جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید احمد حاج‌نقی

  • کد خبر: ۷۸۸۷۳
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۰
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید احمد حاج‌نقی
شهید احمد حاج نقی از عاشقان طبیعت بود و در انجمن کوه سپاه پاسداران عضویت داشت و با قدرت، پای در کوهستان می‌گذاشت و تلاش می‌کرد تا دلش را بند صبوری سنگ‌ها کند تا ننگ بند‌های دنیایی نشود.

به گزارش شهرآرانیوز، از عاشقان طبیعت بود و در انجمن کوه سپاه پاسداران عضویت داشت و با قدرت، پای در کوهستان می‌گذاشت و تلاش می‌کرد تا دلش را بند صبوری سنگ‌ها کند تا ننگ بند‌های دنیایی نشود. احمد همچنین برای انجام تمرینات ورزشی و داشتن بدنی قوی و رزمی، در کلاس‌های کاراته شرکت می‌کرد. همین نیرو و استعداد او را ترغیب کرده بود تا در مناطق کوهستانی کردستان به خدمت جهاد بپردازد. احمد حاج‌نقی سومین فرزند خانواده بود و در سال‌۱۳۴۳ دیده به جهان گشود. سال‌۱۳۵۹ بدون اطلاع خانواده عازم جبهه شد و پس از مراجعت از جبهه به تحصیل ادامه داد.

 

مدتی بعد مجددا هوای جبهه به سرش زد و به ارتفاعات کردستان رفت. سال بعد ۲ مرحله، راهی منطقه شد و برای ششمین‌بار در ۱۹‌مهر‌۱۳۶۲ در غرب پنجوین به‌عنوان مسئول تعاون گردان خدمت کرد. سال بعد در کنار سایر رزمندگان مثل کوه استوار، ایستاد. احمد تا زمان شهادتش ۴۰‌ماه در مناطق مختلف جنگی حضور یافت و در بیشتر عملیات‌ها شرکت کرد. سال ۱۳۶۴ در عملیات میمک بر اثر ترکش خمپاره، بازوی راستش آسیب دید؛ اما پس از بهبودی، مجددا به منطقه بازگشت. این شهید بزرگوار سرانجام در ۲۹‌اردیبهشت سال‌۱۳۶۵ هنگام سرکشی از نیرو‌های تحت‌امرش در خطوط مقدم در مهران، مورد اصابت ترکش خمپاره قرار گرفت و به شهادت رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->