قتل مسلحانه همسر خیانتکار و معشوقش در ویلا آیا تنهایی و اضطراب باعث سکته مغزی می‌شود؟ آتش سوزی در تالاب هورالعظیم مهار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) چگونه یک کوله‌پشتی، کودکان ژاپنی را متحد کرده است؟ عشق به زن متاهل منجر به قتل شد| دستگیری قاتل فراری در مرز کمبود جهانی قلم‌های انسولین‌| هفت میلیون ایرانی مبتلا به دیابت هستند انفجار سوپرمارکت در خیابان هدایت مشهد ۲ مجروح بر جای گذاشت (۲۷ تیر ۱۴۰۳) جزییات آتش‌سوزی منطقه خائیز | جرقه‌ای که از مزرعه کشاورزی شروع شد تاثیر منفی گرما بر روی جنین| سکته گرمایی را جدی بگیرید کشف بیش‌از ۱۰ هزار قرص غیرمجاز در غرب مشهد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) کلید اولیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ منتشر شد تیم المپیاد زیست شناسی ایران در جهان خوش درخشید + اعضای تیم زمان اعلام نتایج نهایی آزمون استخدامی دبیری آموزش و پرورش اعلام شد اهدای خون بیش از ۲ هزار نفر در روز‌های تاسوعا و عاشورا در خراسان‌رضوی شناسایی و احضار عاملان هتک حرمت روز عاشورا در کرج (۲۷ تیر) نماینده مجلس: ۸۰ درصد دشت های خراسان‌رضوی خشک شده است قرارگرفتن ۵۲۱ فرزند بی‌سرپرست در آغوش خانواده‌های جدید | اجرای کامل طرح «شیرخوارگاه‌های بدون‌ فرزند» در خراسان‌رضوی + فیلم کمبود کدام ویتامین‌ها عوامل سیاهی دور چشم هستند؟ اعلام ۹۶۴ مورد کودک‌آزاری به اورژانس اجتماعی خراسان‌رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۳ + فیلم مدیرکل بهزیستی خراسان‌رضوی: سال گذشته، سیر صعودی طلاق در خراسان‌رضوی متوقف شد
سرخط خبرها

جدیدترین اطلاعات از اثربخشی واکسن فایزر | کاهش مصونیت پس از دو ماه

  • کد خبر: ۸۳۳۲۷
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۱
جدیدترین اطلاعات از اثربخشی واکسن فایزر | کاهش مصونیت پس از دو ماه
طبق داده های مطالعات جدید که در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر شد، ممکن است مصونیت حاصل از واکسن فایزر در برابر کووید۱۹ پس از دو ماه کاهش یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، مطالعات جدید نشان می دهند که ممکن است مصونیت واکسن فایزر در برابر کووید۱۹ پس از دو ماه کاهش یابد هرچند این واکسن همچنان از خطر بستری شدن و مرگ بر اثر ابتلا به این ویروس به مدت حداقل شش ماه جلوگیری می کند.

محققان همچنین تاکید کردند که به رغم کاهش مصونیت واکسن فایزر پس از دو ماه، این واکسن همچنان از عوارض شدید ناشی از ابتلا به کووید۱۹ جلوگیری می کند.

در یکی از مطالعه ها در مورد واکسن فایزر، محققان در کشور قطر اثربخشی این واکسن را در برابر ابتلا به کووید۱۹ و نوع شدید این بیماری از یکم ژانویه سال جاری میلادی (۲۰۲۱) تا پنجم سپتامبر مورد ارزیابی قرار دادند.

آنها این گزارش را طبق مطالعات روی ۹۰۰ هزار فرد مبتلا به کووید۱۹ در قطر که واکسینه شده بودند، ارائه دادند.

طبق این بررسی، پس از دریافت اولین دُز واکسن فایزر، ایمنی در برابر کووید۱۹ در دو هفته اول "ناچیز" بود اما در هفته سوم به حدود ۳۷ درصد رسید و سپس مصونیت این واکسن در ماه اول پس از تزریق دز دوم به ۷۸ درصد افزایش یافت. با این حال اثربخشی این واکسن پس از این زمان به تدریج کاهش داشته و بعد از ماه چهارم این کاهش چشمگیر شد.

داده ها نشان داد که برای برخی از افراد که واکسن فایزر دریافت کرده بودند، بین پنج تا هفت ماه پس از تزریق دز دوم، مصونیت تا ۲۰ درصد کاهش یافته است.

به گفته محققان، اثربخشی این واکسن در برابر ابتلا به کووید ۱۹ در افرادی که علائم این بیماری را از خود نشان دادند بیشتر از افرادی بوده که علائم این بیماری را بروز نداده اند با این حال در هر دو مورد مصونیت واکسن فایزر در طول زمان کاهش یافته است.

به گزارش وِب ام دی، به گفته محققان، به منظور محافظت از افراد در برابر کروناویروس و سویه های مختلف آن، استراتژی های افزایش ایمنی میزبان (افراد) باید مجددا مورد ارزیابی قرار گیرند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->