روایتی از آخرین دستاورد‌های مدیریت شهری مشهد در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی خدمات شهری | از دستگاه ریشه‌کن تا پهپاد‌های اطفای حریق + فیلم شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی‌بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی شش‌هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد + تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی‌کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳) اجرایی‌شدن تنها ۳۰ درصد از پروژه‌های عمرانی مصوب شهر مشهد قطار برقی مشهد-تهران روی ریل تحقق | استاندار خراسان رضوی: با حمایت و اعتبار بودجه‌های ملی قرار است این پروژه به سرانجام برسد آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) رونمایی از پهپاد‌های آتش نشان در نمایشگاه تخصصی خدمات شهری شهردار مشهد: تقویت دیپلماسی، از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری است نشست رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با احزاب سیاسی | گفتگو با فعالین اجتماعی، کلید بهبود مدیریت شهری در مشهد حضور دادپزشک در آرامستان‌های شهرداری مشهد برای تسریع خدمت‌رسانی به خانواده‌های متوفیان تقدیر فرماندار مشهد از شهردار مشهدمقدس (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

شهردار مشهد در دیدار حجت‌الاسلام مروی خواستار مشارکت‌ آستان قدس رضوی در فعالیت‌های اقتصادی مشهدالرضا (ع) شد

  • کد خبر: ۸۰۸۴۹
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۸
شهردار مشهد در دیدار حجت‌الاسلام مروی خواستار مشارکت‌ آستان قدس رضوی در فعالیت‌های اقتصادی مشهدالرضا (ع) شد
سیدعبدالله ارجائی، شهردار مشهد مقدس در دیداری با حجت‌الاسلام و المسلمین احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود را برای رفع مشکلات شهر مشهد و خدمت‌رسانی شایسته‌تر به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی، بیان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدعبدالله ارجائی، شهردار مشهد مقدس دیروز دیداری با حجت‌الاسلام و المسلمین احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی داشت که لزوم توسعه همکاری‌های موجود بین مدیریت شهری و آستان قدس رضوی از مهم‌ترین مباحث مطرح‌شده در این دیدار بود.

ارجائی در این دیدار با بیان دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود برای رفع مشکلات شهر مشهد و خدمت‌رسانی شایسته‌تر به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی، ویژگی منحصر به فرد خدمت در مشهد را توفیق خدمتگزاری به زائران امام رضا (ع) دانست و گفت: برنامه شهرداری مشهد در ۶ محور اصلی در نظر گرفته شده که همه به طور ویژه با مسائل پیرامون مضجع شریف حضرت ثامن‌الحجج (ع) مرتبط است.

شهردار مشهد در بخشی از این دیدار به تشریح چشم‌انداز شهر و چرخش‌های تحول‌آفرینی پرداخت که محوریت برنامه‌های او را برای اداره مشهدالرضا (ع)، جهان‌شهر برکت و کرامت تشکیل می‌دهد و بر لزوم تعامل سازنده بین مدیریت شهری و آستان قدس رضوی در جهت تحقق این برنامه‌ها تأکید کرد.

او همچنین از آمادگی شهرداری مشهد برای کمک به آستان قدس رضوی در جهت توسعه مفهوم خدمت در شهر خبر داد و از تولیت این آستان مقدس خواست در ترویج فرهنگ خادم، زائر و مجاور، مدیریت شهری را یاری رساند.

ارجائی همچنین با اشاره به مشکلات حاشیه شهر مشهد، از اقدامات آستان قدس رضوی در سامان‌دهی مناطق حاشیه‌ای قدردانی کرد و از لزوم فعالیت بیشتر این آستان در مسیر تبدیل حاشیه به متن شهر سخن گفت.

شهردار مشهد با اشاره به ضرورت تبدیل مشهد از کلان‌شهر به جهان‌شهر، از آستان قدس رضوی خواست در مسیر تحقق این مهم، مدیریت شهری را یاری رساند.

او همچنین بر لزوم مشارکت آستان قدس رضوی در پروژه‌های اقتصادی مشهد با هدف شکوفا شدن اقتصاد شهری تأکید کرد.

 

لزوم حفظ مرکزیت حرم مطهر در گسترش مشهد

همچنین تولیت آستان قدس رضوی نیز در این دیدار با بیان اینکه توسعه مشهد نباید به‌گونه‌ای صورت پذیرد که در آینده شاهد دو بافت قدیم و جدید باشیم، بر لزوم توسعه متوازن شهر مشهد با محوریت حرم مطهر تأکید کرد.

حجت‌الاسلام احمد مروی در دیدار‌های جداگانه با حسن موحدیان رئیس شورای اسلامی مشهد و سیدعبدالله ارجائی شهردار مشهد که در تالار ولایت حرم مطهر رضوی انجام شد، ضمن اظهار امیدواری برای شتاب گیری بیش از پیش خدمات عمرانی و رفاهی شهرداری در دوران جدید، اظهار کرد: با توجه به نحوه رشد شهر هم‌اکنون این نگرانی به‌طور جدی وجود دارد که در آینده تمام آثار شهری و امکانات به یک سمت شهر برود و مناطق پیرامونی حرم مطهر به بافت قدیمی شهر مبدل شوند.

وی با بیان اینکه شهر مشهد به‌دلیل وجود بارگاه شریف رضوی ایجاد و نام آن نیز به‌اعتبار شهادتگاه امام‌رضا (ع) انتخاب شده است، ابراز کرد: مرکزیت حرم مطهر در مشهد باید حفظ و توسعه شهر حول محور آن انجام شود تا در بلندمدت حرم مطهر رضوی به حاشیه نرود.

