نگهداری از ۹۹ کتاب نایاب ترجمه انگلیسی شاهنامه فردوسی در کتابخانه آستان قدس رضوی رئیس‌جمهور در پیامی برای روز بزرگداشت فردوسی: زبان فارسی آینه فرهنگ مشترک اقوام ایران‌زمین است رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+فیلم علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم احیای سازمان کشور‌های فارسی‌زبان با محوریت مشهد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: نباید بین هویت ملی و مذهبی تقابل ایجاد کرد | شاهنامه ظرفیتی مغفول در گردشگری فرهنگی رئیس انجمن نسخ خطی ایران از روشی جدید برای تعیین قدمت اسناد خبر داد نقالی، صدای امروزِ فردوسی | گفت‌وگو با پریسا سیمین‌مهر، نقال بین‌المللی شاهنامه فردوسی یاحقی: شاهنامه با نقش‌آفرینی در ساخت هویت فرهنگی ایرانیان، از دیگر آثار متمایز شده است + فیلم
سرخط خبرها

ستاد اربعین: در سه روز آینده بخش زیادی از زائران اربعین به کشور بر می‌گردند

  • کد خبر: ۸۲۱۰۹
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۳
ستاد اربعین: در سه روز آینده بخش زیادی از زائران اربعین به کشور بر می‌گردند
سخنگوی ستاد مرکزی اربعین حسینی گفت: بر اساس تجارب سال های گذشته پیش بینی می‌کنیم که ظرف سه روز آینده تعداد زیادی از زائران اربعین حسینی به کشور بازگردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رادیو اربعین در این باره گزارش داده است که محمدی فر با بیان اینکه ما در سه حوزه تلاش کرده‌ایم بازگشت زائران اربعین حسینی را به کشور تسهیل کنیم، خاطرنشان کرد: موضوع اول در نظر گرفتن وسایل حمل و نقل عمومی برای انتقال زائران به شهرهای محل سکونت شان است، در همین چارچوب وسایل حمل و نقل عمومی به اندازه کافی در پایانه های مرزی مستقر شده است تا زائران را در هنگام بازگشت به کشور به شهرهای محل سکونت شان منتقل کنند.

وی همچنین با بیان اینکه در حوزه سلامت نیز قرار بر این شده اکیپ های وزارت بهداشت به اندازه کافی در پایانه های مرزی مستقر شوند و سلامت زائران را در هنگام بازگشت به کشور ارزیابی و کنترل کنند، افزود: همچنین پیش بینی های لازم برای پذیرایی و استراحت زائران نیز در نظر گرفته شده است.

محمدی فر با بیان اینکه بر اساس توافق صورت گرفته زائران می توانند از مرز مهران وارد کشور شوند، گفت: این احتمال وجود دارد که تعدادی از زائران نیز از مرز شلمچه وارد شوند و در همین چارچوب تمهیدات لازم نیز در این مرز در نظر گرفته شده است.

سخنگوی ستاد مرکزی اربعین حسینی با بیان اینکه روز گذشته حدود ۴۰۰ نفر از زائران از مرز مهران وارد کشور شدند و حدود ۱۰۰ الی ۱۵۰ نفر نیز تا زمانی که مرز باز بود از طریق مرز شلمچه به کشور بازگشتند، خاطرنشان کرد: بر اساس تجارب سنوات گذشته این پیش بینی وجود دارد که ظرف سه روز آینده بخش زیادی از زائران به کشور بازگردند.

محمدی اعلام کرد: این پیش بینی وجود دارد که ۴۰ درصد از زائران از طریق هوایی و ۶۰ درصد از طریق زمینی به کشور بازگردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->