ظهوریان: به نام عدالت می‌خواهند بلندمرتبه سازی را به کل شهر مشهد حقنه کنند! شهردار مشهد: بیش از ۱۶۶ هزار تن آسفالت طی پنج ماه تولید و پخش شده است آلودگی بی‌سابقه در مشهد | تنها ۷ روز هوای پاک در ۶ ماه نخست سال جاری نگاهی به شمایل و تغییرات نهر خیابان مشهد تا پایان دوره قاجار | سیمای قاجاری یک نهر سازمان اتوبوسرانی مشهد از آمادگی کامل برای خدمات‌رسانی به دانش آموزان و دانشجویان خبرداد ادامه محدودیت طالبان برای کار زنان | ۸ دفتر کمک‌رسانی سازمان ملل برای بازگشت‌کنندگان افغان تعطیل شد استاندار خراسان رضوی: فرهنگ میزبانی باید کاملا مردمی شود | کیفیت خدمات به زائران باید سال به سال ارتقا پیدا کند + فیلم ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) رئیس هیئت‌مدیره جمعیت خدمتگزاران زائران پیاده حضرت رضا(ع): باید جاده‌ای مخصوص برای زائران پیاده ایجاد شود مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی: در دهه پایانی صفر امسال، ۱۳۷ هزار و ۲۴۷ زائر با ویلچر به حرم رضوی منتقل شدند مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی: اتفاق خوب میزبانی مشهد در دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۴، مردمی‌بودن خدمتگزاری بود معاون سیاسی وزیر کشور: آموزش‌های دست اندرکاران انتخابات مقدمه برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک است پایان گرمای تابستان | روند کاهشی دما در مشهد و خراسان رضوی آغاز شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) اصلاح قانون برای شناسایی آتش‌نشانان قهرمان به عنوان «شهید» پیگیری گلایه مردم از رایگان نبودن تعدادی از خطوط اتوبوس رانی مشهد در روز‌های خاص دیدار فعالان احزاب سیاسی خراسان رضوی با معاون سیاسی وزیر کشور (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) اجرای طرح «مغز بادوم» در ۱۶۵ مسجد مشهد با تکیه بر تجربه بزرگان خانواده رضا فخریان، فخر آتش‌نشانی مشهد پیام تسلیت معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس به مناسبت شهادت آتش‌نشان «رضا فخریان»
سرخط خبرها

کشف و معدوم سازی حدود ۳ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف در مشهد

  • کد خبر: ۸۱۰۹
  • ۱۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۴
کشف و معدوم سازی حدود ۳ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف در مشهد
مدیرسلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در دهه پایانی ماه صفر حدود ۳ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف کشف و معدوم سازی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسنی با اشاره به اینکه در دهه پایانی ماه صفر ۱۹۹ تیم بازرسی در قالب ۳۸۰ کارشناس بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، مراکز اسکان زائران و اماکن عمومی بازدید نمودند اظهار کرد: در این مدت از ۵ هزار و ۴۷۲ مرکز بازدید شد که از این میان ۱۹۸ واحد صنفی به مراجع قانونی ارجاع و ۱۲ مورد تعطیل شدند.
وی گفت: در این مدت ضمن بررسی وضعیت بهداشت مواد غذایی و کیفیت آب از ۴۱۰ مرکز اسکان زائران پیاده در شهر بازدید شده است.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه بازرسی وکنترل بهداشتی و نمونه برداری از آبسردکن‌ها و مخازن و شیر‌های برداشت عمومی آب در پارک‌ها، کمپ ها، اماکن تفریحی و اماکن زیارتی از نظر آب مصرفی دفع پساب از دیگر اقدامات در این ایام بود، اظهار کرد: بازرسی وکنترل بهداشتی از پایانه‌های مسافربری، راه آهن، فرودگاه‌ها، اتوبوس‌ها و قطار‌های مسافربری، جلوگیری از فعالیت دستفروشان دوره گرد مواد غذایی حساس، چون آبمیوه، بستنی، فراورده‌های لبنی، ساندویچ با هماهنگی بین بخشی و مشارکت سازمان‌های مربوطه، بازرسی وکنترل بهداشتی بر توزیع سالاد و سبزی خام در کلیه مراکز طبخ و تهیه مواد غذایی و اغذیه فروشی با تاکید بر سالم سازی سبزیجات به منظور خدمت رسانی به زائران انجام شد.
وی عنوان کرد: اطلاع رسانی عمومی و اعلام شماره تماس ۱۹۰ جهت پاسخگویی به شکایات مردمی مرتبط در ساعات اداری و غیر اداری و روز‌های تعطیل در کلیه واحد‌های صنفی و در معرض دید مردم نیز در جهت پیگیری سریع و به موقع شکایات مردمی انجام شد.
حسنی بیان کرد: در این مدت از دو هزار و ۱۶۱ مکان عمومی بازدید شد که از این میان ۱۵ مورد به مراجع قانونی معرفی شدند و ۲ مکان عمومی پلمپ شد.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه نمونه برداری از مواد غذایی سنتی ۲۳۷ مورد و ۷ مورد نیز از مواد غذایی صعنتی انجام شده است، عنوان کرد: ۴۰۸ مورد نمونه برداری از اب اشامیدنی و ۵۲ مورد نمونه برداری از استخر انجام شده است؛ علاوه براین برای سنجش کلر باقی مانده از آب اشامیدنی ۷۵۴۷ مورد نمونه برداری انجام شده که برای آب استخر‌ها این عدد ۱۱۳ مورد بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->