دستگیری عوامل شهادت ماموران حافظ آرای مردم در سیستان‌وبلوچستان  آمار‌های اعتیاد در کشور مربوط به دهه ۹۰ است قتل شرور غرب تهران به دست یک مجرم سابقه دار اعترافات تکان دهنده قاتل چاقوکش کارهای مهمی که باید پس از سرقت گوشی انجام دهید قتل پسر همسایه به خاطر یک دختر ربودن زن جوان از خودروی همسرش +جزییات خودکشی متهم به سرقت از صندوق امانات بانک ملی ۱۲ هزار تماس مزاحمتی با آتش‌نشانی مشهد طی یک ماه! دستگیری پسری که مادرش را به خاطر سرزنش دیگران به قتل رساند + عکس موبایل‌قاپ حرفه‌ای در مشهد به دام افتاد (۱۶ تیر ۱۴۰۳) دستگیری ۱۱ سرشاخه یک شرکت هرمی در مشهد ۱۰ فایده گریه کردن | تا چه حد مجازیم که گریه کنیم؟ انجام مشاوره‌ ژنتیک در مرحله‌ پیش‌ از ازدواج، به همه‌ زوجین توصیه می‌شود درباره لطفعلی خان زند از تاج گذاری تا مرگ | یک تراژدی خون بار در چهار پرده یکی از راه‌های سوء استفاده از قانون معافیت سربازی سد شد آیا ضعف در برقراری ارتباط با دیگران سبب جذب همزیستی با حیوانات می­ شود؟ آداب سفر در فصل گرما جزئیات شهریه مدارس؛ شروع از ۱۰ میلیون تومان | شهریه ۲۵ درصد مدارس بالای ۳۰ میلیون تومان ابتلا به کیست مویی در بین مردان شیوع بیشتری دارد 
سرخط خبرها

شیوه جدید کلاهبرداری واتساپی از شهروندان + فیلم و جزئیات

  • کد خبر: ۸۴۰۳۵
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۳
شیوه جدید کلاهبرداری واتساپی از شهروندان + فیلم و جزئیات
رئیس پلیس فتای استان البرز شیوه جدید کلاهبرداران واتساپی را اعلام کرد و گفت: ۲۰۰ مالباخته تاکنون شناسایی شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ رسول جلیلیان در مورد شگرد جدید کلاهبرداران با استفاده از نرم افزار موبایلی واتساپ اظهار داشت: مجرمان و کلاهبرداران با تغییر شیوه کلاهبرداری به استفاده از واتساپ روی آورده‌اند و بااستفاده از این پیام رسان پرمخاطب در تلاش بوده‌اند سودجویی کنند.



جلیلیان افزود: این متهمان باقرار دادن آرم صدا و سیما از طریق واتساپ با افراد به بهانه برنده شدن در مسابقات تلویزونی و رادیویی تماس می‌گیرند و به این وسیله اعتماد مخاطب خود را جلب می‌کردند.

رئیس پلیس فتای استان البرز در ادامه تاکید کرد: کلاهبرداران برای اینکه بتوانند اطلاعات مخاطبان را به دست آورند به آن‌ها اعلام می‌کردند که هزینه سفر به عتبات عالیات جایزه نقدی است که باید به حساب برنده واریز شود و به این ترتیب اطلاعات قربانیان را به دست می‌آوردند.

جلیلیان با بیان اینکه به نوعی با مهندسی اجتماعی و چرب زبانی و اجرایی سناریو‌های ساختگی افراد  را ترغیب می‌کنند که رمز همراه بانک مالباختگان در اختیار فرد کلاهبرار قرار گیرد، عنوان کرد: بعد از این اقدام حساب این افراد به صورت اینترنتی تخلیه می‌شود.

رئیس پلیس فتای استان البرز با اشاره به اینکه با تلاش افسران پلیس فتا ۴ باند فعال در این زمینه در البرز متلاشی شدند، گفت: ۱۲ متهم در این چهار باند فعالیت داشتند که تاکنون ۲۰۰ نفر از شکات این شیوه کلاهبرداری شناسایی شدند.

وی با بیان اینکه شهروندان مراقب این گونه کلاهبرداری‌ها باشند و رمز کارت‌های خود را در اختیار افراد قرار ندهند، ادامه داد: تاکنون ۳ میلیارد تومان حجم کلاهبرداری انجام شده توسط این باند‌ها است که قطعاً بر تعداد شکات افزوده می‌شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->