یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل های بهداشتی از ابتلا به بیماریهای ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند
سرخط خبرها

چرا موج شوخی با کارنامه‌های قبولی کنکور ۱۴۰۰ به راه افتاده است؟

  • کد خبر: ۸۲۰۷۴
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۳
چرا موج شوخی با کارنامه‌های قبولی کنکور ۱۴۰۰ به راه افتاده است؟
حالا بهتر از هر زمان دیگری جوانان به این موضوع پی برده اند به همان اندازه که موفقیت در کنکور می‌تواند سرنوشت ساز تلقی شود، به همان اندازه نیز ناکامی می‌تواند به کامیابی و اقبال ختم شود.

مریم شیعه زاده | شهرآرانیوز؛ از سال ۱۳۴۸ که نخستین سال برگزاری کنکور در ایران بود تا به امروز، کنکور همواره به عنوان یکی از رویداد‌های مهم علمی و فرهنگی کشور با توجه روبه رو بوده است. رویدادی که نه آن قدر دل چسب است که از آن به عنوان نظام پیشرفته‌ای برای ارزیابی علمی یاد کنیم و نه آن قدر معایبش پررنگ جلوه می‌کند که مقابله آن با فساد و تبعیض را نادیده بگیریم.

اهمیت جایگاه کنکور و ورود به دانشگاه و گذراندن تحصیلات آکادمیک در گذر سال ها، دستخوش تغییرات فراوانی شده است و عمده این تغییرات را می‌توان در نتایج انتخاب رشته سال ۱۳۹۹ مشاهده کرد. سالی که تنها ۵۲ درصد از شرکت کنندگان مجاز به انتخاب رشته، راهی دانشگاه شدند و باقی قید حضور در فضای دانشگاه را زدند. نتایج حیرت انگیز سال گذشته، اگرچه ریشه در عوامل متعددی داشت؛ اما به خوبی نشان داد که برداشت افراد از ماهیت کنکور، دیگر برداشت همیشگی نیست.

حالا بهتر از هر زمان دیگری جوانان به این موضوع پی برده اند به همان اندازه که موفقیت در کنکور می‌تواند سرنوشت ساز تلقی شود، به همان اندازه نیز ناکامی می‌تواند به کامیابی و اقبال ختم شود. میدان رقابت کنکور، دیگر میدان قطعی پیروزی افراد بااستعداد و باهوش محسوب نمی‌شود و اهمیت مقطع کارشناسی ارشد و دکتری برای علاقه‌مندان به تحصیلات آکادمیک، برکسی پوشیده نیست. دو مقطعی که از هدفمندی و جدیت بیشتری برخوردارند و در کنار افزودن علم، مهارت‌هایی نظیر سخنوری، پژوهش، مطالعات مستمر شخصی، دست به قلم بردن و... را نیز در افراد تقویت می‌کنند.

افرادی که از تحصیلات دانشگاهی به موفقیت دست پیدا می‌کنند، این تحصیلات را سرنوشت ساز قلمداد می‌کنند و در نقطه مقابل افرادی که از راه‌های دیگری به کامیابی رسیده اند، کنکور را دستمایه شوخی‌ها و طنز‌های خود قرار می‌دهند. مانند موجی که در چند روز اخیر و در شبکه‌های اجتماعی به راه افتاده است و افراد به کمک کارنامه‌های جعلی، با رتبه و رشته قبولی شوخی می‌کنند. این موج به راه افتاده است تا ارزش‌ها و باور‌هایی که همه چیز را در رقابت کنکور خلاصه می‌کند، به چالش بکشد.

آن‌ها از مهارت‌هایی به عنوان رشته نام می‌برند که در دنیای واقعی وجود ندارد و از دانشگاه‌هایی می‌نویسند که یا آرزوی بسیاری برای ادامه تحصیل هستند یا در دورافتاده‌ترین نقاط کشور وجود دارند. این طنز‌های چندلایه و برآمده از بطن جامعه، اگر تنها یک پیام داشته باشد، آن پیام این است که هنر لذت بردن از زندگی و دستیابی به پیروزی، مفهومی بسیار فراتر از موفقیت در یک آزمون است. اگرچه منکر اهمیت این آزمون نمی‌شویم، اما فراموش نکنید که نرسیدن به مطلوبی که در ذهن پرورش داده اید، هرگز مانع بهره وری علمی و تقویت مهارت‌های پایه‌ای شما نخواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->