وضعیت بغرنج مهدی طارمی در یونان+ ویدیو| تعویضی بی‌فایده! رفتار عجیب تیم هندی برای حضور در ایران| بازی سپاهان به خارج از کشور می‌رود؟ خلع سلاح پرسپولیس به دست خودی ها؛ دورسون، آل کثیر و امیری بدون جانشین جدول هفته پنجم لیگ برتر| تراکتور اوج گرفت، پرسپولیس و استقلال عقب ماندند نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های اتلتیکو و رئال مادرید | شکست تلخ آلونسو در لالیگا (۵ مهر ۱۴۰۴) نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های برنتفورد و منچستریونایتد | شیاطین روی اعصاب هواداران (۵ مهر ۱۴۰۴) بازگشت آقاسی به تمرینات آبی‌ها پخش زنده بازی برنتفورد مقابل منچستریونایتد (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی لیورپول و کریستال‌پالاس (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین خطیبی در آستانه جدایی از مس پخش زنده بازی منچسترسیتی و برنلی (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین درخواست ایران برای تعلیق عضویت رژیم صهیونیستی در کمیته بین‌المللی پارالمپیک ولاهوویچ در آستانه جدایی از بانوی پیر! بنزما دوباره شاگرد مورینیو می‌شود حیدریان، جدی‌ترین گزینه نیمکت استقلال نازون ۲۷۰ دقیقه در حسرت گلزنی تمجید متفاوت آموریم از ستاره جدید تیمش | امبومو می‌تواند رهبر جدید یونایتد باشد داستان تکرار هندی‌ها برای سفر به ایران | ۳ امتیاز آسیایی در جیب سپاهان؟ آمار و ارقام به‌ضرر پرسپولیس | تاریخ می‌گوید پرسپولیس قهرمان نمی‌شود!
سرخط خبرها

کاظمی: می‌خواهم مونیخ سکوی پرتاب جوانان والیبال ایران شود

  • کد خبر: ۸۳۸۵۴
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۰
کاظمی: می‌خواهم مونیخ سکوی پرتاب جوانان والیبال ایران شود
مربی سابق تیم ملی والیبال ایران قصد دارد از بازیکنان جوان ایرانی در تیم مونیخ استفاده کند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، پرویز کاظمی بازیکن و مربی سابق تیم‌ملی والیبال ایران از نخستین ایرانیانی است که در شرق اروپا به ویژه آلمان و دانمارک مربیگری کرده و سابقه طولانی در هدایت تیم‌های حرفه‌ای دارد. او بتازگی سرمربی تیم جی کی مونشن مونیخ شده تا این تیم را از لیگ یک ژرمن‌ها به بوندس لیگا برساند.
کاظمی درباره استفاده از بازیکنان ایرانی در آلمان گفتک تیم‌های بزرگی، چون برلین که مدیریت آن را کاوه نیرومند از مردان بسیار با نفوذ والیبال آلمان برعهده دارد تا کنون تمایلی برای دعوت از بازیکنان ایرانی از خود نشان نداده و با اینکه چند بار با ایشات صحبت کرده بودم، اما نتیجه نداد، چون تیم‌های آلمانی ترجیح می‌دهند از کشور‌های اطراف بازیکن بگیرند تا رفت و آمد و هزینه‌های آن‌ها کمتر باشد در ثانی آن‌ها حاضر نیستند برای بازیکنان تاپ ایرانی هزینه کنند.
کاظمی در ادامه گفت:، اما من برای تیم‌مونیخ در صدد هستم دو سه بازیکن جوان ایرانی را استخدام کنم و قصد دارم در این باره با بهروز عطایی سرمربی تیم‌ملی نیزمشورت کنم، تلاش من این است که از موقعیت تیم مونیخ سکوی پرتابی برای جوامان مستعد ایرانی بسازم که امیدوارم عطایی هم همکاری کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->