واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود شمار شهدای غزه امروز به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام رضا علیه السلام مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است
سرخط خبرها

شاخص‌های انتخاب استانداران

  • کد خبر: ۸۱۵۱۵
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۱
شاخص‌های انتخاب استانداران
نگاهی به بایسته‌های انتخاب نمایندگان عالی دولت از نگاه چهره‌های سیاسی.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پس از قطعی شدن ترکیب هیئت دولت، حال پس از وزرا و معاونان رئیس جمهوری، با تأخیر در اعلام سکانداران اجرایی جدید استان ها، بازار شایعات بار دیگر گرم شده و نوبت به گمانه زنی درباره انتصاب استانداران رسیده است. در روز‌های اخیر لیست‌هایی از استانداران در فضای مجازی مطرح شده و کار تا جایی بالا گرفته که وزارت کشور این موضوع را به صورت رسمی تکذیب کرده است.

همچنین احمد وحیدی، وزیر کشور، در حاشیه مراسم معارفه سردار احمدی مقدم به عنوان رئیس جدید دانشگاه عالی دفاع ملی، درباره روند انتخاب استانداران گفت: این کار در مسیر انجام است و هماهنگی‌ها را انجام خواهیم داد تا بهترین انتخاب را داشته باشیم و با توجه به شرایط استان ها، موارد را با نمایندگان مجلس و معتمدان منطقه بررسی می‌کنیم. این کار امکان دارد که زمان ببرد، ولی ارزش دارد که بهترین‌ها را انتخاب کنیم.

استاندار مطلوب؛ مسلط، توانا و با برنامه

حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی، در گفتگو با «باشگاه خبرنگاران جوان»، درباره تأثیر انتخاب استانداران ویژه برای استان‌های محروم گفت: تفویض اختیارات گسترده به استانداران استان‌های محروم طبیعتا یکی از عواملی است که می‌تواند در جهت رشد و پیشرفت استان مورد نظر تأثیر داشته باشد، اما همه امکانات در این یک مورد خلاصه نمی‌شود.

باید زمانی که اختیارات ویژه‌ای به استاندار داده می‌شود، اعتبارات و بودجه متناسب هم به آن اختصاص داده شود. با توجه به اینکه استاندار ویژه این امکان را دارد تا در جلسات هیئت دولت شرکت کند، این مهم باعث می‌شود وزرا و رئیس جمهور با مشکلات آشنا شوند و برای بررسی بیشتر و حل مشکلات آن استان، موانع موجود را در هیئت دولت مورد بحث قرار دهند و درباره آن‌ها تصمیم بگیرند.

علاوه بر همه این‌ها وقتی هیئت دولت از نزدیک با مشکلات مواجه می‌شود، هر وزیر متناسب با آن مشکل، اقدامی را برای حل آن انجام خواهد داد. وی درباره نقش دولت نیز گفت: دولت باید با توجه به اینکه نماینده تام الاختیارش یعنی استاندار با اختیارات ویژه در آن استان وجود دارد، تمرکز مدیریت در آن استان را پدید بیاورد و همه استان‌ها با یک فرماندهی هماهنگ کار را دنبال کنند؛ این مهم موجب می‌شود انسجام دستگاه‌ها برای حل مشکلات آن استان بیشتر شود.

ترقی همچنین درباره ملاک‌های استاندار ویژه گفت: در درجه اول تسلط افراد در زمینه مدیریتی خود و مشکلات استانی که در آن هستند، مهم است. استفاده از افراد محلی که روابط عمومی خوبی با مردم دارند هم از ملاک‌هایی است که می‌تواند یک استاندار خوب آن را دارا باشد و می‌تواند نقش مؤثری در این زمینه ایفا کند. استاندار همچنین باید توانایی مدیریتی مناسبی در سطوح عالی حاکمیت داشته باشد و بتواند دستگاه‌های مختلف دولتی را برای حل مشکلات استانش هماهنگ کند و از قوت‌ها و ضعف‌های استان‌ها باخبر باشد و از همه مهم‌تر دارای برنامه باشد تا هدف توسعه استان را محقق کند. وی در پایان و درباره تأخیر در انتخاب استاندار ویژه افزود: دلیل اینکه برخی استان‌ها هنوز استاندار ندارند، این است که پیداکردن فردی که دارای همه شرایطی که اشاره شد، باشد سخت است و زمان می‌برد.

توانمندی و کارآمدی به جای رفاقت و زدوبندبازی

محمدجواد محمدی نوری، دبیرکل جمعیت جوانان انقلاب اسلامی هم، در گفتگو با خبرگزاری «اقتصاددان»، با اشاره به برخی فشار‌ها و سهم خواهی‌ها درخصوص انتخاب استانداران در دولت سیزدهم، از مجموعه فعالان سیاسی خواست اجازه دهند تا مسیر توسعه کشور در شرایط بحرانی حاکم بر وضع اقتصادی به آرامی سپری شود و آیت ا... رئیسی بتواند درنهایت آرامش و مشاوره صحیح، بهترین‌ها را انتخاب کند.

استانداران ترجمان سیاست‌های دولت در هر منطقه هستند

محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی اصلاح طلب، درباره چرایی تغییر استانداران پس از تغییر هر دولت، به «ایسنا» گفت: استانداران نماینده دولت هستند؛ پس باید ترجمان سیاست‌های دولت در منطقه‌ای که حضور دارند، باشند. اگر دولتی شعار‌های متفاوتی نسبت به دولت قبلی می‌دهد حق دارد استانداران را تغییر دهد. استانداران باید شرایط را برای اجرای سیاست‌های دولتی آماده و بسترسازی کنند. هرکدام از دولت‌های گذشته استاندارانشان را با هدفی انتخاب کرده اند و درواقع استانداران همسو با سیاست‌های وزیر کشور انتخاب می‌شوند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->