تیم ملی فوتسال افغانستان راهی میانمار شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) کمپین «اینترنت را قطع نکنید»، تلاش افغان‌ها برای جلوگیری از اجرایی‌شدن فرمان رهبر طالبان ۳۰۰ هزار تبعه خارجی ساکن ایران به سامانه ثنا متصل شدند توضیحات مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی درباره ثبت نام از دانش آموزان اتباع در مدارس + فیلم وزیر صمت با ملابرادر دیدار کرد | تاکید بر گسترش همکاری‌های اقتصادی میان کابل- تهران نشست اقتصادی و تجارتی افغانستان و ایران به میزبانی کابل برگزار شد | تجارت سالانه ۱۰ میلیارد دلاری هدف‌گذاری شد + عکس دیدار هیئت راه آهن ایران با مقامات محلی بلخ | ایران آماده آغاز اقدامات عملی قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) مجید مرتضایی فهرست نهایی بازیکنان تیم ملی فوتسال افغانستان برای مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ را اعلام کرد قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴) طالبان دسترسی مردم به خدمات اینترنت فیبرنوری را در استان بلخ افغانستان قطع کردند مدیرکل اتباع خراسان رضوی: بازگشت اتباع افغانستانی فقط از طریق اردوگاه‌ها امکان پذیر است معاون امنیتی استانداری خراسان رضوی: میزان ورود دوباره اتباع غیرمجاز به کشور تقریباً صفر است وزیر صمت در رأس یک هیئت عالی‌رتبه اقتصادی به کابل رفت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزارت آموزش پرورش طالبان: ۲۶۸ دانش‌آموز در زلزله شرق افغانستان جان باخته‌اند وزیر خارجه طالبان در گفت‌وگو با مقام قطری: حمله به دوحه نقض آشکار قوانین، عرف‌ها و ارزش‌های بین‌المللی بود قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۴) دیدار وزیر خارجه طالبان با هیئت آمریکایی در کابل قیمت امروز پول افغانی (شنبه، ۲۲ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری نمایشگاه هنرمندان افغانستانی در کابل، به‌مناسبت سالروز میلاد پیامبر اسلام(ص) اعتراض متهمان به جنایت جنگی در افغانستان به محدودیت‌های حضور در جلسات تحقیقاتی
سرخط خبرها

مرتضی امینی‌تبار بازیگر افغانستانی سریال «زخم‌کاری» کیست؟ بیوگرافی و تصاویر

  • کد خبر: ۷۹۴۱۰
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۹
  • ۱
مرتضی امینی‌تبار بازیگر افغانستانی سریال «زخم‌کاری» کیست؟ بیوگرافی و تصاویر
این روزها بازی خوب «مرتضی امینی تبار» بازیگر نقش میثم در سریال زخم کاری که اصالتی افغانستانی دارد، چشم‌ها را به خود خیره کرده است، این درحالی است که «فرشته حسینی» بازیگر افغانستانی سینما و تئاتر در سریال «قورباغه» هم خوش درخشید.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ احتمالا شما هم سریال «زخم کاری» که این روزها از شبکه نمایش خانگی پخش می‌شود، را دیده‌اید. سریالی با فیلمنامه‌ای متفاوت از آنچه تا امروز در سینما و شبکه نمایش خانگی دیده‌ایم.

 

سریالی به کارگردانی «محمدحسین جعفریان» و نقش آفرینی ستاره‌های زیادی از بازیگران سینما، تئاتر و تلویزیون که باعث محبوبیت زیاد زخم کاری در بین مخاطبان سریال‌های نمایش خانگی شده است.


برای تماشای عکس‌ها در سایز بزرگتر بر روی آن کلیک کنید:

 

درخشش بازیگر نقش میثم

در این بین اما، بازی خوب «مرتضی امینی تبار» در نقش میثم به ویژه در قسمت‌های اخیر مورد توجه بسیاری از مخاطبان قرار گرفته است. هنرپیشه جوان و با استعداد که بازیگری را با تئاتر آغاز کرده و حالا با بازی در کنار ستاره‌های سریال زخم کاری می‌توان آینده‌ای درخشان برای او متصور بود.

 

مرتضی امینی‌تبار اصالتی افغانستانی دارد، او در یکی از پست‌های اینستاگرامی خود با اشتراک گذاری یک ویدئو که درباره دختران افغانستانی جان باخته در حملات تروریستی است، نوشته: «ما مردان افغان را ببخشید که از این داغ نمی‌میریم. خواهران کوچک خون آلودم. ما مردان افغان را ببخشید که سالیان سال برایتان هیچ نیاوردیم... هیچ نداشتیم... هنوز هم نداریم. ما مردانتان را حلال کنید...»

 

گفته می‌شود، او ۱۶ مرداد ماه ۱۳۷۸ در شهر قم به دنیا آمده است. پدر و مادرش از قوم تاجیک افغانستان هستند و از سال ۱۳۷۵ به ایران مهاجرت کرده‌اند.

 

بهنام بانی- تنهام نذار منو با این خیابونا و این زخم‌های کاری...

 

سابقه بازی در تئاتر

مرتضی امینی تبار از ۱۷سالگی کار تئاتر را از قم آغاز کرد. بعد از یک سال کار تئاتر، به تهران آمد و با گروه‌های دانشجویی تئاتر کار کرد.

 

او سابقه بازی در چند نمایش از جمله: «راز بقا» به کارگردانی «صالح علوی‌زاده»، «بی مکان» به کارگردانی «لعبت شعار»، «چهلم» به کارگردانی «امیر پیشوایی» و «مشاهیر» به کارگردانی «افشین واعظی» را دارد.

 

در ادامه با نمایش «چهلم» از امیر پیشوایی و «مشاهیر» از افشین واعظی هم بخوبی جای خود را در تئاتر مستحکم کرد از سوابق هنری او در تئاتر میتوان به نمایش «چهل لُم» به نویسندگی و کارگردانی «سیدامیر پیشوایی» اشاره کرده که به شدت مورد توجه کارشناسان و مخاطبان تئاتر قرار گرفت.

 

حالا باید منتظر ماند و دید که این بازیگر جوان و خوش آتیه تئاتر در آینده چه پیشنهادهایی خواهد داشت و چگونه در صحنه تئاتر و جلوی دوربین از استعداد بازیگری خود بهره می‌برد.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
رامین
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۲
0
1
ععععع چه جالب من نمیدونستم افغان هست. ولی خدایی خوب بازی کرده با اینکه تازه کاره اونم توسریالی که چهره ها هستن وکارگردان کارگردانی شناخته شده وسخت گیره. انصافن خیلی خوب بازی کرده.موفق باشه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->