ماجرای خوانندگی سفیر کره جنوبی در ایران مهران مدیری به دیدار اکبر زنجان‌پور رفت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) ساخت بزرگ‌ترین استودیوی تولید مجازی آسیا در ایران سید محمدرضا طاهری، شاگرد استاد شهریار، درگذشت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + علت بازگشت «سیدبشیر حسینی» به تلویزیون با «داستان شد» جایزه ادبی گنکور به «کمال داوود» نویسنده فرانسوی ـ الجزایری رسید تصاویر نعیمه نظام‌دوست در سریال «لالایی» در باب اهمیت شناسنامه هویتی خراسان رضوی صحبت‌های مدیر شبکه نسیم درباره بازدید میلیونی «بگو بخند» پخش فصل جدید «پانتولیگ» با اجرای محمدرضا گلزار اعلام زمان خاک‌سپاری «محمدحسین عطارچیان»، خوش‌نویس پیشکسوت بازیگران «گلادیاتور ۲» در ژاپن پژمان بازغی با «ترانه‌ای عاشقانه برایم بخوان» در موزه سینما دلیل خداحافظی جشنواره برلین از رسانه اجتماعی ایکس چیست؟ سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: نفوذ فرهنگ بیگانه با ارتقای آگاهی‌های عمومی و ترویج اخلاق ایرانی‌اسلامی تدبیر می‌شود نبرد یک «سیاه‌ماهی» در دل میراثی کهن | درباره فیلم کوتاه مشهدی که به سومین جشنواره میراث فرهنگی شیراز راه یافته است
سرخط خبرها

با وجود تغییر مدیر رسانه ملی چه سریال‌هایی آماده پخش تلویزیونی هستند؟

  • کد خبر: ۸۳۸۱۵
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۰
با وجود تغییر مدیر رسانه ملی چه سریال‌هایی آماده پخش تلویزیونی هستند؟
شبکه‌های مختلف سیما این روز‌ها مجموعه‌های تلویزیونی مختلفی را در دست تولید یا آماده پخش دارند که به ترتیب در کنداکتور رسانه ملی قرار خواهند گرفت. آثاری که در دوره ریاست علی عسکری؛ رئیس سابق سازمان صداوسیما ساختشان کلید خورده است. در این نوشتار نگاهی داریم به سریال‌هایی که پیش از این خبر آغاز تولیدشان رسانه‌ای شده است.

شکیبا افخمی‌راد | شهرآرانیوز - شبکه‌های مختلف سیما این روز‌ها مجموعه‌های تلویزیونی مختلفی را در دست تولید یا آماده پخش دارند که به ترتیب در کنداکتور رسانه ملی قرار خواهند گرفت. آثاری که در دوره ریاست علی عسکری؛ رئیس سابق سازمان صداوسیما ساختشان کلید خورده است.

باید دید با آغاز ریاست پیمان جبلی در این سازمان و با توجه به تأکید رهبرمعظم انقلاب بر مواردی همچون «ارتقای سطح آگاهی و معرفت عمومی»، «هدایت فرهنگی»، «تقویت روحیه و احساس هویت ملی و انقلابی»، «پراکندن امیدو نشاط» و «ترویج سبک زندگی اسلامی- ایرانی» به عنوان اولویت‌های کاری رسانه ملی، کدام یک از این مجموعه‌ها در اولویت پخش قرار می‌گیرند. در این نوشتار نگاهی داریم به سریال‌هایی که پیش از این خبر آغاز تولیدشان رسانه‌ای شده است.

دست پُر شبکه یک

در میان سریال‌های تولیدی شبکه یک، دو مجموعه «پس از آزادی» به کارگردانی محمدعلی باشه آهنگر و «۸۷ متر» ساخته کیانوش عیاری مدت هاست که آماده پخش هستند، اما روی آنتن نرفته اند. مراحل تولید سریال «پس‌ از آزادی» اسفند ۹۸ و پیش از شیوع ویروس کرونا به پایان رسید، اما درگیر شدن با موارد اصلاحی پخش آن را به تأخیر انداخته است.

