نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد دستگیری متهمان قتل نوجوان مشهدی در کمتر از ۴۸ ساعت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین آمار از طوفان تهران: یک کشته و ٢۴ مصدوم (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جست‌وجوی مصدومان حادثه بندر رجایی با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مصدوم‌شدن ۶ نفر در تهران بر اثر طوفان (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش تعداد فوتی‌های حادثه انفجار در بندر شهید رجایی به ۴۰ نفر باد شدید و گردوخاک رانندگی در جاده‌های خراسان رضوی را مشکل کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) احیای هنر‌های فراموش‌شده استان با اجرای طرح «کارگاه‌گردی» | بازدید ۱۱۵ هزار نفر از کارگاه‌های هنری در خراسان رضوی قتل نگهبان ساختمان به خاطر تعرض به پسر جوان مهار آتش سوزی در بندرشهید رجایی تا امشب (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی بیمه دبه می‌کند! باید‌ها و نباید‌های هفته منتهی به کنکور | چه‌کار کنیم که زحماتمان به باد نرود؟ ماجرای ورود نخستین پنکه برقی به ایران | دیدار شبانه ناصرالدین‌شاه و زیمنس مالزی یا تایلند؛ برای یک سفر فراموش نشدنی کدام را انتخاب کنیم؟ ویدئو | انتشار اولین تصاویر دوربین مداربسته از لحظه آغاز آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صبح ورزش کنید، قلب بیشتر عمر می‌کند! افزایش درصد موفقیت احیای قلبی - ریوی بیماران اورژانسی در حرم امام‌رضا(ع) (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیش از ۱۴ تن موادغذایی غیربهداشتی در نیشابور نابود شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرحله دوم توزیع گوشت گرم به نیازمندان آغاز شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۴۰ درصدی تولید شیرخشک در مشهد انتقاد یکی از نمایندگان مجلس به تنبیه بدنی دانش‌آموزان | معلمی که تنبیه بدنی می‌کند، مشکل روحی دارد
سرخط خبرها

موج ششم کرونا در خراسان رضوی چه زمانی از راه می‌رسد؟

  • کد خبر: ۸۱۱۲۷
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۷
موج ششم کرونا در خراسان رضوی چه زمانی از راه می‌رسد؟
رئیس کمیته علمی ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در خراسان رضوی گفت: روند کاهشی مبتلایان به کووید ۱۹ در این استان ادامه دارد اما نگران ورود موج ششم کرونا در اواخر مهر ماه امسال همگام با فصل پاییز هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمود شبستری روز شنبه در حاشیه نشست ستاد پیشگیری و مبارزه با کرونا در خراسان رضوی طی گفتگو با خبرنگاران افزود: این استان در حال رسیدن به انتهای موج پنجم کرونا است اما شرایط پایدار نیست و در صورت عدم مراقبت و رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی امکان بازگشت بیماری وجود دارد.

وی ادامه داد: احتمال اوج گیری موج ششم کرونا از شرق کشور وجود دارد و خراسان رضوی با توجه به رفت و آمدها در مناطق شرقی و جنوبی و همجواری با کشور افغانستان در معرض خطر است.

رئیس کمیته علمی ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در خراسان رضوی گفت: عدم ورود موج ششم کرونا نیازمند مساعدت و کمک همگانی در رعایت پروتکلهای بهداشتی و پوشش فراگیر واکسیناسیون است.
وی افزود: ویروس کرونا تاکنون ۴۵ جهش داشته که در موج چهارم نوع آلفای انگلیسی و در موج پنجم نوع دلتای هندی آن در خراسان رضوی غالب بود.
دکتر شبستری ادامه داد: در صورت ورود موج ششم کرونا به این استان احتمال شیوع سویه "لامبدا" و "مو" که منشاء آنها آمریکای جنوبی است وجود دارد.
وی گفت: با تدابیر انجام شده موج پنجم کرونا در این استان که بیشترین تعداد ابتلا را در بین دیگر موجها داشت به خوبی مدیریت شد.

رییس کمیته علمی ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در خراسان رضوی افزود: این استان هم اکنون از نظر کاهش تعداد مبتلایان وضعیت بهتری نسبت به بسیاری از استانهای دیگر کشور داشته و از نظر کاهش تعداد مبتلایان در رتبه هشتم کشور قرار دارد.
وی ادامه داد: انجام واکسیناسیون در این استان سرعت خوبی دارد و اگر ۷۰ درصد مردم دُز اول و دوم واکسن را دریافت کنند می توان  کنترل ویروس کرونا و عدم ورود به موجهای بعدی را انتظار داشت.
دکتر شبستری بر رعایت پروتکلهای بهداشتی، استفاده از ماسک و خودداری از ترددهای غیر ضروری بویژه در دهه پایانی ماه صفر از سوی همه مردم تاکید کرد.

براساس آخرین آمار رسمی تاکنون پنج میلیون و ۴۰۸ هزار و ۸۶۰ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۳۵۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته مجموع جان‌باختگان این بیماری در کشور به ۱۱۶ هزار و ۷۹۱ نفر رسیده است.

همچنین تاکنون چهار میلیون و ۷۳۶ هزار و ۸۹۶ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->