راه حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک
سرخط خبرها

واکسن بزنیم تا پیک ششم خطرناکی نداشته باشیم

  • کد خبر: ۸۱۴۸۲
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۶
واکسن بزنیم تا پیک ششم خطرناکی نداشته باشیم
رئیس بخش ICU کرونای بیمارستان امام رضا(ع) مشهد گفت: یکی از بهترین راه‌ها برای اینکه پیک ششم خطرناکی نداشته باشیم، اهتمام جامعه به تزریق واکسن است.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا صداقت در خصوص روند واکسیناسیون در سطح جامعه اظهار کرد: این روز‌ها واکسیناسیون با سرعت بهتری انجام می‌شود و پیک پنجم هم روند کاهشی خود را طی می‌کند. باید توجه داشت ایمنی اکتسابی که در سطح جامعه به دنبال آن هستیم، تنها از طریق واکسیناسیون امکان پذیر است.

وی افزود: موضوعاتی مانند عدم دسترسی به واکسن‌های روز، کمبود واکسن‌ها در یک برهه زمانی و نبود اعتماد به واکسن‌های داخلی و برخی از واکسن‌های وارداتی توسط برخی از افراد در سطح جامعه سبب شده که برخی با واکسیناسیون مخالفت کنند و همین موضوع نگرانی‌هایی را در سطح جامعه ایجاد کرده است. از این رو ما باید با ارائه یک‌سری استدلالات به این افراد ثابت کنیم که واکسن مساله‌ای ضروری است که موجب عدم انتقال بیماری می‌شود. افراد نمی‌تواند بنا به دلایل و اعتقادات شخصی واکسن نزنند.

رئیس بخش ICU کرونای بیمارستان امام رضا (ع) مشهد عنوان کرد: زمانی که موضوع ابتلای یک بیماری در سطح جامعه وجود دارد، کسی نمی‌تواند به اختیار خود واکسن نزند چرا که واکسن مصونیت یک فرد به تنهایی نیست بلکه مصونیت جامعه را به دنبال دارد. به همین دلیل یکی از استدلالاتی که برای این دسته از افراد می‌توان داشت، این است که شما به تنهایی برای کل جامعه نمی‌توانید تصمیم بگیرید و با توجه به اینکه اغلب افراد جامعه واکسیناسیون شده‌اند، شما نیز باید واکسیناسیون را انجام دهید.

صداقت گفت: نکته دیگر مساله عوارض واکسن است که نگرانی‌هایی در این خصوص بین مردم دیده می‌شود. من به این افراد توصیه می‌کنم که شبکه‌های اینترنتی که برای پیگیری اخبار انتخاب می‌کنند، شبکه‌های قابل اعتماد و معتبری باشد تا بتوانند اطلاعات درست و دقیقی را دریافت کنند. همانگونه که استفاده از هر دارویی می‌تواند عوارض خود را به دنبال داشته باشد، واکسن هم با توجه به اینکه یک داروی جدید است، می‌تواند عوارض جانبی خود را داشته باشد. باید توجه داشت در طب بالینی عوارض یک دارو با فوائد آن در ۲ کفه یک ترازو قرار می‌گیرد و هر یک که نسبت به مورد دیگر پیشروی کرد، به نفع کفه سنگین‌تر اقدام می‌شود. در مورد واکسن هم با توجه به اینکه واکسیناسیون یک ایمنی در سطح جامعه ایجاد می‌کند، قطعا مزایای آن بر عوارضش غلبه دارد و به همین دلیل واکسیناسیون، یک موضوع قطعی است که باید نسبت به انجام آن اهتمام ویژه‌ای داشت.

وی در پاسخ به این پرسش که چه نوع واکسنی مناسب است، خاطرنشان کرد: هر نوع واکسن در درسترسی که بتواند میزان ابتلا به بیماری کرونا را کاهش دهد، واکسن استاندارد و انتخابی ماست که سازمان بهداشت جهانی نیز به این امر تاکید داشته است. در این میان واکسن‌های داخلی و همچنین واکسن‌هایی که به کشور وارد شد مانند سینوفارم چینی و اسپینوتنیک روسی واکسن‌هایی بود که در کارآزمایی‌های بالینی نتایج خوبی داشت و میزان فوت بیمار با تزریق آن به طور قابل توجهی کاهش پیدا می‌کرد. هر واکسنی که در درسترس است، می‌تواند واکسن قابل اعتمادی باشد که این واکسن‌ها شامل کووبرکت، سینوفارم و آسترازنکاست.

 

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->