تاکید مسکو بر همکاری‌های نظامی ـ سیاسی با پیونگ‌یانگ عراقچی: جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند واکنش حداقلی اتحادیه اروپا به حملات اسرائیل به لبنان برگزاری نشست شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا (۱۷ آبان ۱۴۰۴)  استاندار خراسان رضوی خبر داد: تخصیص ۵۲۱ میلیارد تومان بودجه جهت رفع تنش آبی روستاهای خراسان رضوی واکنش لیبرمن به صدور حکم بازداشت نتانیاهو در ترکیه تصویب طرح‌های رفع تنش آبی و تأکید بر شفافیت در اجرای مصوبات توسعه‌ای خراسان رضوی رسانه عبری: جنگ با لبنان نزدیک تر از همیشه است حمله ارتش اسرائیل به چند شهر کرانه باختری (۱۷ آبان ۱۴۰۴) مصر خواستار کاهش تنش در جنوب لبنان شد بیش از ۱۱ هزار تن در سوریه از ابتدای سال ۲۰۲۵ جان باختند لاوروف: دستور پوتین درباره مقدمات آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است رأی‌گیری ویژه در انتخابات پارلمانی عراق فردا یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود بحران تعطیلی دولت آمریکا، ۷۵۴ پرواز را لغو کرد نفوذ دوباره ارتش اسرائیل به جنوب سوریه (۱۷ آبان ۱۴۰۴) نخست وزیر مجارستان: جو بایدن مسوول آغاز جنگ اوکراین است وزیر جنگ آمریکا وضعیت کنونی جهان را به آغاز جنگ جهانی دوم تشبیه کرد اظهارات تازه گروسی درباره اورانیوم غنی‌شده ایران جسد اسیر صهیونیستی پس از ۱۱ سال در غزه پیدا شد حماس: «طوفان الاقصی» واکنش به نادیده گرفتن مسأله فلسطین بود ترامپ در ونزوئلا به دنبال چیست؟ وقتی لیست‌ها جایگزین افراد می‌شوند| گزارش شهرآرانیوز از جزئیات دقیق «انتخابات تناسبی» شورا‌ها در تهران شبکه جاسوسی سیا، موساد و عربستان سعودی در یمن متلاشی شد قالیباف با فرمانده ارتش پاکستان دیدار کرد نشریه دیپلمات بررسی کرد: چابهار؛ دوراهی تحریم‌های ضدایرانی آمریکا و روابط پاکستان و افغانستان عراقچی: ما دیپلماسی فرهنگی را بخش جدایی‌ناپذیر از مأموریت خود می‌دانیم ویدئو | مناظره جنجالی و جنگ داخلی اپوزیسیون | خیانت پهلوی‌ها آتش اختلافات را شعله‌ورتر کرد!
سرخط خبرها

هشدار سازمان ملل درباره فروپاشی سرویس‌ها و خدمات اساسی و اولیه در افغانستان

  • کد خبر: ۷۹۹۴۹
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۶
هشدار سازمان ملل درباره فروپاشی سرویس‌ها و خدمات اساسی و اولیه در افغانستان
دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل اعلام کرد، افغانستان با فروپاشی سرویس‌ها و خدمات اساسی و اولیه مواجه است و مواد غذایی و دیگر کمک‌ها رو به اتمام هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از خبرگزاری رویترز، "ینس لارک" (Jens Laerke)، سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل در یکی از نشست‌های سازمان ملل در ژنو گفت: میلیون‌ها افغان نیازمند کمک‌های غذایی و کمک‌های بهداشتی هستند.

 

وی در آستانه کنفرانس کمک بین‌المللی برای افغانستان که ۱۳ سپتامبر (۲۲ شهریور) برگزار می‌شود، از اهداکنندگان خواست تا مشارکت بیشتری داشته باشند.

 

این آژانس یک درخواست کمک فوری ۶۰۰ میلیون دلاری را برای رفع نیازهای بشردوستانه برای ۱۱ میلیون تن برای باقی سال ۲۰۲۱ میلادی در بحبوحه هشدارهای خشکسالی و گرسنگی مطرح کرد.

 

ینس لارک گفت: سرویس‌ها و خدمات اساسی و اولیه در افغانستان در حال فروپاشی است و مواد غذایی و دیگر کمک‌های حیاتی رو به اتمام هستند. ما از اهداکنندگان بین‌المللی می‌خواهیم تا از این درخواست سریعا و سخاوتمندانه حمایت کنند.

 

همزمان با تسلط طالبان بر افغانستان که با تصرف کابل، پایتخت این کشور در ۱۵ اوت سال جاری میلادی به اوج خود رسید، بیش از نیم میلیون تن در داخل این کشور آواره شده‌اند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->