حاجی بگلو: رویکرد و نگاه شورای ششم، تحقق عدالت‌محوری در مشهد است سردار رادان در مشهد: قسم به خون شهدا که حافظ سنگر حجاب هستیم| توطئه عریانی و برهنگی، برنامه نفوذ دشمن برای براندازی است مشهدالرضا(ع)، هم‌صدا با طنین حجاب و غیرت | اجتماع باشکوه حمایت از «طرح نور فراجا» برگزار شد + فیلم بلاتکلیفی ۴۵۰‌هزار هکتار از اراضی ملی خراسان رضوی شهروند خبرنگار | درخواست ترمیم آسفالت در بلوار شهید آوینی مشهد + پاسخ شهردار مشهد: کلان‌شهر مشهد در زمینه هوشمندسازی پیشرو است هوای هشت منطقه کلانشهر مشهد امروز پاک است (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بزرگراه‌ها و معابر شهری مشهد | فوت راکب موتورسیکلت در تصادف با اتوبوس و سواری (۱۲ اردیبهشت۱۴۰۳) اعمال قانون ۱۸۳۸ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۵۶ دستگاه خودروی متخلف توقیف شدند (۱۲ اردیبهشت۱۴۰۳) روایت مدیرعامل قطار شهری مشهد از سختی‌های ساخت خطوط مترو | ۴ هزار نفر ۲۴ ساعته در اعماق زمین پهبادهای آتش نشان، یک ضرورت مهم ایمنی برای مشهد است اجرای طرح اهدای کلاه ایمنی به موتورسواران در مشهد با همکاری شهرداری و پلیس احداث قطار «مشهد - گلبهار - چناران» سرعت می‌گیرد رینگ پیرامونی و پارک خطی بوستان کرامت مشهد مرداد ۱۴۰۳ به بهره‌برداری می‌رسد گذری بر تاریخ انتشار نخستین نشریه‌های طنز در مشهد| تلخ و شیرین فکاهی نامه‌ها در ارض اقدس ویدئو | طهوریان‌عسکری: طی ۲ سال اخیر تحول مطلوبی در حاشیه شهر مشهد رخ داده است گفتگو با مخترع نمونه خراسان‌رضوی | بومی‌سازی قطعات و تکنولوژی ریلی ضروری است بیش از ۴۰ درصد متکدیان در مشهد، معتاد هستند | برخی خود را به شکل «زنان» درمی‌آورند
سرخط خبرها

توسعه عمرانی برای حاشیه شهر مشهد

  • کد خبر: ۸۱۰۰۳
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۲
توسعه عمرانی برای حاشیه شهر مشهد
نماینده‌های مردم در پارلمان شهری در بازدیدی میدانی پیشرفت ۱۳ پروژه عمرانی مهم در حاشیه شهر مشهد و موانع پیش روی آن‌ها را رصد کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد مقدس همانند هفته‌های گذشته روز پایانی هفته را به بررسی پروژه‌های عمرانی درحال اجرا در شهر اختصاص دادند. در همین راستا نماینده‌های مردم در پارلمان شهری در بازدیدی میدانی پیشرفت ۱۳ پروژه عمرانی مهم در حاشیه شهر مشهد و موانع پیش روی آن‌ها را رصد کردند.

 

ارتقای شرایط محیطی و زیرساختی، راهکار حل مشکلات ساکنان حاشیه شهر

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در حاشیه این بازدید گفت: مهم‌ترین راهکار برای حل مسائل ساکنان حاشیه شهر، بسترسازی برای ارتقای شرایط محیطی و زیرساختی است؛ این ارتقا باید به صورت پایدار و فراگیر باشد، به نحوی که کرامت و سلامت و امنیت ساکنان حفظ شود.

حسن موحدیان پروژه‌های فعال در حاشیه شهر را اقداماتی اساسی و زیرساختی دانست که محرک توسعه در مناطق کم برخوردار هستند و تصریح کرد: پروژه‌های کوچکی نیز می‌توان در این مناطق اجرایی کرد که بی شک از آن‌ها غفلت نمی‌کنیم.
موحدیان با تأکید بر اینکه با اجرای پروژه‌های زیرساختی، همه شهروندان از منافع آن بهره مند می‌شوند، گفت: از جمله پروژه‌هایی که هم اکنون فعال هستند و عملیات اجرایی آن‌ها درحال اجراست می‌توان به بازگشایی معابر اصلی، بهسازی کانال‌های آب و دسترسی مصلا به جاده محمدآباد و حر اشاره کرد.
رئیس شورای شهر ابراز امیدواری کرد که شورای ششم بتواند این پروژه‌ها را به سرانجام برساند، زیرا حاشیه شهر برای شورا بسیار مهم است و پارلمان شهری به دنبال اقدامات اساسی و اصولی در این مناطق است.

رونق زیرساخت‌های فرهنگی شهر نیازمند مشارکت ۱۸ ارگان متولی

نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس نیز در حاشیه این بازدید گفت: در حوزه فرهنگی، ۱۸ دستگاه اثرگذار و متولی داریم که امیدواریم همه آن‌ها به صورت مشارکتی پای کار بیایند و پروژه‌هایی را تعریف کنیم تا مردم شاهد ثمرات ایجاد زیرساخت‌های فرهنگی باشند.

