اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند واژگونی خودرو در محور نیشابور به مشهد یک فوتی برجای گذاشت (۶ آبان ۱۴۰۴) خسروپناه: منتظر پیشنهاد‌های بهزیستی برای حمایت از معلولان هستیم کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوای خراسان رضوی برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) اجرای پروژه تأمین آب شرب مشهد از رشته‌کوه هزارمسجد با ۴ سازه اصلی و تونل ۸.۵ کیلومتری + فیلم مهاجرت پرستاران، چالشی فراتر از مسائل معیشتی در خراسان رضوی و مشهد قوی‌ترین سموم بیماری‌زا در مواد غذایی فاسد و کپک‌زده هستند رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی: اگر اقدام فوری نشود، کالابرگ در حد شعار می‌ماند مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: آموزش‌ و پرورش باید از نگاه صرف آموزشی خارج شود و به جایگاه فرهنگی خود بازگردد معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش: تأکید رئیس‌جمهور بر عدالت آموزشی است | آموزش باکیفیت برای همه کودکان ایرانی تصویب طرح حمل سلاح محیط‌بانان در مجلس تأسیس اولین هنرستان سمپادی در مشهد | تعداد مراکز سمپاد در خراسان رضوی به ۵۲ رسیده است مصرف بیش از حد ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را افزایش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) | مشهد اندکی خنک می‌شود اهدای اعضای کودک ۱۱ ساله مشهدی، به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آبان ۱۴۰۴) مقاوم‌سازی ۶۰ درصد پل‌های جاده‌ای خراسان رضوی دربرابر سیل و زلزله تا پایان سال ۱۴۰۵ یک آتش کوچک برای تهیه چای، جنگل ارس خراسان رضوی را سوزاند | آتش‌سوزی ۱۵ هکتار از اراضی هزارمسجد ثبت بیش از ۲ هزار پرونده قضایی مربوط به رمزارز‌ها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ سامانه بارشی از پنجشنبه (۸ آبان ۱۴۰۴) وارد کشور می‌شود | پیش‌بینی اولین باران پاییزی در خراسان رضوی شیر گیاهی را جایگزین شیر گاو کنیم؟ عفونت ادراری در کودکان، زنگ‌خطری جدی برای سلامت کلیه‌ها همه چیز درمورد آزمون دکتری ۱۴۰۵ + جزئیات ثبت‌نام و سهمیه‌ها راهکار‌های واقعی برای مقابله با خشکی پوست در سرما | چرا بیشتر کرم‌ها جواب نمی‌دهند؟ سازمان غذا و دارو: از قارچ‌های خودرو در طبیعت به هیچ وجه استفاده نکنید ادعای شاکی پرونده بازیگر سینما: پیشنهاد ۵۰ میلیارد تومانی داد تا شکایت نکنم افزایش مسمومیت کودکان با مواد شبه‌تریاک در سال‌های اخیر مخلوط سفیدکننده‌ها، قاتل خاموش خانه!
سرخط خبرها

اجرای حکم اعدام «آرمان عبدالعالی» متوقف شد + بیانیه مادر «غزاله» (۲۴ مهر ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۸۴۱۴۷
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۸
  • ۲
اجرای حکم اعدام «آرمان عبدالعالی» متوقف شد + بیانیه مادر «غزاله» (۲۴ مهر ۱۴۰۰)
شاهین صمدپور، خبرنگار و مجری سابق تلویزیون با انتشار استوری در صفحه اینستاگرامش از به تعویق افتادن حکم قصاص آرمان عبدالعالی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، شاهین صمدپور، خبرنگار و مجری سابق تلویزیون با انتشار استوری در صفحه اینستاگرامش از به تعویق افتادن حکم قصاص آرمان عبدالعالی خبر داد.

آنطور که اعلام شده بود آرمان روز شنبه پای چوبه دار خواهد رفت، اما ساعتی پیش شاهین صمدپور اعلام کرد که اجرای حکم باز هم به تعویق افتاده تا به این لحظه دلیلی برای این تعویق بیان نشده است.

اجرای حکم اعدام «آرمان عبدالعالی» متوقف شد + بیانیه مادر «غزاله» (۲۴ مهر ۱۴۰۰)
در فاصله کوتاه تا اجرای حکم قصاص آرمان عبدالعالی باز هم اجرای حکم او به تعویق افتاد به گفته شاهین صمدپور آرمان از سلول انفرادی به بند منتقل شده است. مادر غزاله هم ساعاتی پیش بیانیه‌ای منتشر کرد.

اجرای حکم اعدام «آرمان عبدالعالی» متوقف شد + بیانیه مادر «غزاله» (۲۴ مهر ۱۴۰۰)
آرمان روز ۱۴ اسفند سال ۹۲، درحالی‌که ۱۰ روز تا ۱۸ سالگی‌اش مانده بود غزاله، دختر مورد‌علاقه‌اش را که به خانه‌شان دعوت کرده بود به قتل رساند. طولی نکشید پسر جوان به اتهام قتل بازداشت شد و در اعترافاتش گفت، چون دختر مورد‌علاقه‌اش قصد مهاجرت داشته با او درگیر شده و این حادثه اتفاق افتاده است.

او مدعی شد بعد از حادثه پیکر مقتول را در سطل زباله انداخته است و به این ترتیب پیکر غزاله هیچ‌وقت کشف نشد. آرمان ۲ مرتبه در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه و هردو بار به قصاص محکوم شد. حکمی که با تأیید در دیوان عالی کشور و انجام مرحله استیذان قطعی شد. او تاکنون چند مرتبه برای اجرای حکم به قرنطینه منتقل شده و حتی یک‌بار پای چوبه دار رفته، اما هر بار اجرای حکم به تعویق افتاده است.

منبع: برترین‌ها


بیشتر بخوانید:

آیا «آرمان عبدالعالی» اعدام می‌شود؟ | سرانجام پرونده جنجالی قتل «غزاله شکور»

تلاش قوه قضائیه برای نجات آرمان عبدالعالی| قاتل هم نمی‌داند جسد کجاست

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۸
1
0
سلام خدمت مادرو پدر غزاله .درکتون میکنم واقعا حق باشماست.ولی شما این پسر بچه رو ببخشید بچگی کرده نفهمیده .بازهم بهش فرصت بدین .واز ش بگذرین .تو این هشت سال زجرآور. واقعا زجرشو کشیده .ببینید هی تا یک قدمی مرگ و چوبه دار رفته باز برگشته .حتما یه حکمتی بوده .من یه زن باردارم .ازشما پدرومادر مهربان و دلسوز خواهش میکنم .آرمان و ببخشید و از گناهش بگذرید.
سپیده
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۵
نباید یکطرفه به قاضی رفت ،
قاتل بخاطر کاری که مرتکب شده حقش تحمل عذاب هست .
پدر و مادر غزاله بخاطر کاری که انجام ندادند عذاب می کشند .
عذابی که پدر و مادرمقتول ها بخصوص می کشند بدون شک کسی نمی تونه درکش کنه
پس منصافه نیست که در مورد این نو جنایت ها و پرونده ها قضاوت کنیم
وقتی حرف از حق گفته میشه باید هیچ دخالتی کسی نکنه چون حق انتخاب با نظراولیای دم مقتولین هست
و اگر قبل و یا بعد حکم قصاص دخالت یا نظری بر خلاف نظر کسی که با ید انتخاب کنه بدهیم توهین و خطای بزرگی کردیم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->