نخست‌وزیر لبنان: ثبات در کشور فقط با عقب‌نشینی کامل اسرائیل و توقف تجاوزات آن محقق می‌شود واکنش محسن رضایی به حضور رهبری در عزاداری شب عاشورا | ستون این خانه محکم و استوار است غزه از ابتدای جنگ تاکنون ۵۷ هزار و ۴۱۸ شهید داشته است پارلمان آلمان: اقدامات اسرائیل و آمریکا علیه ایران غیرقانونی بود نتانیاهو: بدون خلع سلاح غزه به جنگ پایان نخواهیم داد وزیر امور خارجه چین: بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران یک بدعت خطرناک است وزیر خارجه پاکستان: ما در کنار ایران هستیم سفارت سوئیس در تهران بازگشایی شد یک رسانه صهیونیستی اعتراف کرد: ساختمان وزارت جنگ اسرائیل با موشک‌های ایرانی هدف قرار گرفته است روایت آیت الله علم الهدی از نقش امام حسین(ع) در بیداری تاریخی امت | نماز ظهر عاشورا، نماد ایمان در اوج نبرد زلنسکی: اوکراین و آمریکا درباره توسعه پهپادی توافق کردند اتاق عملیات مشترک مقاومت باند یاسر ابوشباب را خائن دانست واکنش رئیس سازمان انرژی اتمی به حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) اوکراین نقص فنی در نیروگاه اتمی جنوب این کشور را مخفی کرد واکنش ابطحی به حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) + عکس بازتاب جهانی یک هشتگ ملی | لبیک به رهبری در فضای مجازی طنین‌انداز شد + عکس ظهره‌وند: مذاکره با آمریکا مغایر با منافع و امنیت ملی است شروط حماس برای پذیرش آتش‌بس در غزه اظهار نظر جدید ترامپ درباره تیک‌تاک واکنش نجاح محمدعلی به حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) + عکس دبیرکل حزب‌الله لبنان: مقاومت تا تحقق پیروزی ادامه خواهد داشت نیروهای مسلح یمن: با موشک فراصوت فرودگاه بن گوریون را هدف قرار دادیم مفتی عمان: عادی‌سازی روابط با اسرائیل انحطاط اخلاقی و پاداشی برای جنایت است واکنش علی‌اکبر ولایتی به حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی(ره) | پیر ما آمد دوباره، زنده شد یک سرزمین نیویورک تایمز: اسرائیل در منطقه منزوی‌تر و منفورتر از قبل شده است سیل در تگزاس آمریکا ۵۰ کشته بر جای گذاشت توهم تل‌آویو درباره نفوذ در ایران
سرخط خبرها

دلایل تاخیر پرواز‌های اربعین اعلام شد

  • کد خبر: ۸۱۷۴۸
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۰
دلایل تاخیر پرواز‌های اربعین اعلام شد
معاون حمل ونقل وزیر راه وشهرسازی گفت: تاخیر در صدور مجوز از فرودگاه نجف باعث تاخیر پرواز‌های اربعین شده که در حال رایزنی برای رفع مشکل هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، شهرام آدم‌نژاد معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که با توجه به نزدیک بودن اربعین بسیاری از پرواز‌ها صورت گرفته و تعداد زیادی از زائران جابه جا شده اند گفت: طبق تفاهماتی که با کشور عراق صورت گرفت مجوز جابجایی۶۰ هزار نفر زائر تنها از طریق هوایی در روز‌های گذشته صادر شد.

او با بیان این‌که با برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته توانستیم بخش عمده‌ای از این زائران را از طریق حمل‌ونقل هوایی به فرودگاه نجف برسانیم گفت: تعداد زیادی از این مسافران بدون مشکل و با در دست داشتن ویزا‌ی معتبر و بلیت به فرودگاه نجف اعزام شده اند، اما تعدادی از زائران هم بدون داشتن شرایط لازم به فرودگاه مراجعه کرده اند.

آدم نژاد بیان کرد: درحال‌حاضر دو مشکل در بخش زائران اربعین وجود دارد که ما سعی کرده‌ایم با مدیریت صورت‌گرفته به‌زودی این مشکلات را برطرف کنیم.

او توضیح داد: اولین مشکل مراجعه افراد بدون داشتن شرایط لازم به فرودگاه است و دومین مشکل آن است که از فرودگاه نجف صدور مجوز با تاخیر انجام می‌شود با توجه به برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و به دلیل آنکه بسیاری از این پرواز‌ها برنامه‌ای نبوده، فرودگاه نجف با توجه به حجم زیاد پرواز‌ها و ظرفیت محدود مجوز را با تاخیر صادر می‌کند و همین موضوع باعث ایجاد تاخیر‌های زیادی در پرواز‌ها شده است.

آدم نژاد توضیح داد: درحال رایزنی هستیم که بتوانیم صدور مجوز از فرودگاه نجف را تسهیل و تسریع کنیم.

معاون حمل ونقل وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: متأسفانه بسیاری از دلالان برگه‌هایی به زائران به‌عنوان موافقت‌نامه ارائه و اعلام می‌کنند که می‌توانید از طریق این موافقت‌نامه بدون ویزا بلیت تهیه کنید و همین باعث می‌شود که بدون ویزا و بلیت به فرودگاه مراجعه و با مشکلات بسیاری روبرو شوند. به مسافران توصیه می‌شود که به‌هیچ‌عنوان به صدور این برگه‌ها و یا بلیت‌ها توجه نکنند.

آدم نژاد اظهار کرد: تا ظهر امروز دوم مهرماه ۴۳ هزار زائر به کشور عراق جابجا شده‌اند.

او تاکید کرد: با افزایش تعداد هواپیما‌ها و انجام پرواز‌های فوق العاده مشکل تاخیر پرواز‌های اربعین به زودی برطرف می‌شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه شرط تزریق ۲ دوز واکسن و تست پی سی ار همچنان برقرار است افزود: آژانس‌های مسافرتی معتبر چارچوب صدور ویزا و قیمت بلیت را رعایت کرده بودند و با شرکت‌های متخلف هم برخورد شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->