درباره سهم دانش‌آموزان غیردولتی از رتبه‌های برتر کنکور | رتبه‌های طلایی از مدارس پولی واکنش ناسا به بحران جهانی آب | چقدر آب روی کره زمین باقی مانده است؟ + عکس افزایش ۷ درصدی مشارکت بانوان در اهدای خون و نیاز مداوم به خون در کشور معاون وزیر آموزش و پرورش: همه کلاس‌ها باید تا مهر آماده شوند، هیچ بهانه‌ای پذیرفته نیست بیماران سرطانی واکسن آنفلوانزا تزریق کنند اجرای طرح سلام در مدارس با هدف سلامت اجتماعی دانش‌آموزان وزیر سابق آموزش و پرورش: مشکل کمبود معلم با افزایش سقف سنی رفع نمی‌شود پیش‌بینی هواشناشی امروز (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | رگبار در شمال و جنوب کشور نتیجه آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اعلام شد + سایت مشاهده کارنامه (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) اسباب‌بازی خطرناک نسل Z | اعتیاد مدرن پشت نقاب میوه‌ای پیگیری مجلس برای معرفی روسای بانک‌های خاطی به دستگاه قضا به دلیل عدم پرداخت وام‌ اشتغال نائب رئیس کمیسیون آموزش مجلس: ظرفیت متعهدین خدمت پزشکی در کنکور ۱۴۰۴ ثابت است برخورد قضایی با داروخانه‌هایی که مسئول فنی ندارند قالیباف: مسئله ظرفیت‌‌های رشته پزشکی و دندان پزشکی حل شده است مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ تمدید شد | رشته‌محل‌های جدید اعلام می‌شود وزیر آموزش و پرورش: می‌خواهیم در همه مدارس ورزش صبحگاهی اجرا شود مهم‌ترین راهکار کنترل چربی خون را بشناسید تشکیل کارگروه ملی برای احیای تالاب بند علیخان | ریزگرد‌ها ۴ استان را تهدید می‌کند قابلیت‌های جدید به سامانه نسخه‌نویسی بیمه سلامت اضافه شد خواص شیر مادر برای دوران نوزادی و بزرگسالی سرگذشت واقعی کارمندی که با یک تصادف فهمید ناخواسته پیک مواد مخدر شده است! دستگیری ۲ زورگیر مسلح که فقط ۱۶ سال سن داشتند | اعترافات تلخ و هولناک متهمان در کلانتری سپاد مشهد ریزش پل در کربلا حادثه آفرید + فیلم (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) آغاز ثبت‌نام آزمون لیسانس به پزشکی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ + لینک چگونه در ۲۰  گام فرزندانمان را برای آغاز سال تحصیلی جدید آماده کنیم؟ | شروع بی دغدغه مهر یک لبخند چندمیلیونی ترسناک قسمتی از اموال صندوق ذخیره فرهنگیان رفع توقیف شد مهلت ثبت سفارش کتاب‌های درسی تا ۳۰ شهریور ۱۴۰۴ تمدید شد | جاماندگان هر چه سریع‌تر اقدام کنند میزان ارزآوری گردشگران سلامت ۴ برابر گردشگران عادی است
سرخط خبرها

واکسیناسیون دانش‌آموزان چه زمانی آغاز می‌شود؟

  • کد خبر: ۸۰۶۱۱
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۲
واکسیناسیون دانش‌آموزان چه زمانی آغاز می‌شود؟
وزیر بهداشت گفت: به فراخور انجام واکسیناسیون، سن تزریق واکسن کاهش می‌یابد. امیدواریم که در دو هفته آینده واکسیناسیون دانش آموزان را آغاز کنیم تا بعد از انجام واکسیناسیون، شاهد بازگشایی مدارس نیز باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، بهرام عین اللهی، در حاشیه دیدار فرماندهان ارتش در ستاد وزارت بهداشت، اظهار داشت: به فراخور انجام واکسیناسیون، سن تزریق واکسن کاهش می‌یابد. بعضاً دیدیم که برخی افراد که هنوز سن آنها برای واکسیناسیون اعلام نشده و یا افراد بدون ثبت نام در سامانه salamat.gov.ir به مراکز واکسیناسیون مراجعه می‌کنند که این باعث ازدحام می‌شود.

 

وی ادامه داد: به مردم نوید می‌دهیم که اصلاً نگران واکسیناسیون خودشان نباشند چون با توجه به واردات مقدار زیادی واکسن در روزهای گذشته و استمرار آن در روزها و هفته‌های آتی، واکسیناسیون با سرعت انجام می‌شود. همچنین چندین مجموعه داخلی اقدام به تولید واکسن کرده اند که امروز هم فاز سه کارآزمایی بالینی واکسن فخرا، آغاز شد.

 

وزیر بهداشت تصریح کرد: برنامه ما واکسیناسیون افراد در سن مدرسه یا ۶ تا ۱۸ سال است و برای این کار حدود ۱۳ میلیون دوز واکسن نیاز داریم که کارهای مقدماتی آن در واکسن‌های داخلی و وارداتی انجام شده و امیدواریم که در دو هفته آینده واکسیناسیون دانش آموزان را آغاز کنیم تا بعد از انجام واکسیناسیون، شاهد بازگشایی مدارس نیز باشیم.

 

عین اللهی ضمن تقدیر از تلاش‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران در همه عرصه‌ها به ویژه در مقابله با کرونا، گفت: خدا را شاکریم که ارتشی مردمی داریم که در زمان دفاع، مردانه ایستادگی می‌کند و در زمان صلح، در کنار مردم است و صحنه‌های باشکوه امدادرسانی این نیروها را در بلایا وحوادث مختلف مشاهده کرده ایم.

 

وی افزود: امروز در بحران کرونا هم ارتش در عرصه واکسیناسیون و در حوزه درمان به ویژه در مناطق محروم، کمک‌های ویژه ای کرده است که امیدواریم این کمک‌ها ادامه داشته باشد. از مردم هم تشکر می‌کنیم چون صحنه‌هایی که از مشارکت مردم در مراکز واکسیناسیون می‌بینیم، یادآور مشارکت‌های مردمی در دوران دفاع مقدس است.

 

وزیر بهداشت گفت: در سفر اخیرم به قزوین دیدم که دانشجویان با علاقه و انگیزه فراوان ساعت ۱۱ شب هنوز در حال واکسیناسیون بودند که از آنها تشکر می‌کنیم. هفته گذشته رتبه ایران از نظر واکسیناسیون در سطح جهان دوم بود. بیشترین میزان واکسیناسیون در هفته گذشته از نظر تعداد متعلق به آلمان با ۶ میلیون تزریق واکسن بود و ایران با تزریق حدود ۵ میلیون دوز در هفته، رتبه دوم را به دست آورده بود که امیدواریم با کمک‌ها و شور مردمی، رتبه اول را بتوانیم کسب کنیم.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->