ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است وزیر امور خارجه روسیه: تعدادی از کشور‌های خاورمیانه علاقه‌مند به حفظ حضور روسیه در سوریه هستند طرح استیضاح ماکرون در پارلمان فرانسه رأی نیاورد
سرخط خبرها

آمریکا: همسایگان اسرائیل از عادی سازی روابط سود بسیاری خواهند برد

  • کد خبر: ۲۲۵۵۸۲
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۵۰
آمریکا: همسایگان اسرائیل از عادی سازی روابط سود بسیاری خواهند برد
سفیر و معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل با تکرار ادعاهای ضد ایرانی واشنگتن و حمایت از اسرائیل ادعا کرد که عادی سازی روابط میان اسرائیل و همسایگان عرب آن ، ایجاد منافع ملموس در افق سیاسی برای مردم فلسطین بوده و همسایگان تل آویو از آن سود بسیاری خواهند برد.

به گزارش شهرآرانیوز، رابرت وود سفیر و معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل در امور سیاسی روز چهارشنبه به وقت محلی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل که منظور بحث پیرامون وتوی آمریکا بر درخواست عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل برگزار شد، افزود: بایدن به صراحت گفته است که صلح پایدار در منطقه تنها از طریق راه کار دو کشوری با تضمین امنیت اسرائیل حاصل می شود.

این دیپلمات آمریکایی مدعی شد: هیچ راه دیگری جز تضمین امنیت و آینده اسرائیل به عنوان یک کشور یهودی دموکراتیک وجود ندارد. هیچ راهی جز تضمین زندگی با عزت و در آرامش فلسطینی‌ها در کشور خود وجود ندارد. همچنین، هیچ مسیر دیگری وجود ندارد که به ادغام منطقه ای بین اسرائیل و همه همسایگان عربش از جمله عربستان سعودی منجر شود.

رابرت وود بار دیگر با تروریستی خواندن حماس به دلیل عملیات طوفان الاقصی که هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به تلافی جنایات چند دهه رژیم اسرائیل علیه مردم فلسطین صورت گرفت، ادعا کرد: «ما مدت‌هاست که از تشکیلات خودگردان فلسطین خواسته‌ایم اصلاحات لازم را برای کمک به ایجاد آمادگی برای تشکیل کشور انجام دهد و توجه داشته باشیم که حماس - یک سازمان تروریستی - در حال حاضر در غزه، بخشی جدایی‌ناپذیر از دولت پیش‌بینی‌شده در این قطعنامه، قدرت و نفوذ خود را اعمال می‌کند. تمرکز اصلی سیاست واشنگتن قبل از حملات تروریستی حماس در ۷ اکتبر، ترویج عادی سازی روابط بین اسرائیل و همسایگان عرب آن و به عنوان یک عنصر حیاتی از عادی سازی روابط، ایجاد منافع ملموس در افق سیاسی برای مردم فلسطین بود.»

این دیپلمات آمریکایی مدعی شد: آمریکا معتقد بود که عادی سازی روابط، بادوام ترین مسیر برای پیشرفت، در شرایطی که بین اسرائیلی ها و فلسطینی ها وضعیتی غیرقابل حل بود.

او ادعا کرد: حماس و حامیان ایرانی آن احتمالاً ترجیح می دهند که این تلاش به نتیجه نرسد، اما ما مصمم هستیم که آن را به پایان برسانیم. در واقع، ما بر این باوریم که این رویکرد می تواند اهداف فلسطین را به شکلی معنادار و پایدار به طور ملموس پیش ببرد.

معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل تصریح کرد: ما همچنین معتقدیم که با توجه به حمله بی‌سابقه و ظالمانه ایران به اسرائیل در ۱۲ آوریل، همسایگان اسرائیل از عادی‌سازی روابط سود زیادی خواهند برد.

رابرت وود ادامه داد: آمریکا متعهد به تشدید تعامل خود - با فلسطینی ها و سایر منطقه - نه تنها برای رسیدگی به بحران کنونی غزه، بلکه برای پیشبرد یک راه حل سیاسی است که مسیری را برای تشکیل کشور فلسطین و عضویت در سازمان ملل ایجاد می کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->