بررسی علت سقط جنین در خانواده‌ها آغاز فاز جدید رتبه‌بندی معلمان از مهرماه ۱۴۰۴ این متن را با صدای آهسته بخوانید! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۵ آبان ۱۴۰۳) | کاهش دمای ۱۱ تا ۱۵ درجه‌ای در انتظار استان پرونده سرم‌های آلوده دیالیز روی میز دستگاه قضا ۱۰ درصد سالمندان «کم‌ماهیچگی» یا «تحلیل عضلانی» دارند کمبود معلم، مانعی بر سر راه آموزش باکیفیت در مدارس ابتدایی | ثبت‌نام ۹ میلیون دانش‌آموز در مقطع ابتدایی عملکرد پزشکی قانونی خراسان رضوی در شش ماه اول ۱۴۰۳ | ۱۶۱ مرگ داغ در بهار و تابستان کاهش ابتلای بانوان به سرطان پستان و تخمدان از جمله تأثیرات مثبت فرزندآوری است چرا گردشگران ایرانی فقط استانبول و آنتالیا را برای سفر انتخاب می‌کنند؟ تنها مکان مطمئن برای عرضه دارو «داروخانه» است کاهش تدریجی قد یکی از علائم پوکی استخوان است  کشف ۵۷ کیلوگرم زعفران تقلبی در طرقبه‌شاندیز (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پایان رفاقت بیست‌ساله با قتل ناموسی در مشهد تداوم بارش باران در برخی استان‌ها (۱۵ آبان ۱۴۰۳) تزریق واکسن «روتاویروس» تا ۳ هفته آینده در سراسر کشور آخرین آمار بازماندگان از تحصیل در خراسان رضوی چقدر است؟ رسیدگی به اعتراضات پرونده‌های کد «۱۹» و «۵» آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش تا پایان آذرماه مردمی‌سازی، هدف اصلی در امر مبارزه با مواد مخدر در خراسان رضوی آزمون دکتری ۱۴۰۴ وزارت بهداشت چه زمانی برگزار می‌شود؟ با ترک سیگار طول عمر خود را افزایش دهید ۵۶ درصد زایمان‌های کشور سزارین است سقوط مرگبار کوهنورد شاهرودی از کوه دختر جوان برای انتقام از مرد تبهکار اراذل و اوباش اجیر کرد واژگونی خودرو پراید در نزدیکی مشهد با یک کشته و سه مصدوم (۱۴ آبان ۱۴۰۳) نقشه تجاوز و قتل پسر نوجوان برای دخترخاله ۴ ساله نسخه طب سنتی برای درمان سرفه‌های مزمن «مرگ» پایان رابطه مخفیانه با مرد متاهل
سرخط خبرها

واکسن بزنیم تا پیک ششم خطرناکی نداشته باشیم

  • کد خبر: ۸۱۴۸۲
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۶
واکسن بزنیم تا پیک ششم خطرناکی نداشته باشیم
رئیس بخش ICU کرونای بیمارستان امام رضا(ع) مشهد گفت: یکی از بهترین راه‌ها برای اینکه پیک ششم خطرناکی نداشته باشیم، اهتمام جامعه به تزریق واکسن است.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا صداقت در خصوص روند واکسیناسیون در سطح جامعه اظهار کرد: این روز‌ها واکسیناسیون با سرعت بهتری انجام می‌شود و پیک پنجم هم روند کاهشی خود را طی می‌کند. باید توجه داشت ایمنی اکتسابی که در سطح جامعه به دنبال آن هستیم، تنها از طریق واکسیناسیون امکان پذیر است.

وی افزود: موضوعاتی مانند عدم دسترسی به واکسن‌های روز، کمبود واکسن‌ها در یک برهه زمانی و نبود اعتماد به واکسن‌های داخلی و برخی از واکسن‌های وارداتی توسط برخی از افراد در سطح جامعه سبب شده که برخی با واکسیناسیون مخالفت کنند و همین موضوع نگرانی‌هایی را در سطح جامعه ایجاد کرده است. از این رو ما باید با ارائه یک‌سری استدلالات به این افراد ثابت کنیم که واکسن مساله‌ای ضروری است که موجب عدم انتقال بیماری می‌شود. افراد نمی‌تواند بنا به دلایل و اعتقادات شخصی واکسن نزنند.

رئیس بخش ICU کرونای بیمارستان امام رضا (ع) مشهد عنوان کرد: زمانی که موضوع ابتلای یک بیماری در سطح جامعه وجود دارد، کسی نمی‌تواند به اختیار خود واکسن نزند چرا که واکسن مصونیت یک فرد به تنهایی نیست بلکه مصونیت جامعه را به دنبال دارد. به همین دلیل یکی از استدلالاتی که برای این دسته از افراد می‌توان داشت، این است که شما به تنهایی برای کل جامعه نمی‌توانید تصمیم بگیرید و با توجه به اینکه اغلب افراد جامعه واکسیناسیون شده‌اند، شما نیز باید واکسیناسیون را انجام دهید.

صداقت گفت: نکته دیگر مساله عوارض واکسن است که نگرانی‌هایی در این خصوص بین مردم دیده می‌شود. من به این افراد توصیه می‌کنم که شبکه‌های اینترنتی که برای پیگیری اخبار انتخاب می‌کنند، شبکه‌های قابل اعتماد و معتبری باشد تا بتوانند اطلاعات درست و دقیقی را دریافت کنند. همانگونه که استفاده از هر دارویی می‌تواند عوارض خود را به دنبال داشته باشد، واکسن هم با توجه به اینکه یک داروی جدید است، می‌تواند عوارض جانبی خود را داشته باشد. باید توجه داشت در طب بالینی عوارض یک دارو با فوائد آن در ۲ کفه یک ترازو قرار می‌گیرد و هر یک که نسبت به مورد دیگر پیشروی کرد، به نفع کفه سنگین‌تر اقدام می‌شود. در مورد واکسن هم با توجه به اینکه واکسیناسیون یک ایمنی در سطح جامعه ایجاد می‌کند، قطعا مزایای آن بر عوارضش غلبه دارد و به همین دلیل واکسیناسیون، یک موضوع قطعی است که باید نسبت به انجام آن اهتمام ویژه‌ای داشت.

وی در پاسخ به این پرسش که چه نوع واکسنی مناسب است، خاطرنشان کرد: هر نوع واکسن در درسترسی که بتواند میزان ابتلا به بیماری کرونا را کاهش دهد، واکسن استاندارد و انتخابی ماست که سازمان بهداشت جهانی نیز به این امر تاکید داشته است. در این میان واکسن‌های داخلی و همچنین واکسن‌هایی که به کشور وارد شد مانند سینوفارم چینی و اسپینوتنیک روسی واکسن‌هایی بود که در کارآزمایی‌های بالینی نتایج خوبی داشت و میزان فوت بیمار با تزریق آن به طور قابل توجهی کاهش پیدا می‌کرد. هر واکسنی که در درسترس است، می‌تواند واکسن قابل اعتمادی باشد که این واکسن‌ها شامل کووبرکت، سینوفارم و آسترازنکاست.

 

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->