ویدئو | آنباکس گلکسی اس ۲۵ اولترا از پروژه ۵۰۰ میلیارد دلاری هوش مصنوعی ترامپ چه می‌دانید؟ سری گلکسی S25 سامسونگ رونمایی شد| اعلام قیمت و تاریخ عرضه پرچم‌دار جدید رقابت انسان‌ها و ربات‌ها در نیمه‌ماراتن چین نسخه تکامل‌یافته ماهواره کوثر سال آینده به فضا پرتاب می‌شود گروه «تپسل» اپلیکیشن «کافه بازار» را خرید تجار بالاخره می‌توانند آیفون‌هایی را که شناسه‌شان باز شده، ثبت سفارش کنند توکن PX «نات پیکسل» لیست شد + قیمت اولیه راس اولبریکت کیست؟ | خالق موفق‌ترین دارک‌وب خریدوفروش مواد مخدر ترامپ برای راس اولبریکت، خالق وب‌سایت «جاده‌ی ابریشم»، فرمان عفو صادر کرد استعفای رئیس ناسا آمریکا همزمان با آغاز دولت دوم ترامپ فرهنگستان جایگزین «فوروارد» را معرفی کرد ترامپ دستور بایدن برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی را لغو کرد آیا رمزارزها در نوسان‌ نرخ ارز اثرگذار هستند؟ بیش از ۵۷ هزار حمله سایبری در پاییز ۱۴۰۳ علیه ایران اتفاق افتاد+جزئیات با حمایت ترامپ، ممنوعیت تیک تاک در آمریکا برداشته شد پیام هکرها برای کسب‌وکارهای رژیم صهیونیستی: «غزه پیروز است!» مدت ریلزهای اینستاگرام به ۳ دقیقه‌ افزایش یافت پشتیبانی از فناوری صوتی Eclipsa به گوگل کروم و اندروید می‌آید آمریکایی‌ها بعد از ممنوعیت تیک تاک در کشورشان، از چه سرویسی استفاده می‌کنند؟
سرخط خبرها

دلیل توقف ۲هفته‌ای ماموریت‌های ناسا در مریخ چیست؟

  • کد خبر: ۸۲۴۰۷
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۹
دلیل توقف ۲هفته‌ای ماموریت‌های ناسا در مریخ چیست؟
هر شش ماموریت ناسا در مریخ به دلیل مشکلات ارتباط رادیویی در اثر قرارگیری زمین و مریخ در دو طرف خورشید، تا دو هفته آینده متوقف می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در حالی که ناسا هم اکنون ماموریت‌های همزمان زیادی را در سیاره سرخ پیش می‌برد، هر دو سال مریخ و زمین در فاصله حدود ۴۰۰ میلیون کیلومتری در دو طرف خورشید قرار می‌گیرند.

به معنای ساده‌تر، در آسمان زمین، مریخ به خورشید نزدیک است و در آسمان مریخ زمین فاصله کمتری تا خورشید دارد. در دنیای نجوم، این امر اهمیت زیادی دارد و برای مهندسان فضایی یک دردسر بزرگ محسوب می‌شود. هر چند مریخ در واقع از پشت خورشید عبور نمی‌کند، اما فاصله آن تا خورشید به قدری نزدیک است که ارتباطات رادیویی بین دو سیاره را مختل کند.

در این شرایط، نه تنها ارسال یک سیگنال رادیویی بین زمین و مریخ ۲۲ دقیقه طول می‌کشد، بلکه مجاورت با خورشید ارتباطات را مختل می‌کند، زیرا خورشید یک ساطع کننده اصلی امواج رادیویی محسوب می‌شود و گاز یونیزه شده آن مانند یک مانع برای سیگنال‌های رادیویی رفتار می‌کند.

هرچند تداخل خورشید به صورت کلی تاثیرگذار نیست، اما می‌تواند ارتباطات را تا حدی ضعیف کند که سیگنال‌های ارسال شده تحریف شوند و این امر در ادامه باعث عملکرد فضاپیماهای رباتیک به شیوه‌های غیرقابل پیش‌بینی شود. برای جلوگیری از این امر، واحد کنترل و ماموریت ناسا پس از صادر کردن دستور حرکت در حالت آهسته برای فضاپیمای مریخ، ارسال سیگنال خود را متوقف می‌کند تا پیوند خورشیدی تمام شود. طبق اعلام رسمی، متوقف شدن ارتباطات از ۱۰ مهر شروع می‌شود و حدود ۲۴ مهر ماه به پایان خواهد رسید.

هرچند در این زمان ناسا سیگنالی را ارسال نخواهد کرد، اما کاوشگرهای سطح مریخ بروزرسانی‌های وضعیت و برخی داده‌های خود را با سرعت پایین‌تر به زمین ارسال می‌کنند. در این مدت، مریخ‌نوردهای استقامت و کنجکاوی بدون حرکت باقی می‌مانند و آب و هوا، تابش و سایر موارد مورد نظر را اندازه‌گیری می‌کنند. هلیکوپتر نبوغ نیز زمین گیر می‌شود و کاوشگر InSight به اندازه‌گیری زمین‌لرزه‌ها ادامه می‌دهد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->