فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

نامزدهای اولیه جایزه «گنکور ۲۰۲۱» معرفی شدند

  • کد خبر: ۷۹۹۶۹
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۳
نامزدهای اولیه جایزه «گنکور ۲۰۲۱» معرفی شدند
فرهنگستان گنکور دیروز (سه شنبه ۱۶ شهریور) فهرست ۱۶ نفره نامزدهای جایزه گنکور ۲۰۲۱ را اعلام کرد که در آن اسم نویسنده نام‌آشنایی چون داوید دیو (David Diop) نیز به دیده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز - فرهنگستان گنکور دیروز (سه شنبه ۱۶ شهریور) فهرست ۱۶ نفره نامزدهای جایزه گنکور ۲۰۲۱ را اعلام کرد که در آن اسم نویسنده نام‌آشنایی چون داوید دیو (David Diop) نیز به دیده می‌شود؛ دیو با رمان «در شب همه خون‌ها سیاه است» جایزه بوکر بین‌المللی ۲۰۲۱ را از آن خود کرد و به اولین برنده فرانسوی تاریخ این جایزه تبدیل شد.

 

سهم انتشارات ادیسیو گراسه در فهرست نامزدهای جایزه گنکور امسال ۳ کتاب بود و انتشارات گالیمار دو کتاب. دیگر مهره‌های صنعت نشر که موفق شدند به این فهرست راه پیدا کنند، تنها یک نماینده دارند.

 

نامزدهای این دوره از شاخه اصلی جایزه گنکور عبارتند از:

رمان «سفر به شرق» نوشته کریستین آنگوت از انتشارات فلاماریون

 «کارت پستال» نوشته آن برست از انتشارات گراسه

رمان «بچه حرامزاده» به قلم سورژ شالوندون از انتشارات گراسه

«میلواکی بلوز» نوشته لویی فیلیپ دالمبر 

«نامزد ابدی» به قلم اگنس دسارت

رمان «دروازه سفر بدون بازگشت» نوشته داوید دیو از انتشارات ترشهولد

رمان «سازگار شدن» نوشته کلارا دوپومونو از انتشارات استاک

رمان «آرام صحبت کن» نوشته السا فوتورینو

«اگر فقط یکی باقی مانده باشد» نوشته پاتریس فرانچسکی از انتشارات گراسه

«آفتاب تلخ» نوشته لیلیا حساین از انتشارات گالیمار

«در بهار هیولاها» نوشته  فیلیپ جنادا

رمان «فرزندان کادیلاک» نوشته فرانسوا نودلمان

«آتش» نوشته ماریا پورشه

رمان «نظاره‌گر اتانپ» نوشته آبل کوئنتین 

«پنهانی‌ترین خاطره مردان» از محمد امبوگر

«سر و دختری که صدایش می‌زنیم» نوشته تانگوی ویل

 

برنده نهایی این جایزه در تاریخ ۳ نوامبر (۱۲ آبان ۱۴۰۰) اعلام خواهد شد.

 

جایزه گنکور یکی از معتبرترین جوایز ادبی فرانسه است که از سال ۱۹۰۳ هر ساله از طرف آکادمی گنکور به بهترین و خلاق‌ترین اثر منثور سال اعطا می‌شود. از بین برگزیدگان تاریخ این جایزه می‌توان به مارسل پروست، سیمون دوبووار، رومن گاری و مارگریت دوراس اشاره کرد. این جایزه سال گذشته برای رمان «نامتعارف» به اِروه لوتلیه رسید.

 

منبع: ایسنا

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->