آیا با تغییر مدیر رسانه ملی روند پخش سریال‌ها تغییر می‌کند؟

«پس از آزادی» که فضای خانوادگی و اجتماعی دارد و به دغدغه هایی، چون مشکلات اقتصادی، پس از آزادی از زندان و گرفتاری‌های اشتغال می‌پردازد، از حضور بازیگرانی، چون رضا داوودنژاد، اندیشه فولادوند، مرتضی اسماعیل کاشی، اصغر همت و خسرو شهراز بهره گرفته است.

سریال «۸۷ متر» دیگر مجموعه پشت خط مانده شبکه یک است که پخشش بار‌ها به تعویق افتاده. این سریال ۴۰ قسمتی با حضور بازیگرانی، چون علی دهکردی، مهران رجبی، فریبا کامران، شهین تسلیمی، حسین سلیمانی، دیبا زاهدی و زنده یاد حسین محب اهری داستان دو خانواده را روایت می‌کند که صبح روز اسباب کشی به خانه جدید، متوجه می‌شوند فروشنده، این خانه ۸۷ متری را به هردو آن‌ها فروخته است.

آیا با تغییر مدیر رسانه ملی روند پخش سریال‌ها تغییر می‌کند؟

شبکه یک، دو مجموعه طنز «خوشنام» به کارگردانی علیرضا نجف زاده و «خودخواسته» به کارگردانی علیرضا‌بذرافشان را هم دردست ساخت دارد که جزو معدود مجموعه‌های طنز تلویزیون محسوب می‌شود.

«خوشنام» از حضور بازیگرانی، چون حمید لولایی، هومن حاجی عبدالهی، شهره لرستانی، سحر ولدبیگی و عباس جمشیدی فر بهره گرفته که در بسیاری از آثار کمدی تلویزیون به ایفای نقش پرداخته اند. انتخاب بازیگران این سریال همچنان ادامه دارد از این رو بعید است که «خوشنام» به زودی در فهرست پخش تلویزیون قرار گیرد.

«خودخواسته» هم که در ژانر کمدی معمایی ساخته می‌شود اواخر پاییز یا اوایل زمستان به آنتن تلویزیون می‌رسد. این مجموعه روایت تاریخی در دو برهه زمانی است و از بازیگران آن می‌توان به ثریا قاسمی، علیرضا آرا، حسین پاکدل، باربد بابایی و محمد نادری اشاره کرد. «جشن سربرون» به کارگردانی مجتبی راعی دیگر سریال شبکه یک هم برای پخش در ماه‌های پایانی سال آماده می‌شود. این سریال یک کار ملودرام است که قصه آن در اواخر دوره قاجار می‌گذرد. لاله اسکندری هنرمند خراسانی از بازیگران «جشن سربرون» است که درکنار حسین محجوب، محمود پاک نیت، نادر فلاح، فرخ نعمتی و داریوش کاردان به ایفای نقش می‌پردازد.

باکس خالی شبکه دو در آبان

چندی پیش بود که مدیر گروه فیلم و سریال شبکه دو از «نوار زرد ۲»، «از سرنوشت‌۴»، «شب بیدار»، «تب و تاب» به عنوان سریال‌های در دست ساخت این شبکه یاد کرد. براساس گفته‌های او «نوار زرد ۲» به کارگردانی سروش محمدزاده، سینماگر مشهدی نزدیک‌ترین گزینه به پخش است که آذر روی آنتن می‌رود. فصل اول این مجموعه در سال ۱۳۹۶ از سوی پوریا‌آذربایجانی با مضمونی جنایی- پلیسی ساخته شد و حال فصل دوم آن با تغییر کارگردان تولید می‌شود.

