بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند
سرخط خبرها

نوسازی ۲۱۰ تاکسی در مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۰

  • کد خبر: ۸۳۴۹۲
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۷
نوسازی ۲۱۰ تاکسی در مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۰
امسال روند پرداخت تسهیلات به تاکسی رانان مشهدی همچون سنوات قبلی انجام شده و با استفاده از این تسهیلات از ابتدای امسال تا امروز ۲۱۰ تاکسی در مشهد نوسازی شده است.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ بخشی از آلودگی هوای کلان شهر به منابع پخش کننده آلودگی متحرک یا همان رفت وآمد خودرو‌های سنگین و سبک مربوط است که تاکسی‌ها به دلیل حضور بیشتر در خیابان‌های شهر، در صورت فرسوده بودن می‌توانند در افزایش آلودگی شهر و البته افزایش مصرف سوخت نقش داشته باشد.

در همین راستا چندین سال است که مدیریت شهری مشهد با استفاده از اعتبارات بانکی اش به رانندگان تاکسی وام پرداخت می‌کند تا شرایط حمل ونقل عمومی سبک مشهد از نظر سن ناوگان در حد مطلوبی قرار گیرد. امسال نیز روند پرداخت تسهیلات به تاکسی رانان مشهدی همچون سنوات قبلی انجام شده و با استفاده از این تسهیلات از ابتدای امسال تا امروز ۲۱۰ تاکسی در مشهد نوسازی شده است.

مدیرعامل سازمان تاکسی رانی شهرداری مشهد در گفتگو با شهرآرا، با بیان اینکه مشهد در زمینه نوسازی ناوگان تاکسی رانی در مقایسه با دیگر شهر‌های کشور پیشرو است، اظهار کرد: متأسفانه برخی مشکلات برای نوسازی ناوگان وجود دارد که درصدد حل آن‌ها هستیم.

احمد محبی با بیان اینکه یکی از مشکلات کاری به مجموعه ایران خودرو برمی گردد و این گروه خودروسازی گاهی مسائل مربوط به تحویل خودرو و صدور پیش فاکتور‌ها را با کندی انجام می‌دهد، افزود: به تازگی مشکلاتی برای پرداخت وام داشته ایم و پرداخت تسهیلات مربوط به نوسازی که از محل اعتبارات شهرداری مشهد درحال پرداخت است، با وقفه مواجه شده، اما دراین باره مذاکراتی انجام شده است و به احتمال زیاد تا چند روز آینده این مشکل نیز برطرف می‌شود و پرداخت تسهیلات به تاکسی رانانی که نام نویسی کرده اند، به روال عادی برمی گردد.

وی با بیان اینکه حدود ۱۱ هزار تاکسی فعال در مشهد رفت وآمد و مسافران را جابه جا می‌کنند، تصریح کرد: براساس ماده ۸ قانون هوای پاک، تاکسی‌هایی که عمرشان بیش از ۱۰ سال است، جزو خودرو‌های فرسوده محسوب می‌شوند، اما باتوجه به اینکه دیوان عدالت اداری به ابطلال این ماده رأی داده است، دیگر چیزی به عنوان تاکسی فرسوده نداریم.

محبی افزود: براساس این رأی، ما نیز می‌توانیم برای خودرو‌هایی پروانه فعالیت صادر کنیم که طبق جدول ارائه شده سازمان محیط زیست معاینه فنی می‌گیرند،  اما اگر بخواهیم براساس قانون هوای پاک اعلام نظر کنیم، اینک حدود ۴ هزار دستگاه تاکسی در مشهد عمری بیش از ۱۰ سال دارند.

وی در پاسخ به اینکه آیا باتوجه به رأی دیوان عدالت اداری مشکلی برای بازسازی ناوگان تاکسی رانی پیش نمی‌آید، گفت: مشکلی پیش نخواهد آمد، زیرا تسهیلات پرداختی به تاکسی رانان مشهدی مربوط به ارگان خاصی نیست و از محل اعتبارات شهرداری مشهد پرداخت می‌شود؛ ایران‌خودرو نیز خودرویی را که برای نوسازی مورد تأیید ماست، خودرو فرسوده محسوب می‌کند و فرایند نوسازی انجام می‌شود.

مدیرعامل سازمان تاکسی رانی شهرداری مشهد با تأکید بر اینکه اکنون نگرانی ما در موضوع نوسازی افزایش قیمت خودروهاست، تصریح کرد: متأسفانه پارسال چندین بار قیمت خودرو افزایش یافت و اگر این روند امسال هم ادامه یابد، پرداخت تسهیلات و در نهایت نوسازی ناوگان بازهم با مشکل روبه رو می‌شود.

وی با اشاره به تعداد تاکسی‌های نوسازی شده در سال ۱۴۰۰ گفت: از ابتدای امسال تا امروز ۳۱۷ تاکسی‌ران مشهدی برای بهره‌مندی از تسهیلات نوسازی ناوگان تاکسی رانی نام نویسی کرده اند که از این تعداد ۲۱۰ خودرو نوسازی شده است و در مجموع پارسال و امسال ۶۹۰ تاکسی در مشهد نوسازی شده است.

وی تأکید کرد: همچنین ۱۳۰ پیش فاکتور نیز برای دریافت تاکسی‌های جدید صادر شده است و اگر از نظر قیمتی مشکلی پیش نیاید، برنامه ما این است که تا پایان سال خودرو‌های نوسازی شده ناوگان تاکسی رانی مشهد به ۴۰۰ تاکسی برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->