مصدومیت‌ها بلای جان فلیک ساپینتو پخته‌تر از همیشه فلاح - سهرابیان؛ زوج جدید خط دفاعی استقلال ضرر ۱۱۰۰ میلیاردی خطیبی به شرکت مس! غیبت ادامه دار حسینی در سپاهان بازتاب باخت ایران در رسانه‌های یونان کاپیتان سابق سپاهان در راه اراک غیبت عمری تا نیم فصل آنچلوتی در مخمصه غیبت عالمیان در تورنمنت تنیس روی میز چین بازگشت زیدان به دوران مربی گری؟ ایران-ازبکستان؛ شام آخر قلعه نویی در تیم ملی؟ زمزمه جدایی قلعه‌نویی از تیم ملی| سرمربی تیم ملی تغییر می‌کند؟ نتیجه بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴)+ ویدئو گل| مبارک باشد آقای قلعه‌نویی! ویدئو| خلاصه بازی ایران و ازبکستان در فینال کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری سومین جشنواره «خانواده ورزش» در بوستان ملت مشهد پایان جشنواره بسکتبال «ستارگان کوچک» در مشهد ترکیب تیم ملی ایران و ازبکستان در فینال تورنمنت کافا (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) الشباب به دنبال هافبک میلان قهرمانی ولاسکو در مسابقات جهانی والیبال
سرخط خبرها

پول قایدی رسید، استقلال مهاجم درجه یک می‌گیرد؟

  • کد خبر: ۸۰۵۷۸
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۳
پول قایدی رسید، استقلال مهاجم درجه یک می‌گیرد؟
از باشگاه استقلال خبر می‌رسد که پول فروش قایدی به دست این باشگاه رسیده است. هرچند که این اتفاق خیلی دیر رخ داد، اما هواداران این باشگاه منتظرند این سود صرف تقویت تیم‌شان شود.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، قابل پیش بینی بود که عملکرد مهاجم ریزنقش استقلال در لیگ بیستم باعث می‌شود مشتریان خارجی برای او به صف شوند و از آنجایی که در بحث انتقال این بازیکن ریش و قیچی دست استقلالی‌ها بود پول زیادی در این انتقال نصیبشان می‌شد، پولی که می‌تواند تا حدود زیادی دغدغه‌های مالی باشگاه استقلال را حل کند، البته تصور میشد این پول قبل از بازی با الهلال به دست استقلال برسد تا بازیکنان ناراضی این تیم کمی شارژ روحی شوند که این اتفاق نیفتاد، اما این پول  الان در حساب باشگاه است (طبق اخباری که در روز‌های اخیر منتشر شده) و می‌تواند مشکلات مالی را تا حدود زیادی برطرف کند.

نکته دیگری که می‌توان در مورد این پول مدنظر داشت این است که مجیدی (اگر سرمربی استقلال باشد) برای تقویت تیم استقلال نیاز به مهاجم خارجی دارد که پول این مهاجم می‌تواند از انتقال قایدی جور شده و استقلالی‌ها را جلو بیندازد، اما آیا باشگاه استقلال که کم هم تنش ندارد حواسش به جذب این مهاجم خارجی هست؟

استقلال در فصل نقل و انتقالات شاکله تیمش را از دست داد و بدیهی است که در چنین شرایطی نیاز مبرم به جذب بازیکن در سه پست دارد، اما آن قدر آقایان حواسشان به اختلافات درون تیمی پرت است که بعید به نظر می‌رسد در این خصوص تصمیم درست و درمانی بگیرند.

در این میان، اما هواداران تیم به شدت نگران شروع لیگی هستند که با این وضعیت برای استقلال خوب شروع نمی‌شود. هر سال در چنین موقعی استقلال دچار چنین بحران‌هایی می‌شود و در نهایت با شروع لیگ مشخص می‌شود مشکلات کادرفنی و مدیران استقلال چه ضربه‌ای به بدنه تیم زده است.

حتی اعتراضات گاه و بیگاه هواداران هم خیلی در اصل ماجرا تاثیر خاصی نمی‌گذارد و همه چیز مثل سابق همانطور بی برنامه و خارج از اصول حرفه‌ای پیش می‌رود، فصل بیستم در راه است و می‌توان از همین حالا تصور کرد که ریزش بازیکن در فصل نقل و انتقالات چه پیامد‌هایی برای استقلال خواهد داشت. اما با این وجود رسیدن پول به دست استقلالی‌ها شاید بتواند خلاء یک مهاجم حرفه‌ای و گلزن را در خط آتش پر کند و آبی‌ها به تیمی تبدیل شوند که از نظر داشتن مهره‌های بین المللی خللی احساس نکند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->