دستگیری دزد سپیدموی در قلب منطقه سرقت ممنوع مشهد! جزئیات تازه از قتل هولناک زن مشهدی | قاتل: برای رسیدن به هوس‌های شیطانی او را کشتم و بعد ... جان باختن یک کوهنورد بر اثر صاعقه در ارتفاعات مازندران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) خسارت جدی سیل به مناطقی از مهدیشهر استان سمنان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) انتقال هوایی ۲۸ مصدوم حوادث ترافیکی اربعین حسینی از ایلام به تهران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) فرار قاتل سروش ستوده به مرز ترکیه + جزئیات قتل و بازداشت همدست قاتل از زبان مادر سروش دستگیری ۱۷ تبعه غیرمجاز افغانستانی و هلاکت یک شرور در کاشمر خراسان رضوی کلاس درس با یک دانش‌آموز در روستای مرزی دردوی خواف خراسان رضوی پیش‌بینی قیمت دلار و درهم برای روز یکشنبه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) روایت عملکرد یک‌ساله قرارگاه اجتماعی مشهد | از ساماندهی ۱۲۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل تا رسیدگی به سالمندان بی‌سرپرست ثبت بیش از ۶.۷ میلیون تردد زائر اربعین در کشور | کاهش ۱۶ درصدی فوتی تصادفات (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) شنا در دریای خزر ممنوع شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) تاکید وزیر میراث فرهنگی بر بازتولید فرهنگ مقاومت برای نسل جدید سفر بیش از ۴۰ هزار و ۵۰۰ زائر از طریق فرودگاه‌های کشور در ایام اربعین ۱۴۰۴ درخشش تیم ملی المپیاد علوم زمین ایران در رقابت های جهانی | فاطمه هدایت کاخکی از خراسان رضوی برنز گرفت + عکس ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در طرح ملی هوش مصنوعی ثبت نام کرده‌اند شرکت بیش از ۲۵۰ معلم در طرح شبکه ملی یادگیری فرهنگیان اهواز داغ‌ترین نقطه جهان شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام نتایج نهایی انتخاب رشته دانشگاه فرهنگیان تا آخر هفته (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) علیرضا کاظمی: بیش از ۶۰۰ کلاس درس تجهیز می‌شوند جابه‌جایی هوایی بیش از ۱۷۵ هزار مسافر به عتبات عالیات طی ۲۲ روز این دانه‌ها بیشتر از تخم‌مرغ پروتئین دارند خدمات‌رسانی هلال احمر به ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار زائر اربعین (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) آیا دولت می‌تواند مشکل بنیادین صندوق‌های بازنشستگی را با ادغام حل کند؟ نظارت ویژه دامپزشکی خراسان رضوی بر سلامت غذای زائران در دهه پایانی صفر آغاز فرآیند حسابداری آب در سال آبی جدید چرا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در خردادماه پرداخت نشد؟ سقوط بالابر در خیابان ولیعصر؛ یک کشته و یک مصدوم بر جای گذاشت (۲۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش نوبخت به غیرقانونی بودن افزایش فوق العاده ویژه فرهنگیان (شهریور ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۷۹۱۱۵
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۰
  • ۲
واکنش نوبخت به غیرقانونی بودن افزایش فوق العاده ویژه فرهنگیان (شهریور ۱۴۰۰)
نوبخت در خصوص اظهارات میرکاظمی درباره غیر قانونی بودن افزایش فوق العاده ویژه فرهنگیان توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد باقر نویخت گفت: طبق مصوبه اسفند سال ٩٥ هیات وزیران همه دستگاه‌های اجرایی که از افزایش تا ٥٠ درصدی امتیازات مواد ٦٥، ٦٦ و ٦٨ فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری استفاده نکرده بودند می‌توانستند نهایتا با مجوز سازمان برنامه و بودجه از این افزایش استفاده نمایند و این سازمان در اسفند٩٨ مجوز لازم را صادر نمود و همه دستگاه‌ها از این افزایش به ویژه ٥٠ درصد بند ١٠ ماده ٦٨ برخوردار شدند.

ولی آموزش و پرورش آنرا با کسر افزایش‌های اعمال شده رتبه بندی به طور ناقص اجرا نمود که با مجوز سازمان یکبار انرا در سال٩٩ ترمیم نمود و، چون ظرفیت قانونی هنوز وجود داشت مقرر شد مجددا تا سقف٢١ و ٢٧ در صد انرا تکمیل نمایند و با استفاده از ظرفیت بند ط ماده ٢٨ قانون الحاق تامین اعتبار ان تکمیل گردد؛ لذا این اقدام نه صرفا در روز‌های پایانی دولت دوازدهم مطرح شد بلکه از اواخر سال ٩٨ که مورد مطالبه معلمان محترم بوده و یکبار در سال ٩٩ ترمیم و تکمیل ان در سال ١٤٠٠ انجام یافت؛ لذا نه تنها معلمان محترم شایسته چنین افزایشی بوده بلکه از نظر قانونی هم مجوز لازم برای اجرا ان وجود دارد.

اینجانب به اراده دولت محترم سیزدهم در خدمت به کارمندان محترم به ویژه فرهنگیان شریف و استیفای قانونی ان‌ها اعتماد دارم و برداشتم این است که سو ظنی پیش امده است لذا توصیه می‌نمایم به طور منطقی و با استدلال در جلساتی با مسولین ذیربط این مطالبه مورد مداقه و مشکل حل شود.

منبع: تحریریه


اینجا بخوانید: آخرین اخبار از فوق‌العاده ویژه معلمان؛ مجلس پیگیر حقوق فرهنگیان است (۹ شهریور ۱۴۰۰)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
.
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۹
0
0
هر چی بدبختی آموزش پرورش داره توی این هشت سال همش از سایه سر همین جناب نوبخت و الله یار ترکمن هست اگر این فوق العاده رو آخر تیر پرداخت کرده بودین چرا امروز به اینجا می کشید خودتون همش مقصر هستید گفتید به حقوق تیر نرسید مگر این سیصد هزار تومن چیه که یه گونی برنج هم نمیشه انگار میخواهین یه میلیون نفری اضافه کنید
عمار
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۱۶:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۹
0
0
آقای نوبخت واقعا اگرراست میگی چرادرزمان دولت خودتان اجرانکردیدنه فوق العاده شغل داده شدنه رتبه بندی اجراشدونه پاداش فرهنگیان بازنشسته داده شد؟
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->