علت انسداد جاده چالوس از ۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ چیست؟ صالحی‌امیری: ایران‌هراسی یک حربه دروغین برای تشویش افکار عمومی جهان است ۲۹ نفر از جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی شناسایی شدند (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آزمون سراسری زبان‌های خارجی و هنر ۱۴۰۴ آغاز شد الزامی‌شدن احراز هویت دومرحله‌ای پزشکان و درمانگران در سامانه نسخه الکترونیک حوادث شغلی، دومین عامل مرگ در کشور اعدام ۲ سارق مسلح در دزفول (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خراسان رضوی: فرهنگ‌سازی ایست‌کار‌ها برای مردم اقدامی اساسی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | از فردا مشهد گرم می‌شود ۳ عامل کشنده که قلب شما را نشانه گرفته‌اند! سخنگوی دولت: نمی‌خواهیم پرداخت مرحله دوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان به تعویق بیفتد آیا مطالعه در نور کم منجر به ضعف بینایی می‌شود؟ هشدار پژوهشگران: آلودگی محیطی، تیروئید کودکان را هدف گرفته است کشف ۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در تربت‌حیدریه (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) دبیرکل خانه کارگر: مطالبات سازمان تأمین‌اجتماعی توسط دولت پرداخت نمی‌شود یک نماینده مجلس: متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را بدون تبعیض اجرایی کنید ۱۲ میلیون کارگر، بیمه‌شده‌ تأمین اجتماعی هستند | پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان بابت بیمه بیکاری در سال ۱۴۰۳ افزایش تعداد مصدومین زلزله رشتخوار خراسان رضوی (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) چرا نوجوان امروز به سواد مالی نیاز دارد؟ بهترین ویتامین برای ازبین‌بردن لک قهوه‌ای صورت تداوم وزش باد و خیزش گردوخاک در اکثر استان‌ها (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجرای برنامه مکمل‌یاری با ویتامین A برای ۲ میلیون کودک آغاز کنکور سراسری ۱۴۰۴ با رقابت ۷۳ هزار و ۳۱۱ داوطلب در مشهد و خراسان رضوی (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم تولید نسل جدید پانسمان‌ با ترکیب کورکومین و نانولوله‌های کربنی ترافیک سه‌جانبه سنگین در میدان آزادی مشهد همزمان با برگزاری کنکور (۱۱ اردیبهشت۱۴٠۴) عملیات پیچیده پلیس مشهد برای دستگیری سارقان | سارقان نقاب دار به زندان برگشتند ماراتن نوبت اول کنکور سراسری سال ۱۴۰۴ آغاز شد (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ مصدوم در مشهد درپی وقوع زلزله در رشتخوار (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعزام تیم‌های ارزیاب برای بررسی خسارت‌های زلزله رشتخوار خراسان رضوی | زمین لرزه در مشهد و کاشمر هم احساس شد (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلزله رشتخوار، مشهد را هم لرزاند (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازنشستگان: حاضریم حقوقمان را با مخالفان طرح همسان‌سازی جابجا کنیم

  • کد خبر: ۸۳۵۶۳
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۷
بازنشستگان: حاضریم حقوقمان را با مخالفان طرح همسان‌سازی جابجا کنیم
یک فعال کارگری: انتظار ما این است مجلس با تعیین منابع مالی برای اجرای طرح همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، به دل‌نگرانی‌ها و بلاتکلیفی این جامعه شریف و پیشکسوتان عرصه تولید و خودکفایی پایان دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، عیدعلی کریمی، دبیر اجرایی خانه کارگر قزوین گفت: سرنوشت لایحه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان همچنان در هاله‌ای از ابهام است و دلیلش آن است که متاسفانه برخی نمایندگان بدون درک وضعیت معیشتی بازنشستگان در اجرای لایحه سنگ‌اندازی می‌کنند.

