رهایی ۲ تبعه عراقی ربوده شده در اهواز (۴ بهمن ۱۴۰۳) ساخت و ساز‌های بی کیفیت و مسئولیت کیفری! | چه کسی باید پاسخگوی خسارت در ساخت و ساز‌ها باشد؟ جراحی تومور مغزی از طریق چشم برای اولین بار در دنیا ۲ تا ۳ میلیون نفر در ایران درگیر بیماری‌های نادر هستند درباره سرطان پروستات شایع‌ترین و مرگ‌بار‌ترین سرطان در بین مردان | غده‌ای خارج از مدار سلامت وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است چگونگی حذف تأثیر معدل در پایه دهم به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد حناچی: محله «بستکی» دبی را معماران هرمزگانی ساخته‌اند ثبت تصویر یک قلاده پلنگ در پارک ملی کرمان + فیلم هم‌اکنون هیچ مددجویی پشت نوبت دریافت جهیزیه از کمیته امام‌خمینی (ره) خراسان رضوی نیست غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب ۴۷۰ بیمار مبتلا به سل در خراسان رضوی تحت درمان هستند علت ارتکاب قتل، همسرم قربان‌صدقه‌ام نمی‌رفت و طلاق می‌خواست! هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۴ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آیا تزریق دز سوم واکسن کرونا اهمیتی دارد یا نه؟

  • کد خبر: ۷۹۲۸۶
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۶
آیا تزریق دز سوم واکسن کرونا اهمیتی دارد یا نه؟
پرسش این روز‌های همان‌ها که توانستند دو واحد واکسن کرونا را دریافت کنند این است که آیا دز سوم را هم باید تزریق کنند؟ آیا دز سوم جنبه تقویتی دارد؟ آیا زدن و نزدنش توفیری می‌کند؟

به گزارش شهرآرانیوز؛ پرسش این روز‌های همان‌ها که توانستند دو واحد واکسن کرونا را دریافت کنند این است که آیا دز سوم را هم باید تزریق کنند؟ آیا دز سوم جنبه تقویتی دارد؟ آیا زدن و نزدنش توفیری می‌کند؟ هانس کلوگ، مدیر منطقه اروپای سازمان جهانی بهداشت، در مصاحبه‌ای تأکید کرده دز سوم یادآور واکسن کرونا برای افراد آسیب پذیر «تجملی» نیست و راه خوبی برای محافظت آن هاست.


وزیر بهداشت هم در گفتگو با شبکه «خبر» گفته بزرگ‌ترین راه حل یا تنها راه حل جلوگیری از انتشار کرونا، واکسیناسیون است. بهرام عین اللهی گفته دولت جدید اولویت خودش را کرونا و واکسیناسیون قرار داده و این را از همان ابتدا هم اعلام کرده است. در ابتدا دولت جدید هم میلیون‌ها دز واکسن وارد کشور شد. وزیر بهداشت دولت سیزدهم خبر داد که تا الان واکسیناسیون وضع خوبی پیدا کرده و ۲۷ میلیون دز واکسن تزریق کرده اند.

 

او همچنین توضیح داد که کرونا ویروس پایداری است و ما در کنار واردکردن واکسن، خودمان هم باید به تولیدکننده تبدیل شویم. او گفته: «درست است که واکسن‌های تولید داخل با تأخیر تولید می‌شوند، ولی در طولانی مدت به درد کشور می‌خورد، چراکه کرونا پایدار خواهد بود و به طور قطع به دز‌های بعدی هم نیاز پیدا می‌کنیم.»

 

متخصصان تأکید کرده اند افرادی که وضعیت حادی دارند یا در معرض خطر جدی هستند باید حتما دز‌های بیشتر تزریق کنند. عین اللهی خبر داده که با روند جدید واکسیناسیون می‌خواهند دهه فجر را پایان واکسیناسیون اعلام کنند. با اینکه هنوز نتایج تحقیقات انجام شده بر روند ایمنی زایی واکسن‌ها در فاصله چند ماه با تزریق دوم ادامه دارد، در هفته گذشته مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های ایالات متحده توصیه کرد براساس مشاهدات، افرادی که به شدت یا به صورت متوسط دچار نقص سیستم ایمنی هستند، تزریق دز سوم می‌تواند به ایجاد ایمنی بهتر در آن‌ها کمک کند، زیرا این افراد معمولا با تزریق دو دز واکسن به سطح مطلوبی از ایمنی نمی‌رسند.


خبرگزاری «ایسنا» در گزارش مفصلی به موضوع دز سوم پرداخته و در بخشی از آن نوشته است: «پرسش رایج دیگر این است که آیا فقط یک واکسن یادآور برای ایجاد ایمنی دائمی کافی است یا هر سال مانند واکسن آنفلوآنزا به تزریق دوباره نیاز خواهیم داشت؟ برخی کارشناسان معتقدند ایمنی حاصل از واکسن‌های کووید-۱۹ در صورت بهینه شدن دز و فاصله بین تزریق‌ها مانند آنچه درباره واکسن هپاتیت رخ داده است، به یادآور‌های سالانه نیاز نخواهد داشت. افزون بر این پیش بینی می‌شود این ویروس در ادامه به ویروسی بومی یا اندمیک تبدیل شود؛ ویروسی که به جای بستری کردن افراد در بیمارستان و مرگ ومیر مانند سرماخوردگی گذرا و سبک خواهد بود.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->