مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

از غرفه ایران در اکسپوی ۲۰۲۰ دوبی چه می‌دانیم؟ + فیلم

  • کد خبر: ۸۲۲۳۶
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۵
از غرفه ایران در اکسپوی ۲۰۲۰ دوبی چه می‌دانیم؟ + فیلم
هرچند که اکسپوی ۲۰۲۰ دوبی با تاخیری که کرونا باعث آن بود، قرار است سال گذشته برگزار شود، حالا قرار است روز جمعه این نمایشگاه بزرگ با درخشش غرفه ایران برگزار شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اکسپوی دوبی قرار بود پارسال برگزار شود، اما کرونا چنان‌که پرونده همه‌چیز را به‌هم پیچید این رویداد بزرگ جهانی را هم به امسال موکول کرد، بدون اینکه اسمش تغییر کند.

بنابراین اکسپوی ۲۰۲۰ دوبی طبق قرار قبلی جمعه پیش‌رو شروع به‌کار خواهد کرد. اول برای کسانی که نمی‌دانند این رویداد جهانی چیست و اسمش به گوششان نخورده است، این را بگوییم که با رویدادی با سابقه حدود ۲۰۰ ساله در حد و اندازه‌های جام جهانی و بازی‌های المپیک طرف هستید.

با این تفاوت که اینجا هر ۵ سال یک‌بار موضوعی محوری تعیین می‌شود و کشورها غرفه‌های چند هزار‌متری می‌سازند و در این غرفه‌ها رویدادهای بزرگ مربوط به این محتوا ترتیب می‌دهند و یکجورهایی توان هنری، معماری و تکنولوژیک خودشان را به رخ می‌کشند. این‌بار هم این رویداد جهانی قرار است در دوبی برگزار شود با موضوع محوری «اتصال ذهن‌ها، خلق آینده».

‌اینطور که نشریه architectural digest نوشته غرفه ایران بین هشت غرفه برتر نمایشگاه امسال قرار دارد. اینطور که این نشریه نوشته غرفه ایران با الهام از قصه‌های هزار و یک‌شب ساخته شده است. غرفه ایران، توسط شرکت معماری ایرانی «گروه طراحی شیفت پی» (‌Shift Process Practice) طراحی شده و شامل چندین پاکت فضایی در یک محوطه به‌جای ساختمانی یکپارچه است.

اینجا ببینید:

هر یک از بخش‌های مجموعه ساختمانی که غرفه ایران را شکل می‌دهد و اسمش را عمارت شهرزاد گذاشته‌اند، به‌عنوان عاملی برای ارائه بخشی از تاریخ معاصر ایران عمل می‌کند. هر فضا ساختاری شامل یک پاکت آبی است که بعد در پرده‌ای از مهره‌های برنزی رنگ پیچیده شده است. سازنده می‌گوید این استعاره‌ای از تضاد بین آسمان و زمین است.

در توضیحات سازنده آمده: «پاویون ایران به‌جای یک ساختار محکم، یک شبکه ریزوماتیک از ارتباطات است که روایت‌های متفاوتی از تاریخ معاصر ایران ارائه می‌دهد. با این‌حال، روایت مبهم است، از جهاتی مانند تاریخ پرتلاطم خود این کشور. این بستگی به مسیر خاصی دارد که بازدیدکنندگان تصمیم می‌گیرند در پیش بگیرند که نشان‌دهنده نسخه خاص خودشان از تاریخ معاصر ایران است.»

گام‌های احداث پاویون ایران در اکسپو دوبی

اولین گام برای احداث پاویون ایران در اکسپو حدود ۲ سال قبل با برگزاری مسابقه‌ای بین طراحان، معماران و شرکت‌های طراحی معماری سراسر کشور برداشته شد. هیات داوران این مسابقه شامل مسئولان دولتی از حوزه مسکن، فرهیختگان دانشگاهی رشته معماری و کارشناسان سرشناس در حوزه معماری و هنر شامل دکتر کاوه بذرافکن، مهندس سید‌محمد بهشتی، مهندس حسین شیخ زین‌الدین، دکتر مصطفی کیانی، دکتر محمود گلابچی، دکتر محمدزاده و دکتر حامد مظاهریان بودند.

این هیات داوران نهایتا مردادماه سال ۱۳۹۸ از میان ۳۰ شرکت راه‌یافته به مرحله اول این مسابقه و ۱۰ شرکت راه‌یافته به دور دوم این مسابقه، طرح ارائه شده از سوی «‌شرکت مهندسین مشاور تغییر روند طرح» را به‌عنوان طرح پاویون ایران در اکسپو دوبی برنده مسابقه اعلام کردند.گام دوم احداث پاویون ایران در اکسپو ۲۰۲۰ دوبی به انتخاب پیمانکاران توانمند برای اجرای طرح مذکور اختصاص داشت.‌

اینطور که آریا مجیدی دبیر ستاد اکسپو می‌گوید این ستاد سه پیمانکار صاحب صلاحیت به‌عنوان پیمانکار طراح، مشاور طرح و پیمانکار ساخت پاویون ایران انتخاب کرد. در نهایت ساخت پاویون ایران در اکسپو به شرکت Zenith Smart Contracting LLC واگذار شده که یک شرکت مجرب در حوزه ساخت سازه‌های نمایشگاهی است. کار تحویل زمین به این شرکت اوایل بهمن ماه ۱۳۹۸ انجام شد و به‌نظر می‌رسد که قرار است از جمعه این هفته خودنمایی‌اش را شروع کند.

منبع: هفت صبح

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->