او با بیان اینکه همواره یکی از مطالبات اصلی بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی، همسان‌سازی حقوق آن‌ها بوده است، افزود: نمایندگانی که تا قبل از انتخابات ریاست جمهوری خود را مدافع حقوق کارگران نشان می‌دادند و برای همسان‌سازی حقوق بازنشسته‌ها وعده‌های فراوان می‌دادند، اکنون چرا از زیر بار عمل به این وعده‌ها شانه خالی می‌کنند.

او گفت: انتظار ما این است مجلس با تعیین منابع مالی برای اجرای طرح همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، به دل‌نگرانی‌ها و بلاتکلیفی این جامعه شریف و پیشکسوتان عرصه تولید و خودکفایی پایان دهد.

این فعال کارگری خطاب به مخالفان طرح همسان‌سازی حقوق بازنشستگان گفت: ما بازنشستگان حاضریم فقط برای چند ماه حقوقمان را با شما مسئولان جابجا کنیم. کدامیک از شما می‌تواند با ماهی ۴ میلیون تومان هزینه‌های زندگی خانوادگی خود را تامین کند؟

دبیر اجرایی خانه کارگر با تاکید بر لزوم اقدام فوری مجلس در اجرای طرح همسان‌سازی حقوق بازنشستگان یادآور شد: برخی مخالفان لایحه همسان‌سازی بر این دیدگاهند که افزایش حقوق بازنشستگان تورم‌زاست و همسان‌سازی نباید به‌طور دائم اجرا شود و عده‌ای دیگر هم معتقدند همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید از طریق منابع خود صندوق‌های بازنشستگی و تأمین اجتماعی تأمین شود و بر منابع پایدار دولت اتکا نشود. در هر دو حالت، ساز مخالفت با اجرای این لایحه می‌زنند.

به گفته وی؛ اگر نمایندگان مجلس بخواهند تصویب دائمی شدن همسان‌سازی را به تاخیر بیاندازند یا آن را رد کنند، بزرگترین ظلم و بی‌عدالتی را در حق چند میلیون بازنشسته‌ی کم درآمد کشور روا داشته‌اند.

کریمی همچنین اظهار کرد: انتظار کارگران از مجلس این بود که وقتی این لایحه می‌آید در اولین فرصت و با بالاترین رای تصویب شود تا ما شعار انقلابیِ مجلس را بتوانیم باور کنیم. پنهان شدن پشت این چنین شعار‌هایی نه به نفع نمایندگان است و نه به نفع جامعه‌ای که اینچنین در سختی‌ها گرفتار شده و برای گذران زندگی خود با مشکلات بسیاری مواجه است.

این فعال کارگری تاکید کرد: در واقع این نگاه برخی از نمایندگان مجلس به موضوع همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، نمونه‌ی کوچکی از بی‌توجهی این دوستان به کارگران و اقشار ضعیف جامعه است.

کریمی در ادامه اظهار داشت: در عین حال بازنشستگان تامین اجتماعی می‌خواهند بدانند چه مقدار از ۸۹ هزار میلیارد بار مالی که از سوی دولت (که بدهی معوقش به تأمین اجتماعی بابت حق بیمه سهم کارفرمایی برخی اقشار و صنوف از ۳۰۰ هزار میلیارد تومان گذشته است) بابت همسان‌سازی هزینه شده است.

او با بیان اینکه نمایندگان مجلس بهتر است در مقابل حقوق معیشتی بازنشستگان و سایر اقشار ضعیف جامعه ایستادگی نکنند، اظهار داشت: نمایندگان مجلس و دولتمردان بدانند وضعیت معیشتی بازنشستگان خوب نیست و انتظار این است که در عمل ثابت کنند به فکر بازنشستگان و وضعیت زندگی و معیشت آن‌ها هستند. آن‌ها اگر قرار باشد علیه متناسب‌سازی و افزایش حقوق بازنشستگان موضع‌گیری کنند، بازنشستگان نیز ساکت نمی‌نشینند.

منبع: ایلنا


اخبار ویژه بازنشسته‌ها در لینک زیر:

instagram.com/bazneshasteh.news

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->