از کتاب «دیو و دیوانگی» سروده محمدباقر کلاهی‌اهری رو نمایی می‌شود «قفس» روی صحنه «شمایل» می‌رود + زمان اجرا بازدید «پیمان جبلی» از پشت صحنه سریال «طوبی» صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۴ و ۵ مرداد ۱۴۰۳) + زمان پخش کتاب «مناقشه قره باغ، از آغاز تا پایان» منتشر شد دومین جشنواره سرود فجر بسیج خراسان رضوی برگزیدگان خود را شناخت  رونمایی از ۸ بازی قرآنی در مشهد (۳ مرداد ۱۴۰۳) مستند‌های ورزشی در شبکه امید + زمان پخش رئیس هیات انتخاب و داوران جشنواره فیلم‌های ورزشی مشخص شد گریم غافلگیرکننده «سارا بهرامی» در یک نمایش + عکس «مغناطیس»برنامه‌ای برای زائران اربعین در شبکه ۲ سیما برگزیدگان دومین کنگره استانی زنان تاثیرگذار معرفی شدند (۳ مرداد ۱۴۰۳) نقش با ترکیبی از رنگ، خط و شعر | گزارشی از نمایشگاه «الواح» در نگارخانه رادین ثبت امید و زندگی در دل جنگ و آوارگی گزارشگران تهی دست! از فرمانروایان ایرانی آناتولی چه می‌دانیم؟
سرخط خبرها

ببینید | موسیقی‌ای برای جهان بدون خشونت با تکنیکی عجیب در خوانندگی

  • کد خبر: ۸۲۷۵۳
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۲
ببینید | موسیقی‌ای برای جهان بدون خشونت با تکنیکی عجیب در خوانندگی
نوازنده و پژوهشگر موسیقی ایرانی از انتشار دهمین قطعه پروژه موسیقایی «همساز» خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز - حمید قنبری با انتشار دهمین قطعه پروژه «همساز» همزمان با جشن مهرگان و روز جهان بدون خشونت گفته است: در طراحی این قطعه از ساز‌های کوبه‌ای به همراه تکنیک Overtones استفاده شده است که مارک ون تونگر، اتنوموزیکولگ و موسیقیدان هلندی، اجرای آن را بر عهده داشته است.

وی درباره تکنیک Overtone singing گفته است: این تکنیک یکی از عجیب‌ترین تکنیک‌های خوانندگی است که در آن دو یا چند نت به طور همزمان به صدا درمی‌آیند، به گونه‌ای که شنونده علاوه بر بسامد عادی صدا، بسامد‌های هارمونیک دیگر را نیز خواهد شنید.

قنبری به مرسوم‌بودن این سبک خوانندگی در بین تبتی‌ها و مغول‌ها اشاره کرد و افزود: امروزه این سبک خوانندگی مخاطبی جهانی دارد و آهنگسازان مشهوری، چون کارل هاینز اشتوکهاوزن در آثارشان به آن پرداخته‌اند.

وی همچنین درباره زمان انتشار دهمین قطعه «همساز» اظهار کرد: در میانه کارزار خشم و خشونتی که بر جهان حاکم است، زبان مشترک موسیقی، مرهمی برای همدلی بشر در سراسر عالم خواهد بود. این رویکرد، رویکرد اصلی پروژه موسیقایی همساز بوده و هست و امیدواریم تا به این ترتیب گامی در مسیر توسعه فرهنگ همراهی و همنوایی در مسیر صلح و دوستی برداریم و حاصل این تلاش و همنشینی را به گوش مخاطبان برسانیم.

در قالب پروژه «همساز»، تا کنون قطعاتی با همراهی ساز‌های تنبک، ناقاره، دف، بندیر، تاکینگ درام، پیپا (ساز باستانی کشور چین)، تمبوریم، پاندیرو و کویی کا (از ساز‌های کوبه‌ای برزیلی)، طبلا و درامز با همراهی پژمان حدادی، وحید اسداللهی، حسین رضایی‌نیا، پدرام خاورزمینی، ژائو ژوچان، الکساندر جسوس، درشن آنند، تراب مجلسی و امین دادوری منتشر شده است.

 
منبع: ایسنا
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->