکی و پوتین برنامه ریزی نشده است دیپلمات‌های ارشد ایران و چین درباره پرونده هسته‌ای رایزنی کردند واکنش دستیار سیاسی قالیباف به پشتیبانی رهبر انقلاب از پزشکیان در آستانه سفر وزیر راه به مشهد عنوان شد: ۱۲۶۹ پروژه در خراسان رضوی با اعتبار ۴۳ هزار میلیارد تومان افتتاح می‌شود پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر رهبری انقلاب تشکر می‌کنم| توصیه ایشان به وحدت و انسجام ملی را به گوش جان بشنویم ۲ شهید و ۳۵ زخمی در حمله امروز اسرائیل به یمن (۲ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تجدید میثاق رئیس‌جمهور و اعضای دولت با آرمان‌های امام (ره) و شهدا + ویدئو و تصاویر

  • کد خبر: ۷۸۵۹۲
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۵
تجدید میثاق رئیس‌جمهور و اعضای دولت با آرمان‌های امام (ره) و شهدا + ویدئو و تصاویر
رئیس جمهوری و اعضای دولت سیزدهم صبح امروز (پنج‌شنبه ۴ شهریور ۱۴۰۰) با حضور در حرم مطهر امام راحل با آرمان‌های رهبر فقید انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم رئیسی و اعضای هیات وزیران با حضور در حرم بنیانگذار انقلاب اسلامی با آرمان های امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

 

در این مراسم که حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی تولیت حرم مطهر امام خمینی(ره) نیز حضور داشت، با نثار تاج گل و قرائت فاتحه، یاد و خاطره معمار کبیر انقلاب و یادگار امام را گرامی داشتند.

 

رئیس جمهوری و اعضای هیات دولت همچنین با حضور بر مزار شهیدان رجایی، باهنر، بهشتی، شهدای دولت و هفتم تیر و گلزار شهدای بهشت زهرا(س) به مقام شامخ شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ادای احترام کردند.

 

 

میثاق با امام راحل میثاق با همه خوبی ها و پاکی هاست

سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور صبح پنج شنبه طی سخنانی در آیین تجدید میثاق دولت سیزدهم با آرمان های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، با بیان اینکه ما باید در عمل و اقدام پایبند اندیشه های امام باشیم، اظهار داشت: نگاه امام به مردم نگاهِ تشریفاتی و نگاهِ سیاسی که سیاستمداران به صورت متداول در عالم مطرح می‌کنند نبود و اگر می‌فرمود میزان رای ملت است این را باور داشت.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه میثاق با امام راحل میثاق با همه خوبی ها و پاکی هاست،گفت: در منظومه اندیشه امام، خدمت به مردم جایگاه ویژه و معنای خاصی دارد و امام حقیقتا مردم را باور داشت.

 

ویدئو | رئیس جمهور: باید در عمل پایبند اندیشه‌های امام باشیم

 

پخش زنده مراسم تجدید بیعت رئیس جمهور و اعضای دولت سیزدهم با آرمان های امام راحل و شهیدان انقلاب اسلامی همزمان با هفته دولت در حرم مطهر امام راحل هم اکنون از شبکه خبر و لینک مستقیم: president.ir/live

 

منبع: پاد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->