جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا مقرری بیمه بیکاری و مستمری برای تمام کارگران و خانواده‌های متوفیان بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی حادثه بندر شهید رجایی پوشش سلامت ۳۰ میلیون نفر با اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع افزایش تعداد جان‌باختگان طوفان تهران + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش نظام سلامت با بازارسیاه نوبت دهی برخی منشی‌های پزشکان از زندان برای قتل تا زندان برای دزدی نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد دستگیری متهمان قتل نوجوان مشهدی در کمتر از ۴۸ ساعت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین آمار از طوفان تهران: یک کشته و ٢۴ مصدوم (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جست‌وجوی مصدومان حادثه بندر رجایی با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اجرای حکم اعدام «آرمان عبدالعالی» متوقف شد + بیانیه مادر «غزاله» (۲۴ مهر ۱۴۰۰)

  • کد خبر: ۸۴۱۴۷
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۸
  • ۲
اجرای حکم اعدام «آرمان عبدالعالی» متوقف شد + بیانیه مادر «غزاله» (۲۴ مهر ۱۴۰۰)
شاهین صمدپور، خبرنگار و مجری سابق تلویزیون با انتشار استوری در صفحه اینستاگرامش از به تعویق افتادن حکم قصاص آرمان عبدالعالی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، شاهین صمدپور، خبرنگار و مجری سابق تلویزیون با انتشار استوری در صفحه اینستاگرامش از به تعویق افتادن حکم قصاص آرمان عبدالعالی خبر داد.

آنطور که اعلام شده بود آرمان روز شنبه پای چوبه دار خواهد رفت، اما ساعتی پیش شاهین صمدپور اعلام کرد که اجرای حکم باز هم به تعویق افتاده تا به این لحظه دلیلی برای این تعویق بیان نشده است.

اجرای حکم اعدام «آرمان عبدالعالی» متوقف شد + بیانیه مادر «غزاله» (۲۴ مهر ۱۴۰۰)
در فاصله کوتاه تا اجرای حکم قصاص آرمان عبدالعالی باز هم اجرای حکم او به تعویق افتاد به گفته شاهین صمدپور آرمان از سلول انفرادی به بند منتقل شده است. مادر غزاله هم ساعاتی پیش بیانیه‌ای منتشر کرد.

اجرای حکم اعدام «آرمان عبدالعالی» متوقف شد + بیانیه مادر «غزاله» (۲۴ مهر ۱۴۰۰)
آرمان روز ۱۴ اسفند سال ۹۲، درحالی‌که ۱۰ روز تا ۱۸ سالگی‌اش مانده بود غزاله، دختر مورد‌علاقه‌اش را که به خانه‌شان دعوت کرده بود به قتل رساند. طولی نکشید پسر جوان به اتهام قتل بازداشت شد و در اعترافاتش گفت، چون دختر مورد‌علاقه‌اش قصد مهاجرت داشته با او درگیر شده و این حادثه اتفاق افتاده است.

او مدعی شد بعد از حادثه پیکر مقتول را در سطل زباله انداخته است و به این ترتیب پیکر غزاله هیچ‌وقت کشف نشد. آرمان ۲ مرتبه در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه و هردو بار به قصاص محکوم شد. حکمی که با تأیید در دیوان عالی کشور و انجام مرحله استیذان قطعی شد. او تاکنون چند مرتبه برای اجرای حکم به قرنطینه منتقل شده و حتی یک‌بار پای چوبه دار رفته، اما هر بار اجرای حکم به تعویق افتاده است.

منبع: برترین‌ها


بیشتر بخوانید:

آیا «آرمان عبدالعالی» اعدام می‌شود؟ | سرانجام پرونده جنجالی قتل «غزاله شکور»

تلاش قوه قضائیه برای نجات آرمان عبدالعالی| قاتل هم نمی‌داند جسد کجاست

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۸
1
0
سلام خدمت مادرو پدر غزاله .درکتون میکنم واقعا حق باشماست.ولی شما این پسر بچه رو ببخشید بچگی کرده نفهمیده .بازهم بهش فرصت بدین .واز ش بگذرین .تو این هشت سال زجرآور. واقعا زجرشو کشیده .ببینید هی تا یک قدمی مرگ و چوبه دار رفته باز برگشته .حتما یه حکمتی بوده .من یه زن باردارم .ازشما پدرومادر مهربان و دلسوز خواهش میکنم .آرمان و ببخشید و از گناهش بگذرید.
سپیده
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۵/۰۵
نباید یکطرفه به قاضی رفت ،
قاتل بخاطر کاری که مرتکب شده حقش تحمل عذاب هست .
پدر و مادر غزاله بخاطر کاری که انجام ندادند عذاب می کشند .
عذابی که پدر و مادرمقتول ها بخصوص می کشند بدون شک کسی نمی تونه درکش کنه
پس منصافه نیست که در مورد این نو جنایت ها و پرونده ها قضاوت کنیم
وقتی حرف از حق گفته میشه باید هیچ دخالتی کسی نکنه چون حق انتخاب با نظراولیای دم مقتولین هست
و اگر قبل و یا بعد حکم قصاص دخالت یا نظری بر خلاف نظر کسی که با ید انتخاب کنه بدهیم توهین و خطای بزرگی کردیم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->