محمدزاده که ساخت سریال‌های «سیاوش» (در شبکه نمایش خانگی) و «هم بازی» (در شبکه دو) و فیلم سینمایی «چهارشنبه» را در کارنامه دارد، در «نوار زرد ۲» با بازیگرانی، چون بانیپال شومون، حسام محمودی، پوریا پورسرخ، محمود پاک نیت، پورانداخت مهیمن، حسین پاکدل و امیرحسین صدیق همکاری کرده است. فصل دوم سریال «نوار زرد» مانند فصل اول به غیر از داستان دنباله داری که دارد، در هر قسمت قصه‌ای پلیسی- جنایی را راویت می‌کند.

آیا با تغییر مدیر رسانه ملی روند پخش سریال‌ها تغییر می‌کند؟

«از سرنوشت ۴» اثر محمدرضا خردمندان که در ۵۰ قسمت تولید می‌شود در زمستان به آنتن خواهد رسید. عمده‌ترین مسئله‌ای که در این فصل از سریال دنبال می‌شود، موانع تولید داخلی بر سر راه جوانان است که با حضور بازیگرانی مانند دارا حیایی، فاطمه بهارمست، مجید واشقانی، لیلا بلوکات، سولماز غنی و مائده طهماسبی روایت می‌شود. حسین پاکدل، نیز که یکی از پرکارترین بازیگران این روز‌های تلویزیون است نیز در این اثر حضور دارد.

مجموعه‌های «شب بیدار» و «تب و تاب» هم قرار است بعد از رمضان ۱۴۰۱ در جدول پخش سریال‌های شبکه دو قرار گیرند. براساس زمان بندی که برای پخش سریال‌های شبکه دو عنوان شده، به نظر می‌رسد این شبکه بعد از پایان سریال «درکنار پروانه ها» مجموعه جدیدی را حداقل تا آذر روی آنتن نبرد.

سریال‌های اجتماعی شبکه سه

درحالی که در سال‌های گذشته بیشتر سریال‌های شبکه سه رنگ و بوی کمدی داشت، اما چندی است این شبکه به پخش سریال‌های اجتماعی و امنیتی روی آورده است و به نظر می‌رسد این مسیر همچنان ادامه داشته باشد. مگر آنکه با آمدن رئیس جدید صداوسیما تغییری در روند کاری این شبکه ایجاد شود.

آیا با تغییر مدیر رسانه ملی روند پخش سریال‌ها تغییر می‌کند؟

سریال «سرجوخه» به کارگردانی احمد معظمی که چندی است تیزرش از شبکه سه پخش می‌شود و قرار است با پایان سریال «هم سایه» روی آنتن برود، در ژانر امنیتی- اجتماعی ساخته شده. «سرجوخه» با روایت دو قصه موازی، به زندگی دو شخصیت غلامرضا و کیان که از دو طبقه اجتماعی مختلف با انگیزه‌ها و کشمکش‌های متفاوت هستند می‌پردازد که هر دو در راه رسیدن به عشق موانع و اتفاقات زیادی سر راهشان قرار می‌گیرد که روند رسیدن را کندتر و جذابیت قصه را بیشتر می‌کند.

نازنین کیوانی، بازیگر مشهدی نیز در نقش یک اینفلوئنسر مقابل دوربین «سرجوخه» رفته است. او تجربه بازی در سریال شبکه نمایش خانگی «احضار»، مجموعه «مینو» و فیلم سینمایی «ما همه با هم هستیم» را در کارنامه دارد. سریال تلویزیونی «بی نشان» به کارگردانی راما قویدل نیز از مجموعه‌های درحال تولید در شبکه سه است. در این مجموعه پرویز فلاحی پور، نقش خبرنگار پیشکسوتی با نام «شهاب» را ایفا می‌کند که در تلاش است کار خود را متعهدانه انجام بدهد و به اصول و تعهد خود به عنوان یک فعال رسانه وفادار بماند. مجید واشقانی و نیلوفر پارسا، ۲ بازیگر دیگر این مجموعه ۳۰ قسمتی هستند.