مهدی ناصحی با بیان اینکه ارتقای سرانه‌های فرهنگی و اجتماعی و توسعه زیرساخت‌های مرتبط با آن، یکی از موضوعات مهم در مسیر ارتقای شاخص‌های فرهنگی شهر است، افزود: براساس همین اهمیت و جایگاه، شورای ششم و مدیریت شهری توجه ویژه‌ای به این مهم خواهد داشت. وی ادامه داد: به منظور تحقق محیط زیست سالم و عاری از مسائل و مشکلات اجتماعی و معضلات فرهنگی، باید زیرساخت‌های مربوط به آن را ایجاد کنیم.

ناصحی ابراز امیدواری کرد که شورای ششم بتواند در یک برنامه ضربتی و با برنامه ریزی دقیق میزان سرانه‌های فضا‌های ورزشی، فرهنگی و آموزشی و... را توسعه دهد و به حد مطلوبی برای خدمت به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی برساند. نایب رئیس شورای شهر تأکید کرد: بسیاری از این طرح‌ها از قبل در طرح‌های جامع و تفصیلی تعریف شده اند. وی با اشاره به لزوم مشارکت دستگاه‌های مختلف برای ارتقای زیرساخت‌های فرهنگی افزود: در همین راستا، مذاکرات اولیه بین آستان قدس رضوی و مدیریت شهری مشهد انجام شده است.

فشار‌های کارفرمایی و پیش فرض‌های ذهنی، تهدیدی برای مشاوران

رئیس کمیسیون عمران، حمل ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد در حاشیه این بازدید گفت: متأسفانه جهت گیری‌های اولیه و فشار‌های کارفرمایی نتایج مطالعات و طراحی‌های مشاوران برای پروژه‌های مختلف شهری را به سمت نتایج غیرواقعی سوق می‌دهد.

ایمان فرهمندی با بیان اینکه پروژه‌های عمرانی به دلیل اثرگذاری زیادی که در کیفیت فضا‌های شهری دارند، تبعات ویژه‌ای نیز بر همه شئون زندگی شهری از جمله مسائل ترافیکی، شهرسازی، اجتماعی، زیست محیطی، خدمات و ... وارد می‌کنند، افزود: در اجرای پروژه‌ها باید بتوانیم مقایسه درستی بین منافع و مضرات آن‌ها داشته باشیم و ارزیابی هزینه و منفعت به دقت و بدون جهت گیری انجام شود.

وی ادامه داد: در بعضی پروژه ها، پیش فرض‌های ذهنی باعث سوگیری مطالعات، طراحی‌ها و حتی بررسی‌های اولیه می‌شود و همین موضوع سبب خواهد شد که به نتایج واقعی نرسیم. اگر نگاه جامع، عادلانه و فنی بر مطالعات حاکم شود، خروجی قابل اعتماد و اتکا خواهیم داشت.

رئیس کمیسیون عمران، حمل ونقل و ترافیک شورای شهر با اشاره به توان فنی و مهندسی بالایی که در کشور داریم، بیان کرد: جهت گیری‌های اولیه و فشار‌های کارفرمایی، نتایج مطالعات را به سمت تأیید یا رد غیرواقعی پروژه‌ها سوق می‌دهد. این فشار‌ها و جهت گیری را در برخی پروژه‌های شهری مشهد نیز شاهد هستیم که مهم‌ترین خطر و تهدید برای حوزه فنی و مشاوران است.

شیب اعتبارات را به سمت حاشیه شهر می‌بریم

رئیس کمیسیون ویژه سامان دهی حاشیه شهر مشهد هم گفت: امیدواریم بتوانیم با نقش آفرینی مدیریت ستادی و مناطق در پروژه‌های سال آینده، شیب اعتبارات را به سمت حاشیه شهر ببریم و اتفاقات خوبی را از این طریق رقم بزنیم. سیدابراهیم علیزاده در حاشیه این بازدید اظهار کرد: با توجه به رویکرد و نگاه شورای ششم مبنی بر اولویت دادن به مناطق کم برخوردار، مسیر حرکت خوبی در دستورکار مدیریت شهری قرار گرفته است و پیوسته برنامه‌ها را رصد و پیگیری می‌کنیم که امیدواریم اتفاقات خوبی بیفتد.

وی با بیان اینکه بازدید از ۱۳ پروژه عمرانی همچون تقاطع غیرهمسطح مصلا، پل شهید هریری، کال اسماعیل آباد، بولوار ابوطالب شمالی و فاز ۶ بوستان بهار در برنامه اعضای شورای شهر قرار گرفت، گفت: احداث معبر سواره رو در خواجه ربیع ۷ و رسالت شمالی ۹۱ از دیگر اتفاقات خوبی بوده که شاهد آن بودیم. حرکت ارزشمندی که دو محدوده‌ای راکه در واقع مسدود بوده و امکان تردد نداشته است به خیابان اصلی وصل می‌کند. علیزاده تصریح کرد: این ایجاد دسترسی موجب تسهیل تردد و روان سازی ترافیک و کوتاه شدن مسیر سفر شهروندان می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->