سقوط مرگبار خلبان جوان در بندرعباس (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) مرگ مشکوک یک مادر باردار در بیمارستان میبد یزد واکنش پلیس به حادثه‌ مزاحمت موتورسوار برای یک خانم بی حجاب دستگیری شرور قمه‌کش در خیابان ولی‌عصر(عج) اعترافات تکان دهنده پسری که مادرش را به قتل رساند دستگیری پزشک قلابی با پنج کلاس سواد فیروزی: احتمال کودک‌آزاری در پرونده فوت دختر فرزندخوانده کاشمری وجود دارد پشت پرده هتک عفت و کشف حجاب کامل توسط دانشجوی دختر در دانشگاه علوم و تحقیقات واژگونی و حریق تانکر سوخت در گناباد یک کشته بر جای گذاشت (۱۲ آبان ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو زانتیا در خیابان سید رضی مشهد (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) + جزییات راهداری در سانحه فوت و مصدومیت ۷ شهروند کرمانشاهی مقصر شناخته شد صدای اعتراض پرستاران شنیده می‌شود؟ | ضرورت اصلاح بازتوزیع تعرفه‌های پرستاری برنامه‌های یوم الله ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | سخنرانی رئیس دفتر عقیدتی و سیاسی مقام معظم رهبری در مشهد بودجه خراسان رضوی در حوزه تجهیزات پزشکی، نیاز زائران را پوشش نمی‌دهد  ممنوعیت و محدودیت‌های ترافیکی ویژه راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد اعلام شد | خیابان امام رضا (ع) از امشب (۱۲ آبان ۱۴۰۳) مسدود است مصطفی سالاری به عنوان مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی منصوب شد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) سکته قلبی علت اول مرگ در کشور است کلاهبرداری آنلاین با ترفند دریافت بیعانه | راهنمای تشخیص سایت‌های کلاهبرداری + فیلم آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان حر عاملی مشهد (۱۲ آبان ۱۴۰۳) محاکمه عاملان قتل دختر فیلم‌بردار در مشهد + عکس علائم کم‌کاری تیروئید چیست؟ تأمین مناسب پانسمان موردنیاز بیماران پروانه‌ای در کشور ریزش سقف ایستگاه قطار در صربستان، ۱۴ کشته بر جای گذاشت پذیرش بدون آزمون بیش از ۱۰ هزار دانشجوی نخبه در دانشگاه‌های کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۳) | کاهش قابل‌توجه دما در روز‌های پایانی هفته جداول متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان باید اصلاح شود تک‌چرخ‌زدن با موتورسیکلت منجر به مرگ دختر و پسر نوجوان در بولوار نماز مشهد شد بیمه‌شدگان چند ماه می‌توانند از مقرری «بیمه بیکاری» استفاده کنند؟ آیا کارانه پزشکان منصفانه است؟ پیش‌بینی رگبار باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور (۱۲ آبان ۱۴۰۳) + فیلم آلودگی محیط‌زیست عامل مرگ سالانه ۱.۷ میلیون کودک کمتر از ۵ سال
سرخط خبرها

از غرفه ایران در اکسپوی ۲۰۲۰ دوبی چه می‌دانیم؟ + فیلم

  • کد خبر: ۸۲۲۳۶
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۵
از غرفه ایران در اکسپوی ۲۰۲۰ دوبی چه می‌دانیم؟ + فیلم
هرچند که اکسپوی ۲۰۲۰ دوبی با تاخیری که کرونا باعث آن بود، قرار است سال گذشته برگزار شود، حالا قرار است روز جمعه این نمایشگاه بزرگ با درخشش غرفه ایران برگزار شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اکسپوی دوبی قرار بود پارسال برگزار شود، اما کرونا چنان‌که پرونده همه‌چیز را به‌هم پیچید این رویداد بزرگ جهانی را هم به امسال موکول کرد، بدون اینکه اسمش تغییر کند.

بنابراین اکسپوی ۲۰۲۰ دوبی طبق قرار قبلی جمعه پیش‌رو شروع به‌کار خواهد کرد. اول برای کسانی که نمی‌دانند این رویداد جهانی چیست و اسمش به گوششان نخورده است، این را بگوییم که با رویدادی با سابقه حدود ۲۰۰ ساله در حد و اندازه‌های جام جهانی و بازی‌های المپیک طرف هستید.

