مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند
سرخط خبرها

آیا تزریق دز سوم واکسن کرونا اهمیتی دارد یا نه؟

  • کد خبر: ۷۹۲۸۶
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۶
آیا تزریق دز سوم واکسن کرونا اهمیتی دارد یا نه؟
پرسش این روز‌های همان‌ها که توانستند دو واحد واکسن کرونا را دریافت کنند این است که آیا دز سوم را هم باید تزریق کنند؟ آیا دز سوم جنبه تقویتی دارد؟ آیا زدن و نزدنش توفیری می‌کند؟

به گزارش شهرآرانیوز؛ پرسش این روز‌های همان‌ها که توانستند دو واحد واکسن کرونا را دریافت کنند این است که آیا دز سوم را هم باید تزریق کنند؟ آیا دز سوم جنبه تقویتی دارد؟ آیا زدن و نزدنش توفیری می‌کند؟ هانس کلوگ، مدیر منطقه اروپای سازمان جهانی بهداشت، در مصاحبه‌ای تأکید کرده دز سوم یادآور واکسن کرونا برای افراد آسیب پذیر «تجملی» نیست و راه خوبی برای محافظت آن هاست.


وزیر بهداشت هم در گفتگو با شبکه «خبر» گفته بزرگ‌ترین راه حل یا تنها راه حل جلوگیری از انتشار کرونا، واکسیناسیون است. بهرام عین اللهی گفته دولت جدید اولویت خودش را کرونا و واکسیناسیون قرار داده و این را از همان ابتدا هم اعلام کرده است. در ابتدا دولت جدید هم میلیون‌ها دز واکسن وارد کشور شد. وزیر بهداشت دولت سیزدهم خبر داد که تا الان واکسیناسیون وضع خوبی پیدا کرده و ۲۷ میلیون دز واکسن تزریق کرده اند.

 

او همچنین توضیح داد که کرونا ویروس پایداری است و ما در کنار واردکردن واکسن، خودمان هم باید به تولیدکننده تبدیل شویم. او گفته: «درست است که واکسن‌های تولید داخل با تأخیر تولید می‌شوند، ولی در طولانی مدت به درد کشور می‌خورد، چراکه کرونا پایدار خواهد بود و به طور قطع به دز‌های بعدی هم نیاز پیدا می‌کنیم.»

 

متخصصان تأکید کرده اند افرادی که وضعیت حادی دارند یا در معرض خطر جدی هستند باید حتما دز‌های بیشتر تزریق کنند. عین اللهی خبر داده که با روند جدید واکسیناسیون می‌خواهند دهه فجر را پایان واکسیناسیون اعلام کنند. با اینکه هنوز نتایج تحقیقات انجام شده بر روند ایمنی زایی واکسن‌ها در فاصله چند ماه با تزریق دوم ادامه دارد، در هفته گذشته مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های ایالات متحده توصیه کرد براساس مشاهدات، افرادی که به شدت یا به صورت متوسط دچار نقص سیستم ایمنی هستند، تزریق دز سوم می‌تواند به ایجاد ایمنی بهتر در آن‌ها کمک کند، زیرا این افراد معمولا با تزریق دو دز واکسن به سطح مطلوبی از ایمنی نمی‌رسند.


خبرگزاری «ایسنا» در گزارش مفصلی به موضوع دز سوم پرداخته و در بخشی از آن نوشته است: «پرسش رایج دیگر این است که آیا فقط یک واکسن یادآور برای ایجاد ایمنی دائمی کافی است یا هر سال مانند واکسن آنفلوآنزا به تزریق دوباره نیاز خواهیم داشت؟ برخی کارشناسان معتقدند ایمنی حاصل از واکسن‌های کووید-۱۹ در صورت بهینه شدن دز و فاصله بین تزریق‌ها مانند آنچه درباره واکسن هپاتیت رخ داده است، به یادآور‌های سالانه نیاز نخواهد داشت. افزون بر این پیش بینی می‌شود این ویروس در ادامه به ویروسی بومی یا اندمیک تبدیل شود؛ ویروسی که به جای بستری کردن افراد در بیمارستان و مرگ ومیر مانند سرماخوردگی گذرا و سبک خواهد بود.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->