اقلام پروتئینی مورد نیاز ایام محرم ۱۴۰۴ تامین شد بازگشت ۲۰ هزار نفر از حجاج به کشور تا سه‌شنبه (۱۰ تیر ۱۴۰۴) لینک‌های مشکوک با هدف خالی کردن حساب بانکی را چگونه شناسایی کنیم؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۷ تیر ۱۴۰۴) | دلار رشد کرد فرماندار مشهد: سهمیه آرد نانوایی‌های مشهد در صورت نیاز افزایش می‌یابد قیمت دام زنده اعلام شد (۷ تیر ۱۴۰۴) وزارتخانه‌ها و بانک مرکزی برای حمایت از بازار سرمایه اعلام آمادگی کردند ثبت سفارش واردات حبوبات و چای از امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود پرواز‌های فرودگاه مهرآباد و امام (ره) چه زمانی برقرار می‌شود؟ | فعالیت ایرلاین‌های خارجی در کشورمان به روال قبل برمی‌گردد علت توقف معاملات ۲ شرکت بزرگ خودروساز در بورس امروز چیست؟ (۷ تیر ۱۴۰۴) صادرات نفت ایران به چین شدت گرفت ریزش قیمت طلای جهانی در پی توافق تجاری آمریکا و چین (۷ تیر ۱۴۰۴) بررسی بازار ارز‌های دیجیتال (۷ تیر ماه ۱۴۰۴) شروع ریزشی بورس پس از دو هفته تعطیلی (۷ تیر ۱۴۰۴) + نمای بازار قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ تیر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش قیمت میوه تخصیص وام قرض‌الحسنه به واحد‌های تخریب‌شده در حمله رژیم صهیونیستی واریز اعتبار کالابرگ سرپرستان خانوارِ دهک‌های اول تا سوم از امروز (۷ تیر ۱۴۰۴) فریب ادعای هک حساب بانکی را نخورید حقوق خردادماه بازنشستگان نیرو‌های مسلح واریز شد بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود
سرخط خبرها

فروشندگان خودرو‌های لاکچری عقب‌نشینی کردند؛ خودرو‌های خارجی گران می‌شوند؟

  • کد خبر: ۸۲۵۴۷
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۹
فروشندگان خودرو‌های لاکچری عقب‌نشینی کردند؛ خودرو‌های خارجی گران می‌شوند؟
دولت با واردات خودرو مخالفت کرده و گفته آزادسازی واردات خودرو در این شرایط درست نیست. اما واردکنندگان خودرو هنوز امیدوارند شورای نگهبان با مصوبه مجلس موافقت کند. دبیر انجمن واردکنندگان خودرو می‌گوید چنانچه واردات خودرو آزاد شود، می‌توان انتظار داشت که حتی نمایندگی‌ها خودرو‌های خارجی را قسطی به مردم بفروشند.

به گزارش شهرآرانیوز، اواخر هفته گذشته رضا فاطمی امین، وزیر صمت گفته بود «در شرایطی که تراز تجاری و ارزی کشور متعادل است، واردات خودرو می‌تواند مفید باشد، اما تا پایان سال جاری و تا زمانی که ما به یک توازن در تراز خارجی برسیم، واردات خودرو اشتباه است.»

تحلیلگران می‌گویند این صحبت‌ها نشان می‌دهد دولت رئیسی از ابتدا، برنامه‌ای برای واردات خودرو‌های خارجی نداشته و تنها با برخی جریان‌سازی در رسانه‌ها قصد داشته که قیمت خودرو را در بازار موقتا تعدیل کند.

با این حال واردکنندگان می‌گویند شورای نگهبان با مصوبه مجلس مبنی بر آزادسازی واردات موافقت می‌کند، اما این تائیدیه آن‌ها به معنای واردات خودرو نیست، چرا که دولت همچنان مخالف واردات خودروست و معتقد است که آزادسازی واردات باعث افزایش قیمت دلار می‌شود.

خودرو‌های خارجی گران شد

آیا واردات خودرو به طور کلی منتفی شد؟ به گفته دبیر انجمن واردکنندگان خودرو، واردات خودرو هنوز به طور کلی منتفی نشده است، اما چنانچه شورای نگهبان هم مصوبه آزادسازی واردات خودرو را تائید کند دیگر تاثیری در بازار خودرو ندارد.

مهدی دادفر توضیح داد: وزیر صمت معتقد است آزادسازی واردات خودرو به ضرر بازار ارز است و باعث افزایش قیمت دلار می‌شود. در حالی که بخش خصوصی این نگاه را تائید نمی‌کند و بالعکس عدم واردات خودرو باعث التهاب بازار خودرو می‌شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهد با خبرساز شدن تداوم ممنوعیت واردات خودرو تا پایان سال دوباره فروشندگان خودرو‌های لاکچری از بازار عقب‌نشینی کردند و قیمت این خودرو‌ها به دلیل نوسان قیمت دلار اندکی گران شد.

عقب‌نشینی فروشندگان خودرو‌های لاکچری

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با اشاره به وضعیت بازار گفت: از شنبه فروشندگان خودرو‌های لاکچری عقب‌نشینی می‌کنند و احتمالا قیمت خودرو روند افزایشی داشته باشد.

دادفر اظهار کرد: چنانچه واردات خودرو آزاد می‌شد انواع تکنیک‌های فروش برای جلب نظر خریداران اعم از فروش اقساطی و ارائه یک سال گارانتی رایگان اجرا می‌شد. این در حالی است که اجرای این برنامه دوباره به تعویق افتاد.

آمار‌ها می‌گوید ۷۰ هزار دستگاه خودروی ناقص در انبار خودروسازان دپو شده و خودروسازان امکان تکمیل و تحویل آن را ندارند. با این وضعیت تولید و کمبود قطعه به نظر می‌رسد بازار خودرو آینده‌ای پر فراز و نشیب دارد و باید دید که قیمت خودرو‌های ایرانی و خارجی تا کجا پیش می‌رود؟

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->