با این تفاوت که اینجا هر ۵ سال یک‌بار موضوعی محوری تعیین می‌شود و کشورها غرفه‌های چند هزار‌متری می‌سازند و در این غرفه‌ها رویدادهای بزرگ مربوط به این محتوا ترتیب می‌دهند و یکجورهایی توان هنری، معماری و تکنولوژیک خودشان را به رخ می‌کشند. این‌بار هم این رویداد جهانی قرار است در دوبی برگزار شود با موضوع محوری «اتصال ذهن‌ها، خلق آینده».

‌اینطور که نشریه architectural digest نوشته غرفه ایران بین هشت غرفه برتر نمایشگاه امسال قرار دارد. اینطور که این نشریه نوشته غرفه ایران با الهام از قصه‌های هزار و یک‌شب ساخته شده است. غرفه ایران، توسط شرکت معماری ایرانی «گروه طراحی شیفت پی» (‌Shift Process Practice) طراحی شده و شامل چندین پاکت فضایی در یک محوطه به‌جای ساختمانی یکپارچه است.

اینجا ببینید:

هر یک از بخش‌های مجموعه ساختمانی که غرفه ایران را شکل می‌دهد و اسمش را عمارت شهرزاد گذاشته‌اند، به‌عنوان عاملی برای ارائه بخشی از تاریخ معاصر ایران عمل می‌کند. هر فضا ساختاری شامل یک پاکت آبی است که بعد در پرده‌ای از مهره‌های برنزی رنگ پیچیده شده است. سازنده می‌گوید این استعاره‌ای از تضاد بین آسمان و زمین است.

در توضیحات سازنده آمده: «پاویون ایران به‌جای یک ساختار محکم، یک شبکه ریزوماتیک از ارتباطات است که روایت‌های متفاوتی از تاریخ معاصر ایران ارائه می‌دهد. با این‌حال، روایت مبهم است، از جهاتی مانند تاریخ پرتلاطم خود این کشور. این بستگی به مسیر خاصی دارد که بازدیدکنندگان تصمیم می‌گیرند در پیش بگیرند که نشان‌دهنده نسخه خاص خودشان از تاریخ معاصر ایران است.»

گام‌های احداث پاویون ایران در اکسپو دوبی

اولین گام برای احداث پاویون ایران در اکسپو حدود ۲ سال قبل با برگزاری مسابقه‌ای بین طراحان، معماران و شرکت‌های طراحی معماری سراسر کشور برداشته شد. هیات داوران این مسابقه شامل مسئولان دولتی از حوزه مسکن، فرهیختگان دانشگاهی رشته معماری و کارشناسان سرشناس در حوزه معماری و هنر شامل دکتر کاوه بذرافکن، مهندس سید‌محمد بهشتی، مهندس حسین شیخ زین‌الدین، دکتر مصطفی کیانی، دکتر محمود گلابچی، دکتر محمدزاده و دکتر حامد مظاهریان بودند.

این هیات داوران نهایتا مردادماه سال ۱۳۹۸ از میان ۳۰ شرکت راه‌یافته به مرحله اول این مسابقه و ۱۰ شرکت راه‌یافته به دور دوم این مسابقه، طرح ارائه شده از سوی «‌شرکت مهندسین مشاور تغییر روند طرح» را به‌عنوان طرح پاویون ایران در اکسپو دوبی برنده مسابقه اعلام کردند.گام دوم احداث پاویون ایران در اکسپو ۲۰۲۰ دوبی به انتخاب پیمانکاران توانمند برای اجرای طرح مذکور اختصاص داشت.‌

اینطور که آریا مجیدی دبیر ستاد اکسپو می‌گوید این ستاد سه پیمانکار صاحب صلاحیت به‌عنوان پیمانکار طراح، مشاور طرح و پیمانکار ساخت پاویون ایران انتخاب کرد. در نهایت ساخت پاویون ایران در اکسپو به شرکت Zenith Smart Contracting LLC واگذار شده که یک شرکت مجرب در حوزه ساخت سازه‌های نمایشگاهی است. کار تحویل زمین به این شرکت اوایل بهمن ماه ۱۳۹۸ انجام شد و به‌نظر می‌رسد که قرار است از جمعه این هفته خودنمایی‌اش را شروع کند.

منبع: هفت صبح

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->