 

ضرورت شایسته‌سالاری در انتصاب‌ها

مروی در ادامه بر اهمیت شایسته‌سالاری برای قرارگیری افراد مناسب در جایگاه‌های شغلی مناسب تاکید و بیان کرد: در نحوه گزینش مدیران و معیار‌های حاکم بر این گزینش، تخصص، تعهد، توانایی و پاک‌دستی باید مدنظر قرار گیرد؛ به عبارتی در انتصابات، شایسته‌سالاری باید حاکم بر گرایش‌های سیاسی باشد. وی افزود: گرایش‌های سیاسی و جناحی مربوط به دوران انتخابات است؛ پس از آن منتخب یا منتخبان خدمتگزار همه مردم هستند و باید از همه ظرفیت کارشناسی نیرو‌های متخصص فارغ از گرایش‌های سیاسی استفاده کنند و هرکسی در جریان انقلاب، شایسته و سالم بود، باید مورد استفاده قرار گیرد.

 

انتظار از شورای شهر انقلابی زیاد است

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه مسئولان باید فرصت کوتاه خدمتگزاری را برای حل مشکلات مردم مغتنم بدانند، بیان کرد: شورای اسلامی شهر و شهرداری مشهد با رویکرد انقلابی و حزب‌اللهی روی کار آمده است؛ بنابراین موفقیت یا موفق‌نشدن این شورا به‌حساب جریان ارزشی و انقلابی گذاشته می‌شود که این امر حساسیت و اهمیت کار مدیریت‌شهری را زیاد می‌کند.


وی افزود: رفتار و تعامل اعضای شورای اسلامی شهر با مردم، خدمات این شورا به شهر و دغدغه‌مندی اعضای شورا نسبت به مشکلات مردم به‌حساب جریان انقلابی گذاشته می‌شود؛ بنابراین اعضای شورای اسلامی و مدیران شهر مشهد باید به این موضوع توجه جدی داشته باشند.

 

مشهد نباید از مفاهیم و نماد‌های فرهنگی تهی باشد

وی با بیان اینکه فضای شهر مشهد باید به‌گونه‌ای باشد که بیننده احساس کند در شهر امام‌رضا (ع) است، تصریح کرد: مبلمان شهری و تابلو‌های تبلیغاتی مشهد باید به‌گونه‌ای معنویت را در بیننده القا کند که مردم احساس کنند در شهر امام‌رضا (ع) هستند.

وی با بیان اینکه نمادهای فرهنگ رضوی باید در شهر چشم نواز باشد، بیان کرد: مشهد هویت خود را از حرم مطهر رضوی می گیرد؛ بنابراین نمادسازی‌ها و فضاآرایی‌ها در این شهر باید به‌گونه‌ای باشد که معانی و مفاهیم فرهنگی را به ببیننده منتقل کند؛ فضای شهر مشهد نیز به‌عنوان پایتخت معنوی ایران اسلامی نباید از مفاهیم و نمادهای فرهنگی خالی باشد.

مروی همچنین بر لزوم توسعه حمل‌ونقل همگانی، کاهش بار ترافیک خیابان‌های پیرامون حرم‌مطهر، افزایش پارکینگ‌های اطراف حرم مطهر و تسهیل شرایط تشرف زائران تأکید و اظهار کرد: رفاهیات زائران در مشهد باید به بهترین نحو فراهم شود؛ از این رو لازم است شهرداری و شورای اسلامی شهر مشهد برای این امر برنامه و اقدام جدی داشته باشند؛ آستان قدس نیز به‌میزان توان از هر کمک و همیاری در این مسیر دریغ نخواهد کرد.


شارستان‌های اطراف حرم تعیین تکلیف شود

تولیت آستان قدس رضوی همچنین خواستار تعیین تکلیف شارستان‌های اطراف حرم مطهر شد و گفت: با توجه به اینکه توسعه افقی حرم مطهر بیش از این ممکن نیست، اماکن زیر سطحی حرم مطهر با کاربری رواق برای توسعه فضاهای عبادی و زیارتی احداث شده اند؛ البته هم‌اکنون این فضاها به گذرگاه خودروها تبدیل شده اند و مدیریت‌شهری برای حل این معضل باید تدبیری بیندیشد.

لزوم کاهش فاصله میان مناطق پایین و بالاشهر، توجه به کار فرهنگی عمیق و تأثیرگذار در شهر، مراقبت از سلامت نظام اداری، توجه به پیوست‌های فرهنگی در پروژه‌های شهری و سامان‌دهی بافت فرسوده پیرامون حرم مطهر از دیگر موارد مورد اشاره حجت‌الاسلام مروی در این دیدارها بود.

وی با تصریح بر همکاری و همفکری دوجانبه آستان قدس رضوی و شورای اسلامی شهر مشهد برای حل مسائل و معضل‌ها، آمادگی این آستان مقدس را برای همکاری با شهرداری و شورای اسلامی شهر مشهد در راستای خدمت‌رسانی شایسته به زائران و مجاوران حضرت‌رضا(ع) اعلام کرد.

حسن موحدیان، رئیس شورای اسلامی شهر مشهد نیز دیروز دیداری با تولیت آستان قدس داشت که در آن بر اهمیت ارتباط معنایی میان حریم و حرم رضوی به‌ویژه در معماری تأکید کرد و گفت: توجه به مفاهیم معنوی در اطراف حرم مطهر از جمله اقدامات ضروری و ماندگار برای مدیریت‌شهری به‌شمار می‌رود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->