رمزگشایی ۲ سرقت میلیاردی منزل در مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) برگزاری نشست کارگروه پیشگیری از مخاطرات چهارشنبه‌ سوری تحویل سال ۱۴۰۴ چه ساعتی است؟ بازسازی صحنه قتلی که سال گذشته اتفاق افتاده بود | اعترافات «حسین قلعه» در «قلعه جغری» پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما طی دو روز آینده هر ۴۳ ثانیه، یک فرد در جهان خودکشی می‌کند زوج‌های نابارور چه خدماتی از تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند؟ تأکید شینا انصاری بر لزوم حمایت حقوقی از محیط‌بانان افزایش ساعت کاری مراکز تعویض پلاک در آستانه نوروز ۱۴۰۴ آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعتراف به قتل زن صاحبخانه با وسوسه سرقت طلا بارش برف و باران طی امروز و فردا در ۱۵ استان (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی خبر داد: نیمی از کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ سپرده شدند کشف جسد جوان ۳۰ ساله سبزواری از استخر پرورش ماهی + فیلم(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) صرفه‌جویی ۷۵۰ میلیارد تومانی، با اصلاح سیستم روشنایی معابر سطح شهر مشهد اجرای پروژه نوسازی روشنایی شهر مشهد نویدبخش صرفه‌جویی انرژی است امضای قرارداد نوسازی روشنایی شهرستان مشهد با سرمایه‌گذاری ۶۶۰ میلیارد تومانی صرفه‌جویی ۷۵درصدی مصرف برق مشهد با استفاده از تکنولوژی نوین ال‌ای‌دی + ویدئو قبل از جراحی بینی از اصالت دستگاه‌های پزشکی مطمئن شوید! جنایت خونین پسر ۱۸ ساله مست در تهرانسر(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط دلبر، ماده یوز توران پایدار است کشف ۲۹۰ کیلوگرم مواد مخدر در گمرک دوغارون تایباد (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) تنبیه بدنی دانش‌آموزان با شیلنگ | فرد خاطی به تخلفات اداری معرفی شد+ویدئو جسد کشاورز ۷۰ ساله اهل فریدونکنار در رودخانه کشف شد صدور هشدار سطح زرد هواشناسی برای خراسان رضوی (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) چه کسانی از شرکت در آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۴، محروم شدند؟ اجرای مانور مشترک نظارت بر پاکسازی کالا‌های قاچاق در مشهد (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) توصیه‌ای برای بهبود خواب سالمندان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | آلودگی هوا در راه مشهد کاهش مراجعات اهداکنندگان خون در روزهای پایانی سال شمار جان‌باختگان گازگرفتگی در خراسان‌رضوی ۱۹ درصد کاهش یافت (۱۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آب مروارید چیست؟ + علائم و راه‌های پیشگیری

  • کد خبر: ۸۴۲۷۷
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۰
آب مروارید چیست؟ + علائم و راه‌های پیشگیری
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنوان این مطلب که جراحی آب مروارید عمل کم خطر و بسیار موثر است، گفت: زمان عمل آب مروارید با توجه به نیاز و شرایط هر فرد متفاوت است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد حسن عالم زاده انصاری، با اشاره به اینکه آب مروارید، کدر شدن عدسی چشم است که منجر به مشکلات بینایی می‌شود، اظهار کرد: در مراحل اولیه، استفاده از نور قوی و عینک، مشکلات بینایی ناشی از آب مروارید را کمتر می‌کند، اما در مراحل بعدی بیماری، انجام جراحی برای بهبود بینایی ضرورت دارد.

وی با اشاره به این موضوع که امروزه عمل جراحی آب مروارید کم خطر و بسیار مؤثر است، افزود: عمل آب مروارید عمل اورژانسی نیست، ولی باید در زمان مشخص خود انجام شده و تا حد ممکن به تعویق نیفتد.

عضو هیات علمی دانشگاه با اشاره به این که اگر چنانچه عمل آب مروارید زودتر از موعد مشخص نیز انجام شود مشکلاتی در پی خواهد داشت ادامه داد: مسئله‌ای که وجود دارد این است که اگر زودتر از موعد مشخص اقدام به انجام عمل جراحی آب مروارید کنیم، اصطلاحاً عدسی نرسیده است و بیمار دچار مشکلات دیگری خواهد شد.

عالم زاده شایع‌ترین علائم بروز آب مروارید را تار شدن یا محو شدن بینایی، حساس شدن به روشنایی، کم رنگ شدن یا محو شدن رنگ‌ها، دید کم در شب، دو بینی یا چند بینی و افزایش دید نزدیک، تغییر مداوم شماره عینک و یا لنز تماسی ذکر کرد و ادامه داد: این علامت‌ها می‌تواند ناشی از سایر بیماری‌های چشمی نیز باشد، بنابراین اگر دچار هر یک از این علائم شدید حتماً به چشم پزشک مراجعه کنید.

این متخصص چشم پزشکی با اشاره به اینکه در مراحل اولیه آب مروارید، وضعیت بینایی با استفاده از عینک، عدسی‌های بزرگ نما و نور‌های قوی‌تر بهبود می‌یابد گفت: اگر این تدابیر کمک کننده نباشد، جراحی تنها راه درمان است که شامل خارج کردن عدسی کدر شده و جایگزینی آن با عدسی مصنوعی است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: زمان عمل آب مروارید با توجه به نیاز و شرایط هر فرد متفاوت است.

وی ادامه داد: اگر عمل آب مروارید در زمان خود انجام نشود عدسی که باید در زمانی مشخص از چشم برداشته شود سفت‌تر شده و این جراحی ساده و اثربخش می‌تواند به جراحی پیچیده مبدل شود.

به گفته عالم زاده، تعویق انداختن عمل آب مروارید نیز می‌تواند باعث افزایش در فشار چشم شود و در ادامه مشکلاتی که در اثر فشار چشم ایجاد می‌شود می‌تواند این عمل را به جراحی پیچیده مبدل کند.

وی ادامه داد: با تأخیر در عمل جراحی به تدریج بینایی فرد کاهش یافته به طوری که در حد شمارش انگشتان و یا فقط درک نور خواهد رسید، در این مرحله در تعداد کمی از بیماران ممکن است منجر به افزایش فشار داخل چشم (آب سیاه) شود و در نتیجه نیاز به جراحی اورژانس پیدا می‌کند که عوارض و خطرات آن بیشتر از جراحی معمول است.

این متخصص چشم پزشکی به راه‌های پیشگیری از آب مروارید اشاره کرد و ادامه داد: افراد بالای ۶۰ سال در معرض مشکلات بینایی بیشتری در مقایسه با سایرین قرار دارند بنابراین این افراد باید حداقل سالی یک بار مورد معاینات کامل چشمی قرار بگیرند، این معاینات امکان تشخیص علامت‌های احتمالی ابتلاء به بیماری‌های آب مروارید، آب سیاه، مشکلات نقطه حساس بینایی ناشی از سن و سایر اختلالات بینایی را به پزشک می‌دهد.

منبع: اقتصادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->