برخی از مدارس آموزش و پرورش ناحیه هفت مشهد فردا (دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد واکنش اورژانس به ماجرای تجاوز به یک زن در آمبولانس جان باختن ۸ نفر در تصادف مرگبار اتوبان غدیر (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است
سرخط خبرها

آیا تزریق دز سوم واکسن کرونا اهمیتی دارد یا نه؟

  • کد خبر: ۷۹۲۸۶
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۶
آیا تزریق دز سوم واکسن کرونا اهمیتی دارد یا نه؟
پرسش این روز‌های همان‌ها که توانستند دو واحد واکسن کرونا را دریافت کنند این است که آیا دز سوم را هم باید تزریق کنند؟ آیا دز سوم جنبه تقویتی دارد؟ آیا زدن و نزدنش توفیری می‌کند؟

به گزارش شهرآرانیوز؛ پرسش این روز‌های همان‌ها که توانستند دو واحد واکسن کرونا را دریافت کنند این است که آیا دز سوم را هم باید تزریق کنند؟ آیا دز سوم جنبه تقویتی دارد؟ آیا زدن و نزدنش توفیری می‌کند؟ هانس کلوگ، مدیر منطقه اروپای سازمان جهانی بهداشت، در مصاحبه‌ای تأکید کرده دز سوم یادآور واکسن کرونا برای افراد آسیب پذیر «تجملی» نیست و راه خوبی برای محافظت آن هاست.


وزیر بهداشت هم در گفتگو با شبکه «خبر» گفته بزرگ‌ترین راه حل یا تنها راه حل جلوگیری از انتشار کرونا، واکسیناسیون است. بهرام عین اللهی گفته دولت جدید اولویت خودش را کرونا و واکسیناسیون قرار داده و این را از همان ابتدا هم اعلام کرده است. در ابتدا دولت جدید هم میلیون‌ها دز واکسن وارد کشور شد. وزیر بهداشت دولت سیزدهم خبر داد که تا الان واکسیناسیون وضع خوبی پیدا کرده و ۲۷ میلیون دز واکسن تزریق کرده اند.

 

او همچنین توضیح داد که کرونا ویروس پایداری است و ما در کنار واردکردن واکسن، خودمان هم باید به تولیدکننده تبدیل شویم. او گفته: «درست است که واکسن‌های تولید داخل با تأخیر تولید می‌شوند، ولی در طولانی مدت به درد کشور می‌خورد، چراکه کرونا پایدار خواهد بود و به طور قطع به دز‌های بعدی هم نیاز پیدا می‌کنیم.»

 

متخصصان تأکید کرده اند افرادی که وضعیت حادی دارند یا در معرض خطر جدی هستند باید حتما دز‌های بیشتر تزریق کنند. عین اللهی خبر داده که با روند جدید واکسیناسیون می‌خواهند دهه فجر را پایان واکسیناسیون اعلام کنند. با اینکه هنوز نتایج تحقیقات انجام شده بر روند ایمنی زایی واکسن‌ها در فاصله چند ماه با تزریق دوم ادامه دارد، در هفته گذشته مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های ایالات متحده توصیه کرد براساس مشاهدات، افرادی که به شدت یا به صورت متوسط دچار نقص سیستم ایمنی هستند، تزریق دز سوم می‌تواند به ایجاد ایمنی بهتر در آن‌ها کمک کند، زیرا این افراد معمولا با تزریق دو دز واکسن به سطح مطلوبی از ایمنی نمی‌رسند.


خبرگزاری «ایسنا» در گزارش مفصلی به موضوع دز سوم پرداخته و در بخشی از آن نوشته است: «پرسش رایج دیگر این است که آیا فقط یک واکسن یادآور برای ایجاد ایمنی دائمی کافی است یا هر سال مانند واکسن آنفلوآنزا به تزریق دوباره نیاز خواهیم داشت؟ برخی کارشناسان معتقدند ایمنی حاصل از واکسن‌های کووید-۱۹ در صورت بهینه شدن دز و فاصله بین تزریق‌ها مانند آنچه درباره واکسن هپاتیت رخ داده است، به یادآور‌های سالانه نیاز نخواهد داشت. افزون بر این پیش بینی می‌شود این ویروس در ادامه به ویروسی بومی یا اندمیک تبدیل شود؛ ویروسی که به جای بستری کردن افراد در بیمارستان و مرگ ومیر مانند سرماخوردگی گذرا و سبک خواهد بود.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->