نهمین نمایشگاه تخصصی طلا و جواهر مشهد آغاز شد| رونمایی از نخستین شمش طلا و نقره ضدجعل بررسی قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | چانگان، یک میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت نسبی قیمت‌ها شیر خام گران شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | قیمت لبنیات افزایش می‌یابد؟ اولتیماتوم بانک مرکزی به صرافی‌های رمزارز آغاز فروش اقساطی ۳ محصول کرمان موتور (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات جابه‌جایی پول از بزرگان بورسی به کوچک‌تر‌ها | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه افت قیمت طلا و سکه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار به کانال ۸۱ هزار تومان رسید فهرست اقلام مشمول نرخ ارز ترجیحی مشخص شد رشد بی سابقه ۱۳.۶ درصدی تقاضای مصرف برق کشور قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوجه‌فرنگی کیلویی ۱۵ هزار تومان چه تعداد هواپیمای فعال در کشور داریم؟ ترخیص سریع‌تر مواد اولیه برای رشد تولید علت لغو برخی از قطار‌های مسافربری مشهد-سرخس در اردیبهشت ماه چیست؟ قیمت جهانی طلا امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد فرصت‌سوزی در خراسان رضوی با بی‌توجهی به مولدسازی | خواب ۳۱ همت سرمایه در املاک مازاد ورود دوباره خودرو به بورس کالا قوت گرفت دود حادثه بندرعباس در چشم اقتصاد خراسان رضوی | گزارش شهرآرانیوز از تأثیرات حادثه بندر شهید رجایی بر صنایع استان آغاز خرید تضمینی پیاز از کشاورزان ویدئو | بازگشت قیمت طلا و سکه به روند کاهشی صادرات ۵۸ میلیارد دلاری ایران ظرفیت رشد ۳ برابری دارد کاهش یک میلیارد دلاری صادرات فولاد ایران پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) نمایش ظرفیت‌های منحصر‌به‌فرد خراسان رضوی در ایران اکسپو ۲۰۲۵ بررسی قیمت خودرو‌های خارجی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | جهش ۵ تا ۹۵ میلیون تومانی قیمت‌ها بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | رشد قیمت ایران‌خودرویی‌ها
سرخط خبرها

گوشی‌های شیائومی چرا قفل شد؟

  • کد خبر: ۸۰۲۵۵
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۹
گوشی‌های شیائومی چرا قفل شد؟
گزارش‌هایی در فضای آنلاین منتشر شده که از افزایش موارد قفل شدن گوشی‌های برند رِدمی (Redmi) و می (Mi) شیائومی در کشور‌ها و سرزمین‌هایی که هدف تحریم‌های آمریکا قرار دارند، حکایت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، صاحبان گوشی‌های شیائومی و ردمی در گروه‌های سایت ردیت و XDA Developers به سایرین درباره افزایش موارد قفل شدن گوشی‌های این شرکت چینی هشدار داده اند. اگرچه سیاست صادرات شیائومی، فروش تلفن‌های هوشمند به کشور‌ها و سرزمین‌های تحت تحریم را ممنوع کرده، اما پیش از این خریدن یک گوشی شیائومی در یک منطقه و بردن آن به منطقه دیگری آسان بود. در واقع همین موضوع به تبدیل شدن شیائومی به یکی از محبوبترین شرکت‌های سازنده تلفن هوشمند جهان کمک کرد. با این حال این شرکت هنوز به بازار سودآور آمریکا رخنه نکرده است.

احتمالا برنامه‌های توسعه شیائومی برای بازار آمریکا به جریان افتاده و روشن است که برای موفق شدن در این کشور، شیائومی باید به دقت مقررات آمریکایی را دنبال کند. این به معنای آن است که شیائومی رسمابدون اجازه دولت آمریکا در کشور‌ها و سرزمین‌های تحت تحریم واشنگتن شامل کریمه، کوبا، ایران، کره شمالی، سودان و سوریه گوشی نخواهد فروخت. فهرست این کشور‌ها در شرایط و مفاد فروش شیائومی آمده و در بند "صادرات" تاکید شده که خریدار نمی‌تواند محصولی که از فروشنده خریداری کرده را به کشور یا سرزمین یا هر بخشی صادر کند که تحت قوانین کنترل صادرات ممنوع است.

بر اساس گزارش نوت بوک چک، متاسفانه برای طرفداران گوشی‌های می‌و رِدمی در سوریه و به خصوص کوبا که شیائومی محبوبیت زیادی دارد، گزارش‌های فراوانی درباره قفل شدن گوشی برای کاربران منتشر شده است. در گوشی‌های قفل شده پیامی مشاهده می‌شود با این مضمون که دستگاه به دلیل محدودیت‌های تحریم بین المللی قفل شده است. گفته شده گوشی‌های شیائومی و رِدمی که برای نخستین بار در مقصد ممنوعه استفاده شده اند، قفل شده اند بنابراین فعال سازی و استفاده در کشوری که هدف ممنوعیت قرار ندارد می‌تواند به جلوگیری از مشکل قفل شدن گوشی کمک کند. استفاده از ROM سفارشی هم می‌تواند راهکاری برای طرفداران گوشی‌های شیائومی باشد.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->