آیا با تغییر مدیر رسانه ملی روند پخش سریال‌ها تغییر می‌کند؟

سریال «اپیدمی» که به روز‌های ابتدایی بحران کرونا و تلاش شبانه روزی کادر درمان و نیرو‌های جهادی که برای مقابله با آن می‌پردازند، از دیگر تولیدات شبکه سه است. محسن قصابیان بازیگر خراسانی که سال گذشته با فیلم «منصور» در جشنواره فیلم فجر حضور داشت در این مجموعه در نقش «فرمانده ابراهیم» به ایفای نقش می‌پردازد. در سریال «اپیدمی» علاوه بر قصابیان بازیگران دیگری، چون مهدی فخیم زاده، فریبا متخصص، سیامک اطلسی، نیلوفر رجایی و کورش سلیمانی به ایفای نقش می‌پردازند. این مجموعه همچنین در سه فصل جلوی دوربین می‌رود. کارگردان فصل اول آن سید سجاد حسینی، کارگردان فصل دوم محمد علیزاده و کارگردان فصل سوم محمد صادق بکتاشیان است.

شروع پخش سریال جدید

شبکه پنج تنها شبکه‌ای است که کنداکتور سریال هایش با آغاز ماه ربیع الاول تغییر کرد. این شبکه این روز‌ها فصل سوم مجموعه تلویزیونی «روزگار جوانی» به کارگردانی اصغر توسلی را روی آنتن برده است. مجموعه‌ای که به قصه زندگی جوانان دهه ۷۰ و ۸۰‌ می‌پردازد و از حضور بازیگرانی، چون بیوک میرزایی، آریا توسلی، سعید زارعی، سینا کرمی، امیر مسعود واعظ، عیسی حسینی و بازیگران مهمان رسول نجفیان، زهرا داودنژاد، لاله صبوری، سیاوش چراغی پور و محمد الهی، بازیگر مشهدی بهره گرفته است. شبکه پنج سریال «رعدوبرق» به کارگردانی بهروز افخمی را هم آماده نمایش دارد. این مجموعه قرار بود در ماه رمضان روی آنتن برود که این اتفاق نیفتاد. پیش بینی می‌شود سریال جدید افخمی بعد از پایان «روزگار جوانی» به آنتن برسد.

سریال‌های توقیفی

آیا با تغییر مدیر رسانه ملی روند پخش سریال‌ها تغییر می‌کند؟

به غیر از دو سریال «پس از آزادی» و «۸۷ متر» که وضعیت نمایششان نامشخص است، صداوسیما چندین سریال آماده نمایش دیگر هم دارد که به نوعی توقیف شده اند. مجموعه کمدی «کتونی زرنگی» از جمله این سریال هاست که قرار بود از ۱۱ بهمن ۱۳۹۸ از شبکه ۳ روی آنتن برود، اما پخشش کنسل شد. مجموعه‌ای که از حضور هدایت هاشمی و برزو ارجمند هنرمندان مشهدی بهره گرفته است.

دیگر سریالی که با تغییر مدیریت صداوسیما شاید بتواند شانس نمایش پیدا کند، مجموعه «ساموبندری» است. تصویربرداری سریال «ساموبندری» به کارگردانی ابراهیم  فروزش سال ۱۳۹۷ در لوکیشن‌هایی واقع در بندر بوشهر انجام شده و در آن بازیگرانی نظیر حسن پورشیرازی، مائده طهماسبی، علی اوسیوند و مهدی فقیه به ایفای نقش پرداخته اند. سریال پربازیگر «سرزمین کهن» ساخته کمال تبریزی که سال ۱۳۹۲ توقیف شد، قرار بود سال ۱۳۹۶ دوباره روی آنتن برود، اما این اتفاق رخ نداد. باید دید پیمان جبلی که شعار این دوره سازمان صداوسیما را رسانه هویت محور و عدالت گستر دانسته است، برنامه‌ای برای تعیین تکلیف این مجموعه‌ها که از بیت المال برای ساخت آن‌ها خرج شده، دارد یا خیر.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->