خبر بد برای رئال مادرید | ام‌باپه مصدوم شد ستاره بارسلونا قطعاً به ال‌کلاسیکو نمی‌رسد تیم ملی ایران و هشداری که از ولگوگراد رسید | تیم فرتوت ژنرال خسته تاریخ و ساعت رقابت هادی چوپان در فینال مسترالمپیا ۲۰۲۵ میلاد محمدی به تیم ملی دعوت شد نویر، گلر شماره‌یک بایرن می‌ماند چرا رضاییان و حسین‌زاده تعویض شدند؟ | دکترین اشتباه روی نیمکت تیم ملی ویدئو فیگور هادی چوپان در مسترالمپیا (۱۹ مهر ۱۴۰۴) | صعود گرگ پارسی به فینال اشتباهات مرگبار بیرانوند در بازی ایران-روسیه راز ثروت ۱.۴ میلیارد دلاری کریستیانو رونالدو چیست؟ بهانه‌های عجیب قلعه‌نویی بعد از باخت‌های مکرر| سرنوشت نامعلوم تیم ملی نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایران و روسیه(۱۸ مهر ۱۴۰۴)| باز هم شکست برای امیرخان فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبداللهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان پخش زنده مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

واکنش اسکوچیچ به منتقدان تیم ملی: با ۱۰ برد دیگر چه کار باید بکنم؟

  • کد خبر: ۸۳۵۸۲
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۹
واکنش اسکوچیچ به منتقدان تیم ملی: با ۱۰ برد دیگر چه کار باید بکنم؟
دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در واکنش به انتقاد‌هایی که بابت سبک بازی تیم ملی می‌شود به ۱۰ پیروزی اخیرش با تیم ملی اشاره کرده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، تیم ملی فردا مقابل کره جنوبی قرار می‌گیرد. دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران درآستانه این بازی حرف‌هایی دارد: بازی خیلی مهمی در پیش داریم. بعد از بازی با امارات انگیزه‌های زیادی داریم و حتی این انگیزه‌ها بیشتر هم شده است. برای تیم کره خیلی احترام قائل هستم، چون آن‌ها با سازماندهی خوبی در زمین ظاهر می‌شوند.

وی افزود: خوشبختانه تمام بازیکنان آماده بازی هستند و مصدوم نداریم و همه چیز را برای دیدار با کره جنوبی فراهم کردیم. در این چند روز جو خوبی در تیم حاکم شده و برای مسابقه فردا آماده خواهیم بود.

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان در خصوص اینکه از سبک بازی تیم ملی انتقاداتی می‌شود و او با وجود نتایج فوق العاده چه واکنشی به این انتقادات دارد گفت: نمی‌دانم انتظار هواداران از تیم ملی چیست. ما مقابل امارات بازی خوبی در آن آب و هوا نشان دادیم و برنده شدیم. من فقط می‌توانم با پیروزی جواب صحبت‌ها را بدهم. دیگر نمی‌دانم با ۱۰ پیروزی در مسابقات قبلی باید چه کاری انجام بدهم؟ البته هدف مشترک همه ما این است که بازی‌های بهتری را به نمایش بگذاریم و نتایج خوبی را کسب کنیم.

اسکوچیچ در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه هدف وی ارائه بازی‌های قابل قبول است یا او تنها به فکر کسب پیروزی در مسابقات فکر می‌کند گفت: نمی‌دانم چطور باید جواب این سوال را بدهم؟ ظاهرا ما بازی را مقابل امارات باخته ایم که این سوالات از من پرسیده می‌شود! ما از ۱۰ بازی گذشته حداکثر امتیازات را کسب کردیم. البته می‌دانم چرا این سوالات پرسیده می‌شود، شاید خیلی‌ها علاقه دارند جایگاه سرمربی تیم ملی را در اختیار داشته باشند و جای من باشند. البته به آن‌ها می‌گویم زمان مناسبی را برای این موضوع انتخاب نکرده اند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار کره‌ای مبنی بر اینکه چه بازیکنی از کره  نسبت به سایرین خطرناک‌تر است و دیدگاهش نسبت به آنالیز حریف چیست گفت:البته در کنفرانس خبری جای آنالیز بازیکنان رقیب نیست، ولی تیم کره بازیکنان خوبی دارد و پویایی خوبی از آن‌ها شاهد هستیم. ترجیح می‌دهم بیشتر از این در مورد تیم حریف صحبت نکنم.

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان تاکید کرد:سون بازیکن خیلی خطرناکی است، او هم پاسور است و هم گل می‌زند. این بازیکن هر لحظه می‌تواند ورق را به سود تیمش برگرداند. البته این تیم بازیکنان خیلی خوب دیگری هم در ترکیب دارد.

اسکوچیچ خاطرنشان کرد: من به تیمم باور دارم و به کاری که ما انجام می‌دهیم. این اعتماد را در خودمان می‌بینیم و مطمئن هستم با کسب نتیجه کارمان را به خوبی انجام بدهیم. امیدوارم با صحبت‌هایی که انجام دادم همه را راضی کرده باشم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->