فیلم | پزشک استرالیایی در غزه: «این ویدئو را ضبط می‌کنیم، چون ممکن است هر لحظه کشته شویم» به خودمان شلیک نکنیم! راه‌اندازی پلتفرم جامع خدمات خودرویی برای تضمین معاملات اینترنتی سفارت سوریه در آمریکا پس از ۱۱ سال بازگشایی شد یک مقام قطری: هیچ صلحی با اسرائیل بدون حل مسئله فلسطین وجود ندارد ترامپ از گفت‌وگو با طالبان برای بازپس‌گیری بگرام خبرداد توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره نتیجه بررسی ۶ طرح و لایحه مجلس، ۵ اساس‌نامه دولت و ۳۲ استعلام از دیوان عدالت اداری دبیرکل سازمان ملل: وضعیت غزه هولناک‌ترین صحنه مرگ و ویرانی است که دیده‌ام ونزوئلا از سازمان ملل متحد خواست به جنگ آمریکا با آنها در کارائیب ورود کند وزارت امور خارجه پرتغال: فردا کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسیم جزئیات طرح آمریکا برای فروش ۶.۴ میلیارد دلار سلاح به رژیم صهیونیستی رئیس خودخوانده سوریه: به توافق با اسرائیل نزدیکیم ترامپ مدعی شد که سومین حمله علیه قایق قاچاق مواد مخدر انجام شده است گودرزی: مجلس در برابر اجرای مکانیسم ماشه اقدام متقابل می‌کند شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل مدعی حمله به سفارت تل آویو در هلند شد خطیب‌زاده در گفت‌و‌گو با رسانه لبنانی: پنجره دیپلماسی همچنان باز است آمریکا، سئول را برای رأی‌گیری درباره ایران تحت فشار گذاشت انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک
سرخط خبرها

رئیسی: تلاش می‌کنیم وضعیت مسکن را متحول کنیم

  • کد خبر: ۸۲۵۴۲
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۰
رئیسی: تلاش می‌کنیم وضعیت مسکن را متحول کنیم
سید ابراهیم رئیسی شامگاه جمعه در پایان سفر به کهگیلویه و بویراحمد با اظهار ناخرسندی از اینکه به دلیل شرایط کرونایی امکان حضور در اجتماعات عظیم مردمی وجود نداشت، گفت: پیش از این سفر، جمعی از دوستان را مأمور کرده بودیم که مسائل و مشکلات استان را بررسی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس جمهور با بیان اینکه این استان امکانات و ظرفیت‌های بسیاری دارد، گفت: اتمام پروژه‌های نیمه تمام از جمله سدهای در دست احداث استان جزو اولویت‌های دولت برای استان است. ۲۱۷ طرح در حوزه صنعت نفت و گاز و پتروشیمی، راه و شهرسازی، حوزه کشاورزی، صنعت و گیاهان دارویی برای کهگیلویه و بویراحمد به تصویب رسیده تا هم روند پیشرفت استان و هم اشتغال زایی تسریع شود.

رئیسی با اشاره به گزارش شماری از وزرا از بازدیدهای مناطق مختلف استان گفت: در این گزارش‌ها، طرح‌های قطعی شده برای استان اعلام شد تا همه مدیران استان یک حس مشترک پیدا کنند که این کار، کار خودشان است و باید این کارها را به سرانجام برسانند و همچنین پاسخگوی مردم و سلسله مراتب اداری هم باشند.

رئیس جمهور همچنین به سفر خود به منطقه زلزله‌زده سی‌سخت و نیز گزارش ارائه شده در جلسه از وضعیت مدارس کپری و کانکسی اشاره کرد و گفت: همه دستگاه‌های ذیربط به تکمیل خانه‌های زلزله‌زدگان تا پیش از شروع فصل سرما و نیز سامان دادن مدارس غیراستاندارد موظف شدند. همچنین وضعیت خانه‌های روستایی در خطر تخریب نیز باید سامان یابد.

رئیسی به طرح‌ها و برنامه‌های دیگر دولت از جمله ارائه تسهیلات ازدواج جوانان و نیز رسیدگی به وضعیت مسکن در شورای‌عالی مسکن که به زودی تشکیل جلسه خواهد داد، اشاره کرد و گفت: حتما تلاش خواهیم کرد وضعیت مسکن را در کشور متحول کنیم چرا که وضع کنونی، وضع قابل قبولی نیست.
رئیس جمهور با بیان اینکه بخش مسکن را به عنوان یکی از صنایع پیشران فعال خواهیم کرد، گفت: فعال شدن بخش مسکن خیلی از صنایع را فعال می‌کند.

رئیسی با اشاره به اینکه طرح‌های تصویب شده و تزریق اعتبارات آنها تحرک خوبی در استان پدید خواهد آورد، گفت: بخشی را در معاونت اجرایی نهاد ریاست جمهوری ایجاد کردیم که کارش فقط پیگیری اجرای مصوبات سفرهای استانی خواهد بود و مردم نیز به طور منظم از نتایج اجرای طرح‌ها مطلع می شوند.
رئیس جمهور از مدیران استانی و سایر مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست از ظرفیت جوانان کشور بیشتر استفاده کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->