استارت لیگ برتر بسکتبال از پنجشنبه (۱۰ مهر ۱۴۰۴) + برنامه بازی‌ها آلیسون، بازی حساس لیورپول با چلسی را از دست داد شوک سهمگین چشمی به ساپینتو | من نیستم! ترکیب احتمالی استقلال برابر المحرق بحرین (۹ مهر ۱۴۰۴) | برنامه ساپینتو برای خروج از بحران لیگ برتر فوتبال ایران، چهارمین لیگ پرهزینه آسیا! انحصار صداوسیما در پخش مسابقات ورزشی پایان می‌یابد؟ اتلتیکو کامبک زد قطع همکاری یک برند معروف با تیم ملی فوتبال اسرائیل برنامه بازی‌های هفته ششم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | لیگ از بی‌رمقی درمی‌آید؟ محمود خسروی وفا عضو شورای عالی ورزش و تربیت بدنی شد بی‌تفاوتی مدیران چادرملو به فوتبال‌دوستان یزد | میزبانی سرخابی‌ها از کف رفت شماره ۲۴ هنوز می‌جنگد جنگل آبی برابر هجوم هفت باد غریب | المحرّق، آزمون دوباره آینه غرور استقلال ساپینتو: می‌خواهیم بردی بزرگ را به هواداران هدیه دهیم رامین رضاییان: سهرابیان و آقاسی برادران ما هستند| ساپینتو جفت شش می‌آورد جریمه احتمالی بیفوما به‌خاطر پدل + عکس پخش زنده بازی گالاتاسرای و لیورپول (۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تنبیه آدان در استقلال پخش زنده بازی غیرت قزاقستان و رئال‌مادرید (۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین سید حسین حسینی از جام جهانی فاصله گرفت!
سرخط خبرها

مذاکره آجورلو با مجید جلالی در بی‌خبری مجیدی

  • کد خبر: ۸۲۲۲۶
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۴
مذاکره آجورلو با مجید جلالی در بی‌خبری مجیدی
مصطفی آجورلو قصد دارد از مجیدی جلالی در باشگاه استقلال استفاده کند. این اقدام درشرایطی انجام می‌شود که مجیدی هیچ اطلاعی از ماجرا نداشته و از طریق رسانه‌ها متوجه حضور جلالی شده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، مجید جلالی درپاسخ به این سوال که آیا ممکن است ناگهان سر از باشگاه استقلال درآورید، سررا به نشانه تایید تکان داده و اعلام کرده چند روز دیگر صبرکنید. پاسخ جلالی که عمری طولانی را به عنوان سرمربی در فوتبال ایران پشت سرگذاشته نشان از تمایل او به حضور در استقلال دارد. سال‌ها پیش نیز جلالی در دورانی که استقلال با مشکل انتخاب سرمربی مواجه بود، مذاکراتی برای قبلو سرمربیگری آبی‌ها داشت اما سرانجام او نتوانست به باشگاه استقلال ورود کند. حالا با آمدن آجورلو به مدیریت باشگاه استقلال به نظر می‌رسد مسیر درحال هموار شدن برای جلالی است تا شاید باشگاه استقلال را هم به عنوان یکی از تجربیات خود در دنیای فوتبال به حساب آورد. البته جلالی زمان قابل توجهی است از فهرست مربیان مدعی خارج شده و حتی با فقدان پیشنهاد از تیم‌های لیگ برتری هم مواجه است و عملا درفوتبال ایران کار خاصی انجام نمی‌دهد اما احتمالا او در بخشی از باشگاه استقلال مشغول به کار خواهد شد. گفته شده شاید جلالی به آکادمی استقلال فرستاده شود و به عنوان مدیرفنی درآن حوزه فعالیت کند. اما هیچ بعید نیست که جلالی پست مدیریت فنی را هم به عهده بگیرد وعملا به یکی از بازوهای مدیرعامل باشگاه استقلال در بخش فنی تبدیل شود. اینکه فرهاد مجیدی چه واکنشی به حضور جلالی نشان داده تا زمانی که خودش اظهار نظری دراین باره انجام ندهد، روشن نیست اما تا به امروز مصطفی آجورلو هیچ صحبتی با مجیدی درباره حضور جلالی دراستقلال نداشته و این یک تصمیم شخصی از سوی او محسوب می‌شود. به هرحال باید دید همکاری استقلال با مجیدی جلالی رقم می‌خورد یا نه و اینکه آیا حضور این مربی برای باشگاه استقلال که خود بسیاری از پیشکسوتان را پشت سرش می‌بیند، مفید خواهد بود یا خیر؟! آیا آجورلو راه را درست می‌رود؟! باید منتظر ماند و نتیجه این تصمیم‌ها را درماه‌های آتی به نظاره نشست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->