پیشرفت ۸۵ درصدی بوستان بانوان طرق مشهد| افتتاح پروژه در شهریورماه ۱۴۰۴ تخفیف ۲۰ درصدی رفع نقص خودرو در مشهد + آدرس تعمیرگاه‌های منتخب درباره کوچه «شهیدان خوراکیان‌۲» در مشهد | رونقی که با ساخت یک بیمارستان خارجی شروع شد سهم بانوان در زیست‌بوم فناوری باید به رسمیت شناخته شود ایستگاه استقبال از زائر منطقه ۷ مشهد، باید قبل از ماه صفر تکمیل شود گلایه‌های مردم از خدمات جمعه بازار خودرو مشهد | منتظر تحویل زمین برای توسعه هستیم هوای کلانشهر مشهد بالاخره سالم شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ۱۲۵ کیلومتر بهسازی و روکش آسفالت در محور‌های فرعی و اصلی استان خراسان رضوی به احترام مردم کار کنیم نگاهی به وضعیت مجتمع های میان راهی در  خراسان رضوی | کمین مرگ در جاده‌های بی‌سرپناه آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز»
سرخط خبرها

آماده‌سازی مسکن ارزان قیمت جهت جلوگیری از افزایش حاشیه‌نشینی

  • کد خبر: ۸۰۵۹۴
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۸
آماده‌سازی مسکن ارزان قیمت جهت جلوگیری از افزایش حاشیه‌نشینی
رییس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: به منظور جلوگیری از افزایش حاشیه‌نشینی مسکن ارزان قیمت برای مناطق کم‌برخوردار آماده‌سازی شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن موحدیان با بیان این مطلب در حاشیه جلسه کمیته نظارتی شماره یک شورای اسلامی شهر مشهد که با حضور سرپرست و مدیران شهرداری منطقه چهار و شهروندان برگزار شده، اظهار کرد: به منظور جلوگیری از افزایش حاشیه‌نشینی علاوه بر آماده‌سازی مسکن ارزان قیمت برای شهروندان، باید بستری جهت بهبود شرایط محیطی در مناطق کم‌برخوردار نیز فراهم شود و به تدریج شاهد حل شدن مشکلات این مناطق باشیم تا کرامت، ایمان، سلامت و امنیت آن‌ها حفظ شود.

وی افزود: شورای ششم در راستای پیشبرد اهداف خود در مناطق کم‌برخوردار به مشارکت شهروندان این مناطق در فرایند تصمیم‌گیری‌ها نیازمند است.

عضو کمیسیون ویژه ساماندهی حاشیه‌شهر شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: شورای ششم اگر سه موضوع فوق را در مناطق کم برخوردار محقق کند توانسته از حاشیه نشینی مجدد جلوگیری کند و با صرف اعتبارات بیشتر در این مناطق، به تدریج توسعه متوازن و عدالت نسبی در شهر مشهد فراهم می‌شود.

موحدیان با بیان اینکه حاشیه شهر تنها مساله شهرداری نیست و باید با هماهنگی سایر دستگاه‌های اجرایی مشهد انجام شود، گفت: فرمانداری و استانداری باید در اقدامی همه دستگاه‌های خدماتی شهر را پای کار بیاورند تا با مسوولیت همه دستگاه‌ها این مهم تحقق یابد.

منبع:پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->