علیرضا نیکبخت واحدی: موسیمانه نیم فصل دوم مدعی می‌شود کریم باقری عرق پرسپولیسی‌ها را درآورد آموریم در فکر فهرست خروجی منچستریونایتد اولین اقدام موفق نقل‌وانتقالاتی پرسپولیس | اورونوف دوساله تمدید می‌کند؟ نظری جویباری گزینه مدیرعاملی استقلال در سال ۱۴۰۴ عامل اصلی اخراج گاریدو چه کسی بود؟ اتلتیکو چگونه دوباره به مدعی قهرمانی لالیگا تبدیل شد؟ مهاجم پرسپولیسی در راه لیگ یک برنامه بازی‌های هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال | جدال بالانشینان با قعرنشینان ویدئو زیرخاکی از هنرنمایی موسیمانه در زمان بازیگری سکوت ادامه‌دار کمیته استیناف درخصوص بیرانوند درباره امیرحسین اکرم‌زاده، ستاره فوتسال کوتاه‌قامتان مشهد | مسی کوتاه‌قامتان مرادمند تا نیم فصل به شرایط بازی نمی‌رسد دین‌محمدی سرمربی پیکان شد نیکو کواچ پیشنهاد پرسپولیس را رد کرد لیست خروج استقلال منتشر شد روانخواه جانشین رحمتی شد پیشکسوت نام‌آشنای کشتی خراسان درگذشت میرشاد ماجدی: بزرگان بیایند، در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت نمی‌کنم نارضایتی موسیمانه از عملکرد سامان فلاح | مدافع استقلال جدا می‌شود؟
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید احمد حاج‌نقی

  • کد خبر: ۷۸۸۷۳
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۰
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید احمد حاج‌نقی
شهید احمد حاج نقی از عاشقان طبیعت بود و در انجمن کوه سپاه پاسداران عضویت داشت و با قدرت، پای در کوهستان می‌گذاشت و تلاش می‌کرد تا دلش را بند صبوری سنگ‌ها کند تا ننگ بند‌های دنیایی نشود.

به گزارش شهرآرانیوز، از عاشقان طبیعت بود و در انجمن کوه سپاه پاسداران عضویت داشت و با قدرت، پای در کوهستان می‌گذاشت و تلاش می‌کرد تا دلش را بند صبوری سنگ‌ها کند تا ننگ بند‌های دنیایی نشود. احمد همچنین برای انجام تمرینات ورزشی و داشتن بدنی قوی و رزمی، در کلاس‌های کاراته شرکت می‌کرد. همین نیرو و استعداد او را ترغیب کرده بود تا در مناطق کوهستانی کردستان به خدمت جهاد بپردازد. احمد حاج‌نقی سومین فرزند خانواده بود و در سال‌۱۳۴۳ دیده به جهان گشود. سال‌۱۳۵۹ بدون اطلاع خانواده عازم جبهه شد و پس از مراجعت از جبهه به تحصیل ادامه داد.

 

مدتی بعد مجددا هوای جبهه به سرش زد و به ارتفاعات کردستان رفت. سال بعد ۲ مرحله، راهی منطقه شد و برای ششمین‌بار در ۱۹‌مهر‌۱۳۶۲ در غرب پنجوین به‌عنوان مسئول تعاون گردان خدمت کرد. سال بعد در کنار سایر رزمندگان مثل کوه استوار، ایستاد. احمد تا زمان شهادتش ۴۰‌ماه در مناطق مختلف جنگی حضور یافت و در بیشتر عملیات‌ها شرکت کرد. سال ۱۳۶۴ در عملیات میمک بر اثر ترکش خمپاره، بازوی راستش آسیب دید؛ اما پس از بهبودی، مجددا به منطقه بازگشت. این شهید بزرگوار سرانجام در ۲۹‌اردیبهشت سال‌۱۳۶۵ هنگام سرکشی از نیرو‌های تحت‌امرش در خطوط مقدم در مهران، مورد اصابت ترکش خمپاره قرار گرفت و به شهادت رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->