مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور مصرف انسولین ۲۴۰ درصد بیش از نیاز کشور است
سرخط خبرها

مراقب کلاهبرداری با کارت واکسن کرونا باشید

  • کد خبر: ۸۴۴۰۷
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۲
مراقب کلاهبرداری با کارت واکسن کرونا باشید
کلاهبرداری و شیادی از طریق کارت واکسن کرونا با واکسیناسیون سراسری در فضای مجازی آغاز شده، بر این اساس پلیس فتا هشدار داده تا هموطنان مراقب کلاهبرداران باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، با توجه به روند رو به رشد تزریق واکسن کرونا در کشور شاهد انتشار اخبار، اعلامیه‌ها و پیامک‌های جعلی در خصوص ثبت نام برای دریافت واکسن و یا انجام واکسیناسیون برخی جوامع هدف و گروه‌های سنی در فضای مجازی به خصوص شبکه‌های اجتماعی هستیم.

به گونه‌ای که انتشار این اعلامیه‌ها، پیامک‌ها و اخبار جعلی باعث سردرگمی افراد، کلاهبرداری از طریق ثبت نام در یکسری سایت های نامعتبر و همچنین ایجاد مشکلاتی برای مراکز تزریق واکسن کرونا شده است.
گویا با آغاز واکسیناسیون کلاهبرداری و شیادی به کارت واکسن کرونا رسیده به گونه‌ ای که عده ای با جعل واکسن مبالغ هنگفتی را به جیب زده اند.

براساس این گزارش، سرهنگ احسان آنقی رئیس پلیس استان مرکزی در این زمینه به شهروندان هشدار داد: با توجه به واکسیناسیون همگانی و لزوم ارائه کارت واکسن کرونا جهت دریافت خدمات روزانه، هموطنان باید مراقب کلاهبرداران فعال در این زمینه باشند.

وی گفت: امروزه سودجویان در کمین نشسته اند تا از این فرصت استفاده کرده و از راه دلالی و جعل کارت واکسن، مبالغ هنگفتی را به جیب بزنند.

آنقی افزود: با توجه به این موضوع که برخی کشور های خارجی، خصوصا کشورهای عربی تنها به افرادی که با واکسن های مشخص واکسینه شده اند مجوز حضور و تردد در آن کشور را صادر می کنند، سودجویان در کمین نشسته از این فرصت استفاده کرده و از راه دلالی و جعل واکسن مبالغ هنگفتی را به جیب بزنند.

وی تصریح کرد: مجرمان سایبری برای فروش کارت واکسن های جعلی از برنامه‌هایی چون اینستاگرام و تلگرام استفاده می‌کنند و با اعلام این موضوع که توانایی ارائه کارت واکسن معتبر را دارند، اقدام به ترغیب افراد به واریز وجه می کنند و اعمال مجرمانه ی خود را انجام می دهند.

رئیس پلیس فتا استان مرکزی افزود: به هیچ وجه به افراد ناشناس در شبکه های اجتماعی اعتماد نکنید و در نظر داشته باشید به راحتی می توان فردی که واکسن زده و نزده را با ورود کدملی در سامانه وزارت بهداشت راستی آزمایی کرد و فقط نام افرادی که واکسن زده باشند در این سامانه قید شده است.

آنقی اظهار داشت: تنها مدرک معتبر واکسیناسیون ایران، کارت دیجیتال صادرشده از سوی وزارت بهداشت است که از طریق سامانه salamat.gov.ir صادر شده و به هیچ وجه نباید به لینک هایی که در پیامک برای شما ارسال می شود مراجعه صورت گیرد.

وی درخصوص تعیین اصالت کارت واکسن دیجیتال گفت: کاربران کافی است بارکد دوبعدی QR-Code  مندرج روی کارت واکسن دیجیتال خود را توسط یک گوشی تلفن همراه هوشمند اسکن کنند تا از اصلی یا جعل بودن آن مطلع شوند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->