اتصال برق و انتشار دود در بخش CCU بیمارستان شادگان (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) پارکینسون، لرزش بی‌امان، درد بی‌درمان| درباره بیماری مرموز «فلج لرزان» چه می‌دانید؟ صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد
سرخط خبرها

واکسن بزنیم تا پیک ششم خطرناکی نداشته باشیم

  • کد خبر: ۸۱۴۸۲
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۶
واکسن بزنیم تا پیک ششم خطرناکی نداشته باشیم
رئیس بخش ICU کرونای بیمارستان امام رضا(ع) مشهد گفت: یکی از بهترین راه‌ها برای اینکه پیک ششم خطرناکی نداشته باشیم، اهتمام جامعه به تزریق واکسن است.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا صداقت در خصوص روند واکسیناسیون در سطح جامعه اظهار کرد: این روز‌ها واکسیناسیون با سرعت بهتری انجام می‌شود و پیک پنجم هم روند کاهشی خود را طی می‌کند. باید توجه داشت ایمنی اکتسابی که در سطح جامعه به دنبال آن هستیم، تنها از طریق واکسیناسیون امکان پذیر است.

وی افزود: موضوعاتی مانند عدم دسترسی به واکسن‌های روز، کمبود واکسن‌ها در یک برهه زمانی و نبود اعتماد به واکسن‌های داخلی و برخی از واکسن‌های وارداتی توسط برخی از افراد در سطح جامعه سبب شده که برخی با واکسیناسیون مخالفت کنند و همین موضوع نگرانی‌هایی را در سطح جامعه ایجاد کرده است. از این رو ما باید با ارائه یک‌سری استدلالات به این افراد ثابت کنیم که واکسن مساله‌ای ضروری است که موجب عدم انتقال بیماری می‌شود. افراد نمی‌تواند بنا به دلایل و اعتقادات شخصی واکسن نزنند.

رئیس بخش ICU کرونای بیمارستان امام رضا (ع) مشهد عنوان کرد: زمانی که موضوع ابتلای یک بیماری در سطح جامعه وجود دارد، کسی نمی‌تواند به اختیار خود واکسن نزند چرا که واکسن مصونیت یک فرد به تنهایی نیست بلکه مصونیت جامعه را به دنبال دارد. به همین دلیل یکی از استدلالاتی که برای این دسته از افراد می‌توان داشت، این است که شما به تنهایی برای کل جامعه نمی‌توانید تصمیم بگیرید و با توجه به اینکه اغلب افراد جامعه واکسیناسیون شده‌اند، شما نیز باید واکسیناسیون را انجام دهید.

صداقت گفت: نکته دیگر مساله عوارض واکسن است که نگرانی‌هایی در این خصوص بین مردم دیده می‌شود. من به این افراد توصیه می‌کنم که شبکه‌های اینترنتی که برای پیگیری اخبار انتخاب می‌کنند، شبکه‌های قابل اعتماد و معتبری باشد تا بتوانند اطلاعات درست و دقیقی را دریافت کنند. همانگونه که استفاده از هر دارویی می‌تواند عوارض خود را به دنبال داشته باشد، واکسن هم با توجه به اینکه یک داروی جدید است، می‌تواند عوارض جانبی خود را داشته باشد. باید توجه داشت در طب بالینی عوارض یک دارو با فوائد آن در ۲ کفه یک ترازو قرار می‌گیرد و هر یک که نسبت به مورد دیگر پیشروی کرد، به نفع کفه سنگین‌تر اقدام می‌شود. در مورد واکسن هم با توجه به اینکه واکسیناسیون یک ایمنی در سطح جامعه ایجاد می‌کند، قطعا مزایای آن بر عوارضش غلبه دارد و به همین دلیل واکسیناسیون، یک موضوع قطعی است که باید نسبت به انجام آن اهتمام ویژه‌ای داشت.

وی در پاسخ به این پرسش که چه نوع واکسنی مناسب است، خاطرنشان کرد: هر نوع واکسن در درسترسی که بتواند میزان ابتلا به بیماری کرونا را کاهش دهد، واکسن استاندارد و انتخابی ماست که سازمان بهداشت جهانی نیز به این امر تاکید داشته است. در این میان واکسن‌های داخلی و همچنین واکسن‌هایی که به کشور وارد شد مانند سینوفارم چینی و اسپینوتنیک روسی واکسن‌هایی بود که در کارآزمایی‌های بالینی نتایج خوبی داشت و میزان فوت بیمار با تزریق آن به طور قابل توجهی کاهش پیدا می‌کرد. هر واکسنی که در درسترس است، می‌تواند واکسن قابل اعتمادی باشد که این واکسن‌ها شامل کووبرکت، سینوفارم و آسترازنکاست